Chytej.cz

KRMENÍ LORPIO necteno

20.5.2005 | kkarlos | 8.471 zobrazení | 19 odpovědí

Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 26. května 2005 ve 14:51 ® raduch

Myslím,že Lorpio Ořech kvalita-cena dobrý kup. Na poslední rybačce ale překvapení. Na pstruhové přehradě s osazením kapr a sem tam pstruh chyceno na prokrmeném fleku Lorpio a kuku z plechovky dva duháci nad 30 cm. Kapříci 0 a tak možná konkurence vazačům much

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 ve 14:16 ® PJ

Většinu loňského roku jsem chytal na Lorpio ořech, na nějaké strandazávody to jde vylepšit Senzasem, třeba Etange na stojku, protože je to stejná báze. Používal jsem to i do krmítka feederu a za ty prachy odpovídající.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 ve 13:57 ® iceman
iceman

Lorpio feeder – smrdí jak bonpari – nesedí mě a nikdy už si ho nekoupím. Cejn řeka – dobrý, veškerá bílá ryba. Lín, karas: taky fajnový, i kapříkům chutná. Ořech – asi to nej, fakt chutná všemu, kapříky láká. Ředím napůl se strouhankou, přidám kuku z plechovky, vařenou řepku a pšenici. Nestalo se mě abych s tímto krmením byl bezrybka.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 11:56 ® Candátoman

Speciál nebo super, je to jedno. Prostě balení 1,9 kg (kapr-ořech) stojí 103,– Kč a to balení 1kg (stálo 90,–Kč) a prodavačka mi tvrdila, že je koncentrovanější – a jestli se jmenovalo super nebo speciál, to si přesně ani nepamatuju já! To balení 1kg se může údajně více „ředit“ např. strohankou,atd. No uvidíme, odděleně vyzkoušíme a poreferujeme, jak uspěje Candátoman – lovec Pampaliny . Zdar a dík!

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 11:18 ® piskot
piskot

Candátoman:Tak jsem to přečetl znovu a musím se omluvit,neb jsem si pravděpodobně zaměnil Kapr speciál s kaprem super. Kapr spec. byl myslím červený ve váze 1.9kg. A tady jak jsem četl kapr super ve váze 1kg za cenu 90kč je něco co neznám. Pravděpodobně silnější koncentrát.Že se do toho ,ale zamotávám

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 11:14 ® piskot
piskot

Candátoman:Do­poručuji ta krmení nemíchat,nejdříve ozkoušej ten kapr super(přidat partikl-kuku…) a uvidíš sám. Potom na jiném místě ,nebo na tom samém jiný den Lorpio Ořech+partikl a uvidíš. Myslím,že ořech je mnohem lepší a kapr super je třeba něčím posílit a nikdy mi moc nefungoval. Lorpio Feeder jsem nezkoušel.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 8:52 ® Candátoman

Tak jsem byl včera nakupovat a koupil jsem si teda ten kapr-vořech, 1,9kg za 103,– Kč a k tomu kapr super(neutrální vůne), 1kg asi za 90,– Kč,ten má být silnejší a dají se kombinovat. K tomu ještě směs feeder, 1,9kg za 103,– Kč, vše od Lorpia. V další prodejně pak vlasce na vláčení po 150m 0,15 mm a 0,20 mm. cca 700,– Kč v haj. u No jsem zvědav, jestli ryby pochopěj, že mám tak fajnový krmení a konečně mi začnou brát i větší než 20cm !!!

