Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 493.390 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:18 ® sus1
-
Nevim jak o ostatní, ale o mě se strala na výbornou,měl jsem neustále co pít.
reagovat
,, Hele, strejdo,už máš skoro prázdno, já tě to dotočim, jo?? " . Díííííky.
http://sus1.rajce.idnes.cz/…-_5.9._2010/#… - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:09 ® Mary
-
peta128> a podle toho jak znám Elišku, tu nikdo nezkazí, jelikož má néé dobré, ale výborné základy, a ta už se ,,nedá,,. Věř mi, to se pozná. A bude mi chybět, jelikož do každé společnosti patří i ty naše děti, pokud to nejsou parchanti. A bez dětí není smysl života. Možná se někoho dotknu, ale bohužel je to tak.
Sus: hezký fotky, supr!!!
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 23:09 ® sus1 reakce na …
-
HaDová> Kanec jeden?!!.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 23:04 ® HaDová reakce na …
-
jo leží tam přežrán a hořčici má ještě na uchu
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 23:03 ® sus1 reakce na …
-
HaDová> Kdepak, ten je hodnej.
reagovat
http://sus1.rajce.idnes.cz/…-_5.9._2010/#… - Středa 6. dubna 2011 ve 23:03 ® peta128 reakce na …
-
regulus>hmm lexa tak tomu bych snad i věřil,akorát bych musel mladou převlíct za kotletu to by jí pak asi u
reagovathlídal.tak pa jdu prdět do peřin
- Středa 6. dubna 2011 ve 23:01 ® HaDová reakce na …
-
regulus> zapoměl jsi na našeho Maxe, to je taky dost velkej kradač, ale Lexa je lepší
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 23:00 ® HaDová reakce na …
-
ale je dost času to vyřešit
reagovattak se snaž!
- Středa 6. dubna 2011 ve 22:59 ® regulus reakce na …
-
peta128> já bych to neviděl tak tragicky, bude tam Lexa, každej si bude hlídat žrádlo, aby mu ho nesežral, bude tam mladej cercer, mladej Robur, mladej HaD, prostě bude tam mít celou armádu …
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:58 ® peta128 reakce na …
-
HaDová> Snad to pujde,ale znáš to prostě vařečky těžký život maj
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:55 ® HaDová reakce na …
-
hele je to dost dopředu, termín, jak víš, neurčuji já, ale třeba něco vymyslíš, a služby by šly přehodit … nevychází to ani na ty přiblblý slavnosti, ne??
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:50 ® peta128 reakce na …
-
HaDová>Bohužel,ale ještě nehážu flintu do vody
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:49 ® peta128 reakce na …
-
regulus>Jo cimprlich,klucí já vás znám,to je samí věšení bulíků na nos a pak to blbě dopadá.Sociálka a jím podobné mi tu budou zvonit celej den
mvincik>No právě.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:48 ® HaDová reakce na …
-
fakt to vyšlo letos tak blbě, že budeš v práci??? to nás štve …
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:46 ® 1Mara reakce na …
-
regulus> To jistě
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:29 ® mvincik reakce na …
-
peta128> Nebuj, co já pokazím, sám se snažím napravit!
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:28 ® regulus
-
peta128> ty seš n ějakej cimprlich, vždyť tam bude jenom samá vybraná společnost …
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 22:24 ® peta128 reakce na …
-
mvincik>Tak jsem se vrátil z práce,né že bych ti nevěřil,ale víš jak to na těhle akcích chodí někdo jí za 3dny zkazí a já to budu napravovat rok
Mary>Vyřídil jsem,budu se snažit to nějak vymyslet,ale bude to hroznej boj tak ještě uvidim.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 13:37 ® Mary
-
peta128> no mě bys ji snad svěřil ne? Pozdravuj naši ÉÉlišku a vyřiď ji, že nám bude smutno, ať ten taťka pro to něco udělá.
Ale je fakt, že v září bylo vždy na srazech chladnějš. Též jsem zklamaná. Minule jsem mohla v Jestřabicích spadnout i do vody. V září se to vzadu neohřálo celé dopoledne
reagovat - Středa 6. dubna 2011 v 10:50 ® Fugas reakce na …
-
CeP> tak s živáňskou jsem dopad dost podobně, a to mě někdo zkušenější( asi Prutos, díky ) varoval abych neváhal. Letos si nechám zajít chuť, v půlce září máme rodit, takže budu doma v pohotovosti.
reagovat - Středa 6. dubna 2011 v 9:17 ® Libor reakce na …
-
mvincik>
reagovat - Středa 6. dubna 2011 ve 2:42 ® mvincik reakce na …
-
peta128> Beru to na sebe. Jsem celkem mladej, užitečnej, perspektivní a především spolehlivej.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 23:01 ® peta128 reakce na …
-
CeP>Tak to asi nepujde,možná bych jí pustil,ale neznám žádnýho bodyguarda na kterýho bych se mohl spolehnout.Je to tam samej bejk to snad víš ne.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 22:55 ® CeP reakce na …
-
peta128> a kruci.. to mas recht. kdo nam bude tocit?? ze bys ji pustil samotnou? ty dodas dcerku, ja chuvu.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 22:48 ® peta128
-
hmm,tak to je na hov..o špatný datum a dcera se tak těšila jak všem „NOTORIKŮM“bude točit pivko,jako minulej rok.No co se dá dělat
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 20:57 ® CeP reakce na …
-
mvincik> jo tak to doporucuju pro zacatek nasi radnici. spojilo by se uzitecne se zabavou pac tam uklid rohodne treba je.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 20:30 ® mvincik reakce na …
-
osprey> Jakmile budu zdráv a opět sloužit vlasti, napíšu ti osobku. Je v celku jedno co, ale aby byla prča
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 20:27 ® osprey reakce na …
-
mvincik> Co potřebuješ podpálit a v kolik?
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 13:13 ® mvincik
-
CeP> Dikes za nabídku. Budu o ni vážně uvažovat. Box na střechu by se sehnal, ale s těma historkama z hašení to bude horší. Bohužel nejní na okrese zatim žádnej žhář…takže historek málo, ale kdo ví, kdyby jsi nevěděl co s volným časem, někde móžeš rozdělat.
reagovat - Úterý 5. dubna 2011 ve 12:49 ® Robur
-
CeP> synek byl taky slušný frontový bojovník, když jsem prohlížel fotky, tak u těch s jídlem byl vždy v první řadě. Halt fungoval jako spojka pro mne a Spika naprosto betálně. Co si vycvičit Borůvku?
reagovat