Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 493.387 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. března 2011 ve 12:52 ® regulus reakce na …
-
cercer> kde spal Vagi už nevím, s tím nabízením jsi to trochu přehnal, ty máš to Áčko víc jak dvojmístný???
reagovat - Úterý 22. března 2011 ve 12:25 ® cercer
-
regulus> jaký,,my normální lidi" Vagi byl taky jen v autě a normální lidi není
reagovat
mimochodem jsem přespání v retrostanu nabízel všem potřebným..jo a myslí na druhé straně strany fotky,ne na druhém břehu..
Mara: držíme palce-pozdravuj jí! - Úterý 22. března 2011 v 11:06 ® gomz reakce na …
-
1Mara> Preji at se z toho brzo dostane a drzim palec.
reagovat - Úterý 22. března 2011 v 10:48 ® 1Mara
-
Díky , teď je na sále , a když to dobře dopadne tak pujde hned pozítří na další operaci
reagovat - Úterý 22. března 2011 v 10:34 ® sus1 reakce na …
-
1Mara> Znam,znam, jak je během ,,minuty " všechno v prde.i,co??! Najednou je prioritou to, co tě ani třeba nikdy nenapadlo.
reagovat
Tak at je vše brzo OK.Zdar. - Úterý 22. března 2011 v 0:19 ® osprey reakce na …
-
1Mara> Držím palce. Ať jste co nejdřív v pořádku.
reagovat - Pondělí 21. března 2011 ve 23:59 ® 1Mara reakce na …
-
regulus> Tak to nejsi normální kaprárista
reagovatNé nějak v techto týdnech mi není do dobré nálady , Línka je v nemocnici a máme dosti velké problémy
No nebudu to tu ventilovat , jen až doufám se to vše v dobré obrátí tak tu budu častěji
Zatím všem lovu zdar
- Pondělí 21. března 2011 ve 21:23 ® regulus reakce na …
-
1Mara> ten kemp (včetně polní kuchyně) tam měla Jezule s Frkem, z druhé strany (na fotkách to vidět není) měli rozložený ležení Cercerovic. My normální lidi jsme měli jen auto kterým jsme tam dojeli, vyspali jsme se v něm a zase v něm odjeli.
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 17:50 ® 1Mara reakce na …
-
cercer> To jste na rybách , nebo na pikniku ?
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 15:12 ® cercer reakce na …
-
CeP> tmavit se bude,to si piš!! Jo,a jak si se dověděl,že má Míra bráchu?
reagovat - Pondělí 21. března 2011 v 15:10 ® cercer reakce na …
-
regulus> myslíš třeba tu,že?
reagovat - Pátek 18. března 2011 ve 20:30 ® regulus
-
Mary> myslím si, že to v klidu nemusí vyjít, může bejt kosa už v srpenci a nebo teploučko na konci září, počasí dopředu neodhadneš a myslím si, že z tohoto důvodu (počasí) je poslední srpencovej nebo první zářiovej víkend úplně fuk.
Vzpomeň si, jaká kosa byla na Dobré vodě a bylo to ve stejným termínu jako ostatní srazy a pokud se pamatuju tak nejmíň 2× bylo krásně teplo.
reagovat - Pátek 18. března 2011 ve 20:10 ® Mary
-
CeP> jojo, on je v létě ohledně srazu jsem pro poslední týden v srpnu, bylo ještě teploučko, v září bylo již přece chladnějš, hlavně po ránu vzadu.
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 19:34 ® sus1
-
LuboO> Jasně, ještě je stejně půl roku čas a do té doby se může vše změnit třeba 10×.
reagovat
Navíc,v Jestřabicích už jsem byl,tebe už jsem viděl, ostatní taky(po většinou jezdí stejný lidi),tak … - Pátek 18. března 2011 v 18:36 ® regulus reakce na …
-
CeP> já ti taky myslím něco vytmavím …
Mimochodem budeš si na sraz brát tu papmeliškovou boloňku???
