Chytej.cz

Sraz Chytej. cz Anketa

22.5.2005 | Tomucha | 502.649 zobrazení | 9.636 odpovědí

Sraz Chytej. cz AnketaVše o srazech CHYTEJ.cz

Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. května 2009 v 16:21 ® Rico
Rico

Tak tomu říkám super nápad. Také bych koštnul. Jinak s tím, že to je daleko, tak jsem to nemyslel tak, že by se to nemělo konat v jestrabkach ale jen aby se to vzalo v potaz, je mi jasné že pořádné zázemí je jen k lepšímu a ke zlepšení srazu. A taky jsem chtěl poukázat na to že každý nemá na to aby jel tak daleko. Určitě se nechci dohadovat kde se má sraz konat, co bude nabídnuto prikloním se k jedné z variant.

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 20:12 ® vagi
vagi

robure, hlásím s do poroty místo tebe. Přece si nevezmu na svědomí, že ti nezbyde místo na ostatní laskominy níže napsané. Víš, že jíš a piješ střídmě, takže obé, narozdíl od nás nezvládneš. :-D

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 17:44 ® Robur
Robur

samo že zástupce ochutnvává.

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 17:01 ® HaD reakce na …
HaD

přesto bych rád ochutnával :-D

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 13:52 ® sus1 reakce na …

Robur> Si naštuduj nejdřív soutěžní řád.

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 13:43 ® Robur
Robur

Hade, to není pravda, ty jen nemůžeš soutěžit a vyhrát, zástupce mně dělat můžeš:-)

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 13:39 ® sus1 reakce na …

HaD> jo,jo,pane,je to tak.:-)

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 13:34 ® HaD reakce na …
HaD

sus1> a sakra :-((

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 13:23 ® sus1

Samozřejmě vedení servru a jejich blízcí jsou automaticky vyřazeni z poroty pro případ zaujatosti či náklonnosti k soutěžícím.

reagovat
Úterý 5. května 2009 ve 12:15 ® HaD reakce na …
HaD

Robur> HLÁSÍM SE DO POROTY :-D

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 1:30 ® CeP reakce na …
CeP

uz neni…

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 0:08 ® cercer
cercer

Robure,ty wole,já žeru klobásky ještě dneska!!!!Nechal jsem si je pro vás nadělat víc než 25-mělo to být překvápko na Jestřabky,ale když to pak padlo..kurňa.­.v lednici je ještě poslední kousek..

reagovat
Pondělí 4. května 2009 ve 22:54 ® Robur
Robur

hele, mám takovou ideu.

Na srazu by se udělala soutěž o nejlepší klobásku ču buřt na gril, případně i vařený. Ale gril vidím pro 1. ročník jako jednodušší.

Prostě kdo si myslí, že u něj v místě bydliště se dělají mňamikózní buřtíky /možná klobásky – teoreticky by byly 2 kategorie/, tak by je přihlásil do soutěže. Pak by se výsledky nakrájely na kousky a zvolení porotci by koštovali kolečka. Myslím, že ba se to dalo udělat, tak by se nominace povolila tak max. 15 vzorkům, páč si musím nechat místo na živáňskou, stejky, guláš, ražničí a koleno. Nechal bych soutěžit jen průmyslové vzorky. Domácí výrobky bych vyloučil, páč dopadnou pokaždé jinak.

reagovat
Pondělí 4. května 2009 ve 14:14 ® HaD
HaD

já mám spaní jasný :-D jen doufám, že se zase proletím :-D

reagovat
Pondělí 4. května 2009 ve 13:12 ® sus1

Hergot?!že bych opravdu letos jel??Tohle si nechat ujít??!!:-)

reagovat
Pondělí 4. května 2009 ve 13:09 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> zas budeš po ránu dělat striptýz v moiře??? :-)) )

reagovat
Pondělí 4. května 2009 v 10:26 ® sus1 reakce na …

CeP> :-))

reagovat
Pondělí 4. května 2009 v 10:24 ® CeP reakce na …
CeP

takze ja v chate nespim. ani za zlaty prase.

reagovat
Pondělí 4. května 2009 v 9:51 ® sus1 reakce na …

HaD> Si to napsal teda hodně slušně:-)) …a jak se hned ozval jako první?!:-))

reagovat
Pondělí 4. května 2009 v 1:47 ® regulus reakce na …
regulus

HaD – prd choulostivé, ale starší. :-)) )

