Vyhledávání
dlouhodobé chemické světlo
21.5.2005 | rybar11 | 3.090 zobrazení | 9 odpovědí
Někde jsem slyšel, že se dá pořídit dlouhodobé chemické světlo. Má prý svítit několik let a stát několik set........ Pořád se mi to ale oplatí, bo jak víte- je čas úhořů.
Nevíte, kde se taková věcička dá sehnat a za kolik?
Je to z chemického hlediska vůbec možné?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. května 2013 ve 21:40 ® regulus reakce na …
-
tony.bobo> ono to elektrický a to řekněme dlouhodobý je tak trochu něco jinýho. To elekterický je napájený lithiobou baterií, závisí to na tom, jak moc to kdo používá. Pokud člověk jezdí na ryby opravdu hodně a světlo používá taky hodně, tak se asi vyplatí to dlouhodobý (pokud to opravdu funguje tak, jak je to prezentováno), pokud tak nějak středně, tak je asi lepší to elektrický a pokud to někdo používá jen sem tam, tak asi to klasický chemický.
reagovat
Ale je to samozřejmě na výběru toho kterýho soudruha … - Pondělí 13. května 2013 v 19:30 ® tony.bobo
-
Já sice nemám chemické ale koupil sem elektrické.Je to velké jako klasická 4.5 chem světýlko stálo to 75 Kč ale už sem to viděl i za 45 Kč a mám to už 2 roky a pořád šlapou.Je to v zelené a červené barvě a zapína se to zmáčknutím diody a povytažením zhasne.
reagovat - Neděle 12. května 2013 v 17:13 ® Alov reakce na …
-
Bahňák>
reagovat - Neděle 12. května 2013 v 15:31 ® Bahňák
-
Jdu do toho, to se ale fakt vyplatí, budu s tím chodit na ryby a až to se mnou definitivně sekne tak mi to můžou dát na hrob.
reagovat - Sobota 11. května 2013 ve 21:16 ® Durral reakce na …
-
Např. toto funguje celkem spolehlivě. http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…lo-1663.html
reagovat - Sobota 11. května 2013 ve 21:07 ® WeddingBell
-
Neměl byste někdo fotku? Plus tedy by mne taky zatraceně zajímaly rozměry, jestli to není nějaká obří mrcha, kterou nedostanu ani na nočního policajta.
Rád bych si pořádně v noci zachytal, ale s těmi klasickými malými lámadly nemám nejlepší zkušenosti…
reagovat - Sobota 21. května 2005 ve 12:07 ® rybar11
-
Jak je to velké?
Je to dobře viditelné- chci to na splávek.....
reagovat - Sobota 21. května 2005 v 11:55 ® spinningman
-
oprava:vyrábí to solar
reagovat - Sobota 21. května 2005 v 11:37 ® spinningman
-
prodává to solar a jmenuje se to isotop která svítí nepřetržitě až 20let. stojí kolem 400kč. sehnat se dá třeba tady na sportcarp
reagovat