Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 502.644 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 7. července 2009 ve 23:05 ® CeP reakce na …
-
uz sem votocenej..
reagovat - Úterý 7. července 2009 ve 21:22 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Jedna kapka jaru = umyto 10 talířů??
reagovat)))))))))
- Úterý 7. července 2009 ve 20:41 ® sus1 reakce na …
-
CeP> Takže akorát svojí lžíci sebou.
reagovat)
- Úterý 7. července 2009 v 19:03 ® regulus
-
CeP> ty schmejde ze Strkanic, já tě šoupnul přímo ke zdroji a ty oplácíš takhle …
Votoč se …
reagovat - Úterý 7. července 2009 v 18:12 ® CeP reakce na …
-
pokud by snad nekdo mel obavu o funkci umyvace kotlu nadobi, jez regulus nezminil, nepropadejte panice. to si regulus solidarne vyblokoval pro sebe a protoze je to chlapec skromny, ani se tim nepochlubil.
reagovat - Úterý 7. července 2009 v 18:09 ® CeP reakce na …
-
haaajzle.
reagovat - Úterý 7. července 2009 v 9:06 ® Robur
-
já naopak jako nejmenší problém vidím v zavolání na letiště /smozřejmě z Cepova telefonu/, že tam mají bombu a může letět až večer
reagovat - Úterý 7. července 2009 v 1:23 ® regulus
-
HaDová> vlastně máš pravdu, necháme to na těch iniciativních. Konec konců se tu několik jedinců projevilo jako odborníci v oblasti gastronomie viz např. http://www.chytej.cz/…vaci-soutez/ takže Robur má toho šéfkuchařa přišitýho, Vagi jako čerstvej ženáč mu bude asistovat (musí se chlapec naučit, když mu ta jeho bude furt courat na koňovi, aby neumřel hladem), další koho bych navrhoval jsou Frk a Jezule, ti budou celej sraz vařit a baštit tak jak tak, aspoň si to zkusí ve velkým. Děcka (když tam bude ten skoro tábor) můžou naškrábat brambory a nad celým tím ansáblem bude dohlížet Cercer, kterej jakožto provozovatel restaurace narozdíl od nás ostatních ví vo co go (doufám, že tam nebude tahat nějaký EU normy
) )
Jo a ještě jsem zapoměl na výčepního, no myslím, že se CeP na Jestřabkách i Dobrý vodě osvědčil.
)
To sem to pěkně vymyslel, že.
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 23:53 ® HaDová reakce na …
-
regulus> no, když bude nejhůř, pomohu, vynasnažím se
reagovat))
- Pondělí 6. července 2009 ve 23:51 ® HaDová reakce na …
-
regulus> nerada vařím!!! a pro tolik lidí!!! žádný překlep! vím, co píši
reagovat))))))))
- Pondělí 6. července 2009 ve 23:36 ® regulus reakce na …
-
HaD> kurnik, já už začal shánět zimní oblečení.
)
HaDová> „… ale přinejhorším oni vše připraví a společně jídlo doladíte …“, vidím tam v posledním slůvku velkej překlep, nemělo tam náhodou být DOLADÍME, myslím, že by se první dáma serveru chytej měla hrdě chopit úlohy šéfkuře, teda šéfkuchařky.
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 23:14 ® HaDová
-
ALL: Omlouváme se všem za tyto zmatky. HaD si toho nabral na podzim příliš. Teď řeší s kuchaříkama, že by zvládl sám ten termín na konci srpna. Vše upřesní během zítřka. Zmatky nám v tom začali dnes dělat kuchaři – ale přinejhorším oni vše připraví a společně jídlo doladíte svépomocí na místě, ne????
reagovat(když oni jet v tomto termínu nemohou …)
- Pondělí 6. července 2009 ve 22:41 ® sus1 reakce na …
-
Robur> Možná bude letos sraz na dirkach,počkáme ještě chvilku,možná s tim Had ještě příde.
reagovat)))
- Pondělí 6. července 2009 ve 22:41 ® HaD
-
Odlet mám v půl devátý v neděli ráno z Prahy. To bych asi nezvládl. Tzn., že se to opět přibližuje zpět k poslednímu víkendu v srpnu. Kamarádi je mi to moc líto, že takhle zmatkuju. Pokusím se to co nejdříve rozštípnout.
