Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 494.008 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. července 2010 ve 20:08 ® Robur
-
Lexovi už asi týden, dávám každý den o granulku méně
reagovat - Pátek 23. července 2010 ve 20:07 ® Mary reakce na …
-
Beer.Beda> jinak, zapři přítelkyni, to je náhodná kolem jdoucí
reagovat - Pátek 23. července 2010 ve 20:02 ® Mary reakce na …
-
sus1> pokud si přivezem každý své klobásy o čem to je??????? Vůbec tomu nerozumíš. Jestli sežeru, nebo nesežeru o tom to také není. Kolik jsi snědl a nesnědl.Neznamená, že když zaplatím, že musím sežrat. Jestli, jsem se tě teď dotkla, tak pardon, moje poslední tečka, víc se k tomu nehodlám vyjadřovat.Radši na to již nereaguj.Pokud si chceš přivézt své jídlo, jistě, každý něco s sebou ještě máme. Ale sraz má svou cenu 1090,–- Kč
reagovat - Pátek 23. července 2010 v 19:53 ® Mary reakce na …
-
HaDová> No, bodežjť, by nebyl, páníček ho uváže u stolu a je někde ....... sem se mu věnovala a měl mě rád, sežral všechny zbytky a už nebylo co, nevím , jeslti je prokopnutej , nebo dlouho nedostal.
reagovat - Pátek 23. července 2010 v 11:59 ® HaDová reakce na …
-
Robur> ale Lexa byl spokojen velmi, ne?
reagovat - Pátek 23. července 2010 v 11:58 ® HaDová reakce na …
-
Robur> tomuto pánovi jsem to pomáhala vyplnit po telefonu
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 ve 23:14 ® Robur
-
no a včíl jsem úplně zmatený, kliknu v seznamu přihlášených na Milana Barenklau alias žabák a vykoukne na mne Hadová
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 ve 23:08 ® Robur
-
ale jinak bych měl inovaci, místo neprakticého woblera, který se furt stejně zachytává za dno až se urve , bych každému účastníku /krom Vagiho/ rozdával Chytej špunty do uší
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 ve 23:05 ® Robur
-
mělo by se platit, až podle toho, jestli budeme odjíždět spokojení
reagovat, minule jsem stál frontu na živáňskou, jeseteři brali málo, k Lexovi měl málokdo vlídné slovo, no…našlo by se toho víc
- Čtvrtek 22. července 2010 ve 22:19 ® sus1 reakce na …
-
HaD> Jasan,se zálohou(kdyžtak) počítám.
reagovatKdy je nejzašší termín zaplacení??
- Čtvrtek 22. července 2010 ve 22:09 ® Beer.Beda
-
já pořád přemýšlím, jestli jo nebo ne, jestli mám vzít i sousedovic děti, abych měl nárok na větší množství
reagovat, nebo přijet jen s přítelkou a vzít si soudek navíc.
- Čtvrtek 22. července 2010 v 17:52 ® HaD reakce na …
-
sus1> Jde to, ale úplně nadšen z toho nejsem. Po pravdě vloni zrušilo na poslední chvíli účast několik lidí a já jsem celou akci dotoval tuším cca 7.000,– Kč ze svého. Proto chci zálohu, abych měl jistotu, že se budeme blížit nule. Pochopím a vyhovím v tomto směru třeba Vagimu, nebo někomu ze Slovenska, protože zahraniční převod by jim to šíleně prodražil. Díky za pochopení.
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 ve 12:40 ® sus1
-
Mary> Já tomu rozumim naprosto dobře – viz.vaše poslední věta.
reagovat
Klobásu si taky kdyžtak přivezu,o jídlo obava neni,tím to nebude.
Nikdy nikam nejezdim na prázdno,
,,nikdy nevíš,co tě čeká a nemine a koho potkáš".
Už jsem letos slíbil 2× a vždy se něco posr…,tak nechci nic slibovat dopředu.Navíc, začíná nový školní rok a ......,někteří asi budou vědět,co tim myslim(snad, teda,i když píšou, že mě nerozumí – pro jistotu – zaměstnání).
