Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 493.546 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 10. června 2011 ve 13:34 ® Robur
Robur

láhev se zbytkem burčáku je pochopitelně moje, nikoliv psa

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 13:33 ® Robur
Robur

páč Regul neustále napadá Lexu v diskusi pod článkem o srazu, tak je třeba oponvati důkazem. Psík je to zcela klidný, v Jestřabicích milovaný, clebritou je též. myslím, že fotka má sama vypovídající hodnotu. Betonovat břehy se budou pouze z důvodu účasti jedinců, kterým kloužou po břehu věci a kontaminují vodu. V podstatě jde o bariéru.

reagovat
foto/forum/2011/th-img17703.jpg
Pátek 10. června 2011 ve 12:52 ® 1Mara reakce na …
1Mara

regulus> To už jsem študoval , asi na ten štičí rybníček se nedostanem , ale moc ti děkuji za info :-)

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:46 ® regulus
regulus

1Mara> ano to je úplně nejdůležitější rybářský náčiní na srazy … :-))

K tomu vercajku jestli ti můžu doporučit, tak si vem jeden feeder, 30g vláčák, s tím se dá chytat i na těžko a jednu udicu na brko. Myslím, že si s tím vystačíš. Jsou tam jakýsi omezení, už to psal myslím osprey ve článku nebo někde jinde, ale pokud se dobře pamatuju, tak na tom štičím rybníčku mohl být použitej jenom jednoháček (možná i BL nebo si to pletu, už nevím), tak jak tak, přečti si tohle http://www.jestrabice.cz/rybarsky_rad/ .

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:38 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Robur> Děkuji ti :-) něco doma pomyslíme a vemem :-)

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:37 ® 1Mara reakce na …
1Mara

regulus> Jééé dííky :-) To nesmím zapomenout :-)

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:32 ® Robur reakce na …
Robur

1Mara> já jsem multiinstrumen­tlista. Ale pravda je taková, že ten revír ti umožní naprosto vše. Osobně bych snad vynechal jen plavačku, protože ryby zase úplně u břehu nejsou, krom cejnů a jeseterů. Naposled jsem chytal s fídrem, teleskopem sona 270 a 320cm.

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:31 ® regulus reakce na …
regulus

1Mara> hlavně si vem vlastní krígl nebo budeš chlemtatpivo z kelímku … :-D :-D :-D

Jinak si vem co ti bude vyhovovat. Dá se tam chytat úplně jakkoliv, klasickej bobek (jeseteři, kapři), vláčka a klidně i moucha. Pochopitelně i na brko nebo na feeder. Prostě jak je ctěná libost.

Já osobně dycky tahám plno krámů a ve finále to stejně dopadne tak, že víc žeru, piju a kecám s ostatníma než chytám.

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:20 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Robur> Ty jsi tam už byl , jakou technikou jsi tam chytal ? Feder,plavka,atd. :-) Děku ji pěkně :-)

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:10 ® Robur
Robur

vykašlete se na to, protže veřejně plkat o tom, kdo s kým hraje či nehraje je cesta do pekel. Nikdo vám neříká, že se s dotyčným musíte bavit. Už zde chybí jen názor, že máte v záloze bráchu, který umí karate.

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:04 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Bigpista> To souhlasím :-) se na to těším , ale ještě nevíme jaké pruty sebou , jestli jen plavku, vláčku,mušák, atd. no asi vemu všechno a bude to :-))

reagovat
Pátek 10. června 2011 ve 12:00 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Spíš jsem to myslel tak, že by byla škoda, aby slušnej chlap nejel na sraz kvůli někomu takovému. Ale dost už, je lepší plkat o rybách, než probírat hlupáky. 9-)

reagovat
Pátek 10. června 2011 v 11:33 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Bigpista> Já se ho nebojím , právě naopak mám charakter a slušné chování , ale jen deset vsteřin pak už je pozdě :-) No dle toho co tady píšete ho nemá v lásce asi spousta lidí , takže na to aby tam jel a prudil a nebo něco jinného asi by nedal a lidi by ho stejně poslali do věčnejch lovišť :-))

reagovat
Pátek 10. června 2011 v 10:42 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

1Mara> A nemyslíš, že přesně o tohle mu jde? Jedním zapsáním svého jména otráví spoutu lidí a z tepla domova se tomu bude smát. Vykašli se na to, někdo s náturou jako Kapr1 stejně nemá „koule“, aby někomu čelil osobně. Ten na sraz nepojede.

reagovat
Pátek 10. června 2011 v 0:26 ® 1Mara
1Mara

Prutos> To stebou souhlasím , nedovedu si představit sním pít trochu pivka a čekat odněj neco ve smyslu teď si to vyříkáme , strach a peníze jsem nikdy neměl , ale kazit mě osobně zábavu a všem ostatním ? To nikdy , raději zůstanem s Línkou doma a to říkám na rovinu .

reagovat
Pátek 10. června 2011 v 0:16 ® Prutos reakce na …
Prutos

1Mara> Řekl bych,že zas jen kalí vodu. Ale jinak souhlasím, tenhleten by na Chytejsrazu být neměl.

reagovat
Pátek 10. června 2011 v 0:02 ® 1Mara reakce na …
1Mara

HaDová> Je . :-((

2009040182 ® Petr Novak 3 – Ceske Budejovice

A jestli tam bude někdo jako je Kapr 1 , tak pro mě to je zbytečně vyhozenejch 5000kč. To říkám na rovinu .

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 23:39 ® LuboO reakce na …
LuboO

CeP> slova Lexa a chudak sa nezlucuju, priam sa vyvracaju…

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 23:30 ® HaDová reakce na …
HaDová

uvidíme, je to daleko :-)

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 23:10 ® CeP reakce na …
CeP

LuboO> chudak Lexa

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:17 ® noba reakce na …
noba

Robur> no děkuju pěkně

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:16 ® noba
noba

v přihlášených je jako Petr Novák a pokud bych náhodou jel i já tak bude ve stanu nemocničním:-)

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:13 ® HaDová reakce na …
HaDová

nevidím v přihlášených Kapr1 .. on nemá ani pořádně vyplněnou kartu – nevím, kdo to je …

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:10 ® HaDová reakce na …
HaDová

tak to bude i letos

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 22:09 ® HaDová reakce na …
HaDová

pokyny k uhrazení byly spuštěny dnešním dnem – tím novým článkem, k dnešnímu datu a této hodině, nemá nikdo uhrazeno

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 21:57 ® spike reakce na …
spike

noba> Taky jsem se na to díval a byl jsem překvapen. Zdá se mě, že loni kdo zaplatil měl to u jména napsáno.

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 20:41 ® LuboO reakce na …
LuboO

Robur> ten bude v stane s Lexou

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 ve 20:00 ® Robur reakce na …
Robur

noba> ten bude s tebou ve stanu, ale jinak mne to taky zarazilo

reagovat
Čtvrtek 9. června 2011 v 19:32 ® noba
noba

ti lidé,kteří jsou v seznamu přihlášených už mají zaplaceno? je mi totiž divné že je tam přihlášen uživatel KAPR1, kterej dělá ošmely v bazaru a obtěžuje místní uživatele sprostými osobkami. Nevídaná drzost.

reagovat
Neděle 5. června 2011 ve 21:04 ® 1Mara
1Mara

cercer> To víš , přeci neumřu úplně blbej né :-))

reagovat