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 22:37 ® Robur
-
ty woe, Hade bacha na to, VŘSR taky nemuselo být úplně v říjnu
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 22:30 ® vagi reakce na …
-
HaD> takže ten srpen je definitivně pasé?
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 22:29 ® sus1 reakce na …
-
HaD> Ty Hade??!!vtipy mají svoje forum??!!!
reagovatBěhem chvilky takovejch infovtipů.???
- Pondělí 6. července 2009 ve 22:26 ® HaD
-
No a je tu další průser… 4.10. mám odlétat do zahraničí. Teď budu napjatě doufat, ža až večer… chjo
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 22:12 ® HaD
-
Je mi líto, že jsem s tím musel takto šíbovat, ale myslím, že to bude OK. Všechny chatky budou pro zimomřivé k dispozici, budeme mít čerstvé ryby (lososovité) a tudíž si myslím v tomto termínu už po letech přijdou na své i vláčkaři a muškaři. Zázemí je skvělé, takže i při nepřízni počasí by neměl vzniknout žádný problém. Budu se moc těšit a pokusím se dát co nejdříve dohromady přihlášku a podrobnější info. Díky za pochopení.
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 22:00 ® Robur
-
tak to je OK, páč když jsem dnes opouštěl synka, tak říkal, že musí na sraz a srpen by se mu těžce nehodil. Asi oživím fórum burčák
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 21:31 ® HaD
-
Takže na nátlak událostí bude sraz o víkendu 2.-4. října. Je to kvůli kuchařům a níže zmíněným důvodům.
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 14:38 ® HaD reakce na …
-
regulus> to bych neřekl, ale pár dětiček tam určitě bude
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 14:27 ® regulus reakce na …
-
HaD> myslíš něco jako pionýrskej tábor
reagovat)
- Pondělí 6. července 2009 ve 13:59 ® HaD
-
No bohužel je to tak. Do toho mi teď na první víkend v září přehodili závody v přívlači a za situace, kdy máme takto našlápnuta, to nemohu zrušit. Takže na 99,9% bude sraz poslední víkend v srpnu na Jestřabicích. A předesílám, že zřejmě pojede dost dětí, takže to pro své ratolesti nezapomeňte naplánovat!
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 13:25 ® regulus
-
No myslím, že by bylo na čase už na pevno říct KDY !!!
Poslední týden v srpnu je na pikaču, ale nejspíš míň než ten na konci září, počasí se může zvrtnout a může být dost kosa. Je třeba si uvědomit, že to spousta lidí potřebuje vědět kapku s předstihem, je začátek července, jestli jste si náhodou nevšimli.
reagovat)
- Pátek 3. července 2009 v 1:19 ® sus1
-
regulus> Tak to je dobře,mě taky.
reagovatNa Václava je u nás pout a to bejvá hezky,ale jenom přes den,v noci je už tuho.
i když v noci na srazu nejni o ,,topení"pivo nouze.
- Pátek 3. července 2009 v 1:19 ® regulus reakce na …
-
sus1> a víš, že mi to je docela jedno
reagovat - Pátek 3. července 2009 v 1:14 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Je to jasný,bude za sebou dvakrát Voda.
reagovat - Pátek 3. července 2009 v 0:56 ® regulus reakce na …
-
zlomiljsemprut> no tak se sněhem zase neblbni i když asi je možný všecko.
reagovat)
- Čtvrtek 2. července 2009 v 15:55 ® zlomiljsemprut
-
Pokud bude počasí blbnout jako dosud, jsem pro srpen, jelikož asi není moc příjemné stanovat ve „sněhové pokrývce“.
reagovat