Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa necteno

22.5.2005 | Tomucha | 502.644 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 7. července 2009 ve 23:05 ® CeP reakce na …
CeP

uz sem votocenej.. :-D

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 21:22 ® sus1 reakce na …

regulus> Jedna kapka jaru = umyto 10 talířů??:-)) )))))))))

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 20:41 ® sus1 reakce na …

CeP> Takže akorát svojí lžíci sebou.:-)) )

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 19:03 ® regulus
regulus

CeP> ty schmejde ze Strkanic, já tě šoupnul přímo ke zdroji a ty oplácíš takhle …

Votoč se …

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 18:12 ® CeP reakce na …
CeP

pokud by snad nekdo mel obavu o funkci umyvace kotlu nadobi, jez regulus nezminil, nepropadejte panice. to si regulus solidarne vyblokoval pro sebe a protoze je to chlapec skromny, ani se tim nepochlubil.

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 18:09 ® CeP reakce na …
CeP

haaajzle. :-)

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 9:06 ® Robur
Robur

já naopak jako nejmenší problém vidím v zavolání na letiště /smozřejmě z Cepova telefonu/, že tam mají bombu a může letět až večer:-D

reagovat
Úterý 7. července 2009 v 1:23 ® regulus
regulus

HaDová> vlastně máš pravdu, necháme to na těch iniciativních. Konec konců se tu několik jedinců projevilo jako odborníci v oblasti gastronomie viz např. http://www.chytej.cz/…vaci-soutez/ takže Robur má toho šéfkuchařa přišitýho, Vagi jako čerstvej ženáč mu bude asistovat (musí se chlapec naučit, když mu ta jeho bude furt courat na koňovi, aby neumřel hladem), další koho bych navrhoval jsou Frk a Jezule, ti budou celej sraz vařit a baštit tak jak tak, aspoň si to zkusí ve velkým. Děcka (když tam bude ten skoro tábor) můžou naškrábat brambory a nad celým tím ansáblem bude dohlížet Cercer, kterej jakožto provozovatel restaurace narozdíl od nás ostatních ví vo co go (doufám, že tam nebude tahat nějaký EU normy :-)) ) )

Jo a ještě jsem zapoměl na výčepního, no myslím, že se CeP na Jestřabkách i Dobrý vodě osvědčil. :-)) )

To sem to pěkně vymyslel, že. :-)

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 23:53 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> no, když bude nejhůř, pomohu, vynasnažím se :-)) ))

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 23:51 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> nerada vařím!!! a pro tolik lidí!!! žádný překlep! vím, co píši :-)) ))))))))

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 23:36 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> kurnik, já už začal shánět zimní oblečení. :-)) )

HaDová> „… ale přinejhorším oni vše připraví a společně jídlo doladíte …“, vidím tam v posledním slůvku velkej překlep, nemělo tam náhodou být DOLADÍME, myslím, že by se první dáma serveru chytej měla hrdě chopit úlohy šéfkuře, teda šéfkuchařky. :-)

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 23:14 ® HaDová
HaDová

ALL: Omlouváme se všem za tyto zmatky. HaD si toho nabral na podzim příliš. Teď řeší s kuchaříkama, že by zvládl sám ten termín na konci srpna. Vše upřesní během zítřka. Zmatky nám v tom začali dnes dělat kuchaři – ale přinejhorším oni vše připraví a společně jídlo doladíte svépomocí na místě, ne???? :-) (když oni jet v tomto termínu nemohou …)

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:41 ® sus1 reakce na …

Robur> Možná bude letos sraz na dirkach,počkáme ještě chvilku,možná s tim Had ještě příde.:-)) )))

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:41 ® HaD
HaD

Odlet mám v půl devátý v neděli ráno z Prahy. To bych asi nezvládl. Tzn., že se to opět přibližuje zpět k poslednímu víkendu v srpnu. Kamarádi je mi to moc líto, že takhle zmatkuju. Pokusím se to co nejdříve rozštípnout.

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:37 ® Robur
Robur

ty woe, Hade bacha na to, VŘSR taky nemuselo být úplně v říjnu

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:30 ® vagi reakce na …
vagi

HaD> takže ten srpen je definitivně pasé?

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:29 ® sus1 reakce na …

HaD> Ty Hade??!!vtipy mají svoje forum??!!!:-)) Během chvilky takovejch infovtipů.???

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:26 ® HaD
HaD

No a je tu další průser… 4.10. mám odlétat do zahraničí. Teď budu napjatě doufat, ža až večer… chjo

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:12 ® HaD
HaD

Je mi líto, že jsem s tím musel takto šíbovat, ale myslím, že to bude OK. Všechny chatky budou pro zimomřivé k dispozici, budeme mít čerstvé ryby (lososovité) a tudíž si myslím v tomto termínu už po letech přijdou na své i vláčkaři a muškaři. Zázemí je skvělé, takže i při nepřízni počasí by neměl vzniknout žádný problém. Budu se moc těšit a pokusím se dát co nejdříve dohromady přihlášku a podrobnější info. Díky za pochopení.

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 22:00 ® Robur
Robur

tak to je OK, páč když jsem dnes opouštěl synka, tak říkal, že musí na sraz a srpen by se mu těžce nehodil. Asi oživím fórum burčák:-D

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 21:31 ® HaD
HaD

Takže na nátlak událostí bude sraz o víkendu 2.-4. října. Je to kvůli kuchařům a níže zmíněným důvodům.

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 14:38 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> to bych neřekl, ale pár dětiček tam určitě bude

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 14:27 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> myslíš něco jako pionýrskej tábor :-)) )

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 13:59 ® HaD
HaD

No bohužel je to tak. Do toho mi teď na první víkend v září přehodili závody v přívlači a za situace, kdy máme takto našlápnuta, to nemohu zrušit. Takže na 99,9% bude sraz poslední víkend v srpnu na Jestřabicích. A předesílám, že zřejmě pojede dost dětí, takže to pro své ratolesti nezapomeňte naplánovat! :-)

reagovat
Pondělí 6. července 2009 ve 13:25 ® regulus
regulus

No myslím, že by bylo na čase už na pevno říct KDY !!!

Poslední týden v srpnu je na pikaču, ale nejspíš míň než ten na konci září, počasí se může zvrtnout a může být dost kosa. Je třeba si uvědomit, že to spousta lidí potřebuje vědět kapku s předstihem, je začátek července, jestli jste si náhodou nevšimli. :-)) )

reagovat
Pátek 3. července 2009 v 1:19 ® sus1

regulus> Tak to je dobře,mě taky.:-) Na Václava je u nás pout a to bejvá hezky,ale jenom přes den,v noci je už tuho.:-) i když v noci na srazu nejni o ,,topení"pivo nouze.:-))

reagovat
Pátek 3. července 2009 v 1:19 ® regulus reakce na …
regulus

sus1> a víš, že mi to je docela jedno :-)

reagovat
Pátek 3. července 2009 v 1:14 ® sus1 reakce na …

regulus> Je to jasný,bude za sebou dvakrát Voda.:-)

reagovat
Pátek 3. července 2009 v 0:56 ® regulus reakce na …
regulus

zlomiljsemprut> no tak se sněhem zase neblbni i když asi je možný všecko. :-)) )

reagovat
Čtvrtek 2. července 2009 v 15:55 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Pokud bude počasí blbnout jako dosud, jsem pro srpen, jelikož asi není moc příjemné stanovat ve „sněhové pokrývce“.

reagovat