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 18:34 ® LuboO reakce na …
-
sus1> ver tomu, ze odo mna to nevyslo. Nemal som nic ani proti Vrchoticim. Aj ked v Jestrabkach sa mi pacilo viac. Ale nie kvoli vzdialenosti. A s tymi peniazmi mas pravdu, ani mna to nie je ok, ale na tuto akciu si nasetrim. Stoji mi to za to.
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 18:13 ® HaD reakce na …
-
regulus> každoročně o termínu diskutujeme a každoročně se snažím vysvětli, že i v dubnu, květnu je pro mě problém ho stanovit. Teď je březen. Je na to půůůůůůl roku
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 18:10 ® regulus reakce na …
-
HaD> jaký, wole, termín …
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 17:34 ® HaD reakce na …
-
CeP> wole!
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 15:11 ® 1Mara reakce na …
-
mannice> No to je to poslední co by mě mělo trápit
reagovatjezděj vlaky a nebo se domluv s BS . Ten chtěl ject taky
- Pátek 18. března 2011 ve 14:52 ® reakce na …
-
1Mara> Jedeš na sraz?
reagovatJá nad tim taky přemejšlim,ale je to přes celou republiku.
- Pátek 18. března 2011 ve 14:30 ® 1Mara reakce na …
-
CeP> Já jó , ten datum a tu jeho odpověď
reagovat - Pátek 18. března 2011 ve 12:49 ® CeP
-
A jeste jeden padnej duvod je. Ono teda zalovat se nema, ale hlasit se to musi, takze HaD nam a to prosim pekne nevim proc, dosud taji
reagovat, ze ma Mira Muzik brachu. Takovej ogar fesnej, stihlej jako proutek to je. No a ja zkratka brachy Muziky chci videt spolu.
- Pátek 18. března 2011 ve 12:44 ® CeP reakce na …
-
Mary> a nechceme mu taky neco vytmavit? to uz je dobrej duvod proc ject na sraz..
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 10:57 ® regulus reakce na …
-
Mary>
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 10:38 ® Mary
-
regulus> no vidíš, ty jseš daleko, tak se snima musím ještě kamarádit, jednou za rok mě zvou na chytání k nim, když maj ten Fest, to jsou ty přátelská města, víííš?
Vzhledem k tomu, že tě chci vidět, tak musím do Jestřabek.
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 7:35 ® sus1
-
LuboO> Já jsem chtěl napsat, že vás bude tak 5 a to jsem se skoro trefil.
reagovatJen mě příde pořád to odvolávání na Slováky už … ,že jsou Jestř.kvůli nim.
Jak už jsem psal, kdo bude chtít, přijede, ať je to jak chce daleko.Na druhou stranu je fakt,že v dnešní době určitě rozhodujou peníze a s těma, jak určitě víš sám, to není zrovna všude ok. - Pátek 18. března 2011 v 7:08 ® LuboO reakce na …
-
sus1> boli sme len dvaja, ale tento rok asi prideme viaceri. No viac, ako 5 – 6 ks netreba ratat. Ja som to mal do Vrchotic 450 km a nerobilo mi to problem a vy sa tu bavite o par km. Do Jestrabic to mam 212, ale je mi to v podstate jedno, stoji mi to za to prejst a stretnut Sirda Tim, Vagiho, Mary oblievacku a inych. Ak je to o 100 km dalej, zaplatim na nafte o 6 € viac, ak o 200, tak o 12 €. To nie su nejake brutal sumy.
reagovat - Pátek 18. března 2011 ve 3:45 ® sus1
-
CeP> To si řikal o Brně taky, ,, je to jednou za rok a chci vidět … ''.
To je přece jasný,kdo chce jet tak pojede.Kluci ze Slovenska byli ,, jen '' dva, tak jakej počet pořád myslíš( te ).??!!
reagovat - Pátek 18. března 2011 v 1:59 ® regulus
-
Mary> já vážně ale nemůžu za to, že bydlíš až kdesi v pr..li u Německa …
reagovat