Vyhledávání
Sraz CHYTEJ II
20.5.2005 | Dědek | 10.499 zobrazení | 99 odpovědí
Takže vážení kolegové, před rokem vyhlásil BM první sraz chytejáků. Letos to tedy budu já, protože se domnívám, že již nazrál čas se domluvit na dalším ročníku. Takže pro začátek navrhuji zachovat loňský termín, tz. poslední víkend v září. Na tom bychom se mohli schodnout. A teď tedy kam a na co ???????????? A rád bych pozval a uvítal i naše příznivce ze zahraničí
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. května 2005 v 8:10 ® Zlinsky_lovec
-
Toulovec: Máš pravdu. chce to nějaký soukromý menší rybník s docela dobrou obsádkou. V životě jsem na Piláku nebyl, čili nevím, co to je, ale vypadá to tam zajímavě. I když bych víc uvítal, kdyby to bylo někde na Moravě, ale na Pilák by nebyl problém přijet.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 8:01 ® toulovec
-
Podle mého názoru na sraz jednoznačně soukromou, malou vodu, protože jak to tak znám, je to především o lidech. Naprosto vyhovující vodou byl Pilák. Myslím že důvodů k soukromé vodě je několik – shánění povolenky, rozloha lokality – myslím že je lepší malý rybníček, kde si můžeš odskočit na pívo, za 10 minut zase chvíli zalovit, vyzkoušet cizí pruty, náhlé změny počasí ............ zkrátka byli bychom pořád tak nějak pohromadě. Když pojedeme na velkou přehradu, chamtiví lovci co budou chtít využít drahou povolenku budou celej den f prdeli a nepotkám nikoho. Rovněž tak na malém revíru je dobré i vzájemné komentování úlovků – Myslím že pupákův bojový pokřik „tyvole drž ho, zabi ho, kilni ho“ dlouho nezapomenu )))) K té Křetínce – hezká voda, hezký zázemí, ale už si dovedu představit, jak se to ráno rozprchne a večer ani nepoznám kdo odtud ráno odcházel. Lepší by bylo asi opravdu sedět někde pohromadě, kde budu mít možnost se jít na deset minut provětrat k vodě, než celej den lovit a nepoznat lidi. Nechci hlasovat pro žádnej konkrétní revír, protože je mi to jedno a na sraz bych jel i kdyby to bylo na Slovensku. Neříkejte, že je problém ve vzdálenosti lokality. Kdekoliv v rámci republiky jsem za 4–5 hodin. Cena dopravy v tomto případě nehraje roli, protože málokdo jede v autě sám a jestli dám za dopravu 1000,– nebo 1500,– je podle mně úplně šumafuk komukoliv, 1× za rok se to prostě musí obětovat. Vzpomeňte si na ty nerozhodnuté po každém srazu – každý tvrdí „příští sraz si už nenechám ujít, protože to co tady popisujete muselo být SUPER“!!! Bylo to opravdu vždycky SUPER!!!! Přečtěte si komentáře k článkům a diskusím po srazu. Takže shrnu svůj hlas do diskuse – Soukromá – nadmíru dobře zarybněná voda, možnost stanování – pokud možno zdarma, zázemí s grilováním – pokud možno prasátko, možnost hulákat do noci – nejsem zvědav aby mi někdo přišel v 24:00 říct, že je noční klid a že mám jít spát zázemí nedaleko od vody – pro možnost rychlého lovu, zkoušení cizího rybářského vybavení....... místo – kdekoliv v ČR
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 1:38 ® Milky
-
čistě teoreticky: nejzápadnější místo má 12°02´ nejvýchodnější 18°48´ a vzdálenost je mezi nimi 495 km nejsevernejší má 51°03´ nejjižnější 48°33´ a vzdálenost je mezi nimi 278 km
Když tyto body spojíme, průsečík je v Praze, tak někde, kde je Zličín, spíše Motol
Nemyslím, že by se měl sraz konat na Václaváku, tolik nás zase není, ale čísla hovoří celkem jasně
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 0:21 ® red
-
yo a presny termin akcie ????
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 23:58 ® CeP
-
jen aby to nebylo v terminu 1 – 10.7. to by mne a lubanovi kolidovali s dovolenou na Orliku.
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 23:54 ® Čajda
-
Pokud bude sraz na konci září,jedu kamkoliv(moravské revíry vůbec neznám,takže do toho nebudu kecat). Co se týká léta sem pesimista,ale kdyby to vyšlo termínově, jsem svolnej se vším,protože to bude asi jediná možnost dostat se na ryby
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 23:01 ® HaD
-
jak tak o tom tak po pár debatách ještě přemýšlím, asi by byl nejlepší nějaký střed republiky, aby to bylo co nejspravedlivější ke všem. jak z moravy, tak třeba pro kluky ze západu. i když kluci ze Slovenska to budou pak mít dál no nevím jak to šalamounsky vyřešit. no navrhujte, ať se z vás kouří )
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 22:25 ® Padis
-
Ta soukromá by byla asi lepší
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 22:25 ® Tomucha
-
anketa : jsem pro křetínku
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 21:58 ® DEATH
-
Byl bych pro soukromou vodu,i když nevím,co by mě vyšlo dráž,jestli soukromá nebo nějak časově omezená na revír… Jinak soukromý vody sou plnější,ale jsou drahý..
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 21:31 ® Padis
-
Ahoj já přijedu kamkoli a