Vyhledávání
Sraz Chytej. cz Anketa
22.5.2005 | Tomucha | 502.711 zobrazení | 9.636 odpovědí
Aktualizováno pro rok 2017 Přátelé, letos to vychází na 6. – 8. 10. Jiný termín už není volný. Jestřabice jsou prostě narvané. Museli i zdražit – tzn. letos by to bylo o 300,– KČ dražší. Co vy na to? Přihlašování a článek později
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. února 2009 ve 20:15 ® Mary reakce na …
-
Ještě dodám, jsem pro na konci srpna. Sice mne dětičky netíží, ale i kdyby tížily, zajistím dopředu a ten první den nástup, jako kdybych to zařizovala poslení týden? Den? Vše se dá.
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 20:12 ® 1Mara
-
Kurňa Vagi- to je velice slibný 11°Gambrinus, že bych vyvětral kolegyni ? No nechci nic slibovat a nevím jestli bych vůbec s váma mohl, ale zase by to bylo k něčemu dobrý aspoň by jste mi namlátili za ten pravopis ( češtinu )
reagovatDD
- Úterý 24. února 2009 ve 20:11 ® Mary reakce na …
-
Tak já začnu. Dobrá voda. Tam? bylo el.topení v chatce. A asi pro mne bude hlavní datum. Ale zase vláčkaři plakali.
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 20:04 ® vagi
-
Co se srazu týče, začal bych v první fázi zjišťovat, jak je na tom „veřejné mínění“ v několika zásadních otázkách…
- oživil bych Regulovu myšlenku točit sraz Jestřabice, Dobrá voda?
Připadá mi to rozumné a spravedlivé
Co vy na to?
- než zase začnu ufanďovat hezké počasí
, zajímal by mě váš názor na myšlenku udělat sraz na konci srpna? Je to reálné, když mají dětičky prázdniny?
- třetí bod se týká našich žaludků. Jídlo bylo tak super, že se to nedá ani popsat, ale co se pití týče, navrhoval bych novou excelentní 11°Gambrinus Excelent. (Davide, klidně bych to zařídil a přivezl)
Náhradní řešení jsou Svijany .
reagovat - oživil bych Regulovu myšlenku točit sraz Jestřabice, Dobrá voda?
Připadá mi to rozumné a spravedlivé
- Úterý 24. února 2009 v 19:40 ® Alov
-
Mám to 150 km, takže sichr dorazím a se synáčkem. Pořeším s Regulem čárky a háčky, s Roburem dáme nějaký hlavolam, od Davida si převezmu předem objednané doplňky z chytej.cz atd. Takže kdy a v kolik???
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 19:31 ® Duda
-
Už se těším a jemi to jedno kde se znovu potkáme.Bylo dobře i na Ostrově nad Oslavou.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 17:25 ® HaD reakce na …
-
Jaképak novinky, prostě se nechutně přejíme, pokecáme a možná i zarybaříme. Jako lokalitu vážně zvažuju znovu Jestřabice. Jídelníček zatím nepřipravuju, ale dodržíme tradici a určitě to budou samý dobroty a nebude jich málo
reagovat))
- Úterý 24. února 2009 v 17:13 ® njesek
-
jojo,sraz,už aby byl
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 13:14 ® cercer
-
…copa dálka,ale to datum..než nějaký nadhodíš,tak se mě rači voptej-víš jak!!
reagovatD
- Úterý 24. února 2009 v 11:24 ® vagi
-
regulus: nechce se ti letos daleko?
reagovatCopak místo, ale datum, ať mužeme ufanďovat počasí…
- Úterý 24. února 2009 v 1:24 ® regulus
-
Jen tak lehce vás připravím na místo konání letošního srazu, aby jste si zvykli. -:)))))
reagovat - Pondělí 16. února 2009 ve 14:27 ® Robur
-
tak tohle nějak zapadlo, Hade, když je tak hnusně, tak bys nás mohl navnadit nějakou novinkou ohledně srazu
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 9:01 ® Robur
-
ty jo, včera jsem na to zrovna myslel
reagovat - Pátek 13. února 2009 ve 3:47 ® regulus reakce na …
-
cercer – myslím, že je, letos Jestřabice. -:)))
reagovat - Pátek 13. února 2009 v 1:10 ® cercer
-
hele,nejni už nejvyšší čas??
reagovatD
- Neděle 12. října 2008 v 11:29 ® Robur
-
Cepíno, je pravda že když jsem si večer prohlíželi ten rybník, tak jsem na Vagim /co zbliknul, že na měsíci někdo svítí a jediném svítícím okně na zámku nemluvě/ pozoroval jistý neklid, takže to je snad jeho jedinou omluvou, která mu zabránila usnout. Ještě štěstí, že sekera byla schovaná.
reagovat - Neděle 12. října 2008 v 10:01 ® sus1 reakce na …
-
Frk:Jak si to myslel??. . . bych doporučoval zpětný náběr.....je to levnější.