V Ostrově jsem taky platil a snědl ,, jen" 20 cm špejli z masem( není to stížnost, jen pro vysvětlení).Večer jsem se zasek u báru se švejkem a bylo hotovo,nebyla chut na jídlo ještě v úterý. - Čtvrtek 22. července 2010 v 10:18 ® Mary
-
sus1> To, ale není zrovna nej. Jak má Had potom rozpočítat na hlavu. Jedna osoba se v tom ztratí. Had, když toho přiveze více, co s tím, když nepřijedou? Když nepřiveze a přijedete, pak na úkor druhých. Předpokládám, že Tvá žena není gravidní. Tak proč to komplikovat? A o povolence to není. Kdo chce chytat, místo si najde, byť, třeba pod křovím.
Udělá se úleva několika, zaplatit na místě a budou to chtít i ostatní. Pokud nevyberu zálohu, tak bych nic nedělala.
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 v 9:51 ® sus1
-
HaD: Ptám se podobně jako vagi:Lze zaplatit až na místě?To, že už nemusí být k mání povolenka a .........je mě jasný,když bude velký zájem.
reagovat - Čtvrtek 22. července 2010 v 0:07 ® CeP
-
esli bude kosa kaslu na orientaci a budu spat v jednom spacaku treba i s Roburovo Lexou..
reagovat - Středa 21. července 2010 v 15:47 ® Robur
-
to já rád
reagovat - Středa 21. července 2010 ve 14:00 ® osprey reakce na …
-
Mary> Žádný chyteják nemůže mít špatnou orientaci
V žádném směru. Jsou jen dobře orientovaní a lépe orientovaní…
reagovat - Středa 21. července 2010 ve 13:52 ® Mary reakce na …
-
Robur> a co Tobě Roburku? Teqilu? citrónek.,
reagovat - Středa 21. července 2010 ve 12:53 ® vagi
-
Davide, do poslední chvíle nebudu vědět, jestli to klapne. Záleží na tom, v jakém stavu bude manželka. (doufám, že už ne v jiném
reagovat) Minimálně na otočku bych se chtěl přijet podívat, ale pokud by se podařilo s přespáním, dají se finance vyřešit s tebou až na místě? Zatím budu dělat, že se nezúčastním.
- Úterý 20. července 2010 v 18:40 ® sus1 reakce na …
-
HaD> Díky.
reagovat - Úterý 20. července 2010 ve 14:38 ® Mary reakce na …
-
PetrC> Osprey:
reagovattak Ti Karle nevím, jestli nemám pochybovat o jejich orientaci
- Úterý 20. července 2010 ve 13:44 ® HaD reakce na …
-
sus1> už je
reagovat - Úterý 20. července 2010 v 10:55 ® sus1
-
Proč ten odkaz není ,,modrej"??!aby fungoval na kliknutí?Díky.
reagovat
Odkaz na přihlášení(šku)? - Pondělí 19. července 2010 ve 23:07 ® Robur
-
pro tebe mám tu bednu s rosíčekm, ale pokud bys chtěly z níže uvedeného, tak něma problema
reagovat - Pondělí 19. července 2010 ve 22:52 ® HaDová
-
Robur> a na HaDovou nezapomeň!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 19. července 2010 ve 12:33 ® HaD
-
Koukám, mě tu ani netřeba
reagovat)
- Pondělí 19. července 2010 v 1:37 ® osprey reakce na …
-
PetrC> CeP> Pánové, radost s vámi spolupracovat. Doufám, že se tam všichni šťastně sejdem.
reagovat - Pondělí 19. července 2010 v 0:57 ® CeP
-
osprey> rado se stalo
reagovat - Neděle 18. července 2010 ve 21:51 ® PetrC
-
osprey> milý Míro, tušil jsem, že mi odpovíš ty, ale přesto jsem se styděl se tě zeptat přímo. Nakonec mě znáš. Takže děkuji.
Aha, takže týden před srazem? Tak to bohatě stačí abych měl velký prostor při zařizování všeho toho i tamtoho. Teď už zbývá doufat, že mi to tentokrát vyjde.
Naposledy to ztroskotalo na (podle mého stupidním) nařízení majitele revíru používat výhradně jednoháčky, což byl pro mě nepřekonatelný problém. Tato situace by ale neměla tentokrát nastat, četl jsem pravidla a žádná omezení jsem nenašel, vyjma odstranění protihrotů.
Moc si vážím tvého zájmu o mou přítomnost a snahu poskytnout mi to nejlepší místo u stolu, u vody, u táboráku a v kadibudce a sprše a na stupni vítězů… Děkuji ti.
Jo a vyspím se klíďo píďo ve vlastním stanu, umístěném někde stranou. To proto, aby se ostatní v klidu vyspali.
Hlavně abych měl čas se dostavit…
reagovat