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 8:46 ® Candátoman

Quote: On 2005–05–25 18:56, MARTINJ napsal: Quote: On 2005–05–25 18:55, MARTINJ napsal: candatoman:holubi trus-na velky plotice

Dííííík

reagovat
Středa 25. května 2005 v 19:56 ® MARTINJ

Quote: On 2005–05–25 18:55, MARTINJ napsal: candatoman:holubi trus-na velky plotice

reagovat
Středa 25. května 2005 v 19:55 ® MARTINJ

hzolubi trus-na velky plotice

reagovat
Středa 25. května 2005 v 11:02 ® Candátoman

Quote: On 2005–05–23 12:24, piskot napsal: FishFace:Pokud chceš alespoň trochu selektovat ryby krmením tedy Lorpiem tak doporučuju Lorpio Ořech. K otázce:O jaké závody se jedná?

Selektovat ???? V jakém slova smyslu to myslíš? Že si na něm rádi pochutmají kapříci a řekněme vetší ryby druhu cejn, plotice, lín, tloušť,… Dnes jedu asi na nákup, tak bych ten ořech rovnou koupil! Co do krmení jěště přidáváš? Já přidávám strouhanku, mleté pražené konopí, angl. vločku + případně hlínu a jako udržovací složku kukuřici nebo drobné peletky. Díky za radu. Strejda*

reagovat
Pondělí 23. května 2005 ve 22:28 ® kkarlos
kkarlos

Quote: On 2005–05–23 12:24, piskot napsal: FishFace:Pokud chceš alespoň trochu selektovat ryby krmením tedy Lorpiem tak doporučuju Lorpio Ořech. K otázce:O jaké závody se jedná? Jsou to dětský závody na menšim chovnym rybníčku u Plzně.

reagovat
Pondělí 23. května 2005 ve 13:24 ® piskot
piskot

FishFace:Pokud chceš alespoň trochu selektovat ryby krmením tedy Lorpiem tak doporučuju Lorpio Ořech. K otázce:O jaké závody se jedná?

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 8:37 ® Candátoman

Já Lorpio začal používat letos a nato, jakej jsem lovec Pampaliny tak docela funguje. Nyní používám směs feeder (1,9kg za 103 Kč) a zážitek ze soboty – ráno 6 cejnů kolem 20cm na feedera, což sice není nic moc, ale všichni " obyčejní kapro krmítkáři " si kolem ani neškrtli a tahal jsem jen já ! Lorpio dělá spoustu přísad – mleté pražené konopí, holubí trus (mimochodem na co ten se používá ???),… a i řadu krmení, která je v 1kg balení (tuším, že se ta řada jmenuje super nebo special) měla by být údajně kvalitnějsí oproti té 1,9 kg variantě a výrobce doporučuju míchání s tou levnější variantou, neb je dělá ve stejných příchutích.

reagovat
Neděle 22. května 2005 ve 21:23 ® CrazyFish

Dá se nějakým takovým krmením nalákat jen kapry (nad 50 cm) ve spojení s kukuřicí, při lovu kaprů na kuku na vlas?

reagovat
Neděle 22. května 2005 v 16:58 ® kkarlos
kkarlos

vrátil jsem se z prvni vychazky s krmeni, Lorpio a take jsem spokojeny. za totalniho nebrani jsem s nim dokazal prinutit ryby k brani a dopadlo to tak:2 kapri lysci36a39cm, 7 cejnu 15–30cm a 4 plotice 20–32cm.

reagovat
Sobota 21. května 2005 ve 20:58 ® Tomucha
Tomucha

je to dobrý já ho používám. občas tam něco zamíchám např. kukuřici, posilovač, kroupy atd.. a chytá to

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 21:15 ® Prichy
Prichy

pouzivam ho, hlavne cejn, kapr, plotice cejn jesen. Myslim, ze na zavody odpovida kvalita cene, ale na svazovku je to dost dobry krmeni. Jednou jsem chytal na lorpio cejn, vedle me chlapek na sensas, mel tam snad najety vsechny ryby! Samozrejme to nemuselo byt jen krmenim Jak to dopadlo: ja chytl ±10 ploticek a cejnka a on cca 80–90 ryb. Od te doby jsem na zavodech nebyl

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 19:52 ® kkarlos
kkarlos

oprava: chytat

reagovat