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 22:57 ® Frk reakce na …
-
Zjistil jsem, že musíš mít na zadku náš znak:)))
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 22:52 ® Frk reakce na …
-
Na prožitý pátek a sobotu, jsi docela slušný
reagovat))))
- Sobota 11. října 2008 ve 22:49 ® Robur
-
Regule, ozančení podvraťák je v Mníšku nejhroší možná nadávka, co může počestná dívky vyslovit. Ve zkratce něco ja himbajs či plantážníku.
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 22:46 ® Frk reakce na …
-
děkuji všem. Josef, v rámci tréninku bych doporučoval zpětný náběr.....je to levnější
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 20:35 ® sus1
-
Jezinka:První průser?!!
reagovatNechal jsem u M2D doma dva spacáky,jeden světle zelenej ,látkovej a druhej ,takovej váleček v černým pouzdře do –16.Prosim Tě zabal to do balíčku a pošli mě to.Náklady platim.Adresu Tě posílam do osobky.Díky moc.Čau
- Sobota 11. října 2008 ve 20:27 ® sus1
-
Cepa jsem dovez v 18.00 a já dorazil před chvilkou.
reagovat - Sobota 11. října 2008 v 15:33 ® regulus reakce na …
-
M2D – no to mě mrzí, že jsi zklamána, ale co naděláš. -:)))
Toho podvraťáka jsem jaksi nepochopil. -:)))
For All za zatáčkou – v klidu se tu vykecejte, zanadávejte si na mě, stejně vám to ho*no pomůže, prostě jsem nemohl a basta. Mě dneska ráno narozdíl od vás nebylo blbě jako sviňa i když jsem musel jít pracovat. -:))) Koukám že někteří jedinci jako Robur, Frk, Jezinka, sus1, jsou stále nepojízdní. -:)))
reagovat - Sobota 11. října 2008 v 8:42 ® CeP
-
ble-e.. tfuj to je hnusny rano.
reagovat - Sobota 11. října 2008 v 8:41 ® CeP
-
ble-e.. tfuj to je hnusny rano.
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 4:21 ® cercer
-
regulus> ty srabe!!Nechal jsi mě tu jako paparacciho samotného..zvládám sice funkci dobře ale učitel tu stejně chybí!!!!POMOOOC!!!
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 4:03 ® Vydrain
-
Regule – vrána kecá, škeblE TAM NENÍ ANI JEDNA !!! chybíš chybíš, ani se za to nestydíš, poctivě hlídáme rybník a Frkovo spaní, aby mu ho náhodou nevykradli. Zjistili jsme, že Frk tam má lososy, tož už víš, co budu zítra hamat
reagovattak my hlásíme, že jdeme spinkat. Zdraví tě Sany bój
)))))))
- Sobota 11. října 2008 ve 3:56 ® CeP
-
Hajzle! ja ti dam na srot! jediny kdo byli na srot je frk a jezule, kera padla do kade s kaprama. crcr zamackavajice slzu v oku porad leze po prdel v blate v plane nadeji, ze by snad v bozi milosti vylovil utopeny fotak. vagi je v rausi a beha kolem rybnika, hledajic vypinac, kterym by snad mohl rozsvitit. jediny, jehoz osud je neznamy je snad jedine sus, kteery se nahle a ber rozlouceni, brblaie pri tom o nesmrtelnosti chrousta vydal na cestu neznamo kam. podle posledniho mereni GPS byla urcena trajektorije jeho pohybu smerem k maticce nasi stovezate nedbajice skutecnosti, ze se jeho skutecne bydliste nachazi zcela opacnym smerem. selma se plizívymi pohyby tise pobybuje kolem naseho lezeni a sbira sutriky vhodnych tvaru a velikosti, neb je pry mistni rybnik na skeble vskutku bohaty. a tak si tu sedim u ohynku a tise premitam… ze ja hloupa jsem si nevzala radei pistu hufnagla.
reagovat - Sobota 11. října 2008 ve 3:42 @ ???
-
Nevím co jsi milý Regule myslel tím vydírání, ale evidentně to napomohlo! Jsi teda pěknej podvraťák a nevim co ještě… Nebudu se snižovat k jiným jménům…
reagovatJsem zklamána… Opravdu zklamána…