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 23:49 ® HaD
HaD

Ale no taaak chlapiii. Místo je vždy problém a výdy bude někdo, kdo to má dál. O tom žádná. Spíše ale poslední roky hledám takovou lokalitu, kde je dobré zázemí. Vloni to klaplo, ale kdyby lilo… V Jestřabicích je zázemí skvělé, výborná dostupnost a navíc je tam od letoška i další budova s kuchyní (pro kuchaře nemálo důležité), další chatky (pro choulostivé :-)) ) a i štikový rybník není k zahození. A z rybářského hlediska – tak zarybněných vod zase tolik není.

reagovat
Sobota 2. května 2009 v 8:51 ® sus1 reakce na …

cercer1> Já vim,že tu vzdálenost ne,myslel jsem tu nudu..-))

reagovat
Sobota 2. května 2009 v 0:26 ® Rico reakce na …
Rico

sus1> ser na ne, ja te nalozim a pojedem, my se jen tak nedame ;-)

reagovat
Sobota 2. května 2009 v 0:11 ® cercer reakce na …
cercer

sus1> sorry,já v tom příspěvku řekl jen,že je tu nuda,když hned všichni souhlasí:-D neřekl jsem,že mám něco proti vzdálenosti,na­opak,když počteš zpětně,dovíš se,že jsem tu do světa vykřikoval,že jednou za rok pojedu za kamarády třeba na Slovač,protože vím,že to bude stát za to!!A vážně se vlastně víceméně dohodlo,že se budou točit tyto dvě lokality..dokud se nenajde něco stejně atraktivního.Je to spravedlivé…je­diné,na co mohu drškovat,je termín,páč kluci maj snad kalendář mých šichet,a důsledně vyjde termín prakticky na jakoukoliv akci CHytej když makám-výměna šichty je prakticky nemožná.To ale neovlivním..ač už jsem se o to pokoušel:-)) Přesto se o nemožné pokusím..a snad letos opět dorazím:-) Vono vidět a mít tuhle celou bandu odsud pohromadě je fakt zážitek a stojí to za jakoukoliv cestu!:-))

CeP,Regul:Doufám,že se s chatkou počítá i pro Sanybój!!:-D

reagovat
Pátek 1. května 2009 ve 21:53 ® sus1 reakce na …

Prutos> To sem ani nemůžu napsat,co mě žere.Jen jsem se zastal některých lidí,kteří ,,asi" tohle třeba řeší,(asi je ještě čas)a nikdo se nepřidal ač jsem s některými mluvil nebo psal a o tomhle byla právě řeč.Jinak v podstatě neřešim nic.Na sraz jedu s Cepem,on to ještě neví ,ale dva do auta s věcma je akorát.Budu spát u něj v autě,protože on si bude užívat chatičku s regulem.:-) ,tak mu to neřikej.Dík.Pic.:-)) )

reagovat
Pátek 1. května 2009 ve 21:43 ® Prutos reakce na …
Prutos

Susu, kurňa ty seš ukecané víc než baba. Já to měl předloni na Dobrou Vodu něco přes 300..a nebrblal jsem. A když to budu mit příští rok zas, tak to taky okecávat nebudu. Pokud zavspomínám pár roků zpátky tak byly srazy: morava, čechy, střed…letos morava, příští rok nejspíš čechy tak co tě žere?

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 19:34 ® sus1 reakce na …

regulus> A seš si jistej,že tam točí Trenka??neřešil si spíš něco s ,,trenkama"???:-)) a nepoplet sis to???:-))

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 19:31 ® sus1 reakce na …

regulus> Ty ,,Březnáku" jeden,to si piš?!:-)) )))

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 18:19 ® regulus
regulus

sus1> kurnik, že sem se na vás na tom veletrhu nevy*ral, včilka to budu poslouchat ještě dva roky, kdo mohl tušit, že v brněnskýpivo varský hospodě budou točit ústeckej samoser. Co bude zapivo na srazu, jak jsi správně podotknul, je otázka na HaDa. Myslím, že v dnešní době není problém jakýkolivpivo kdekoliv.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 18:06 ® sus1

…a končim,protože, jestli jsem přijde Alov,tak ho klepne:-)) )))zase jenom já.:-)) )))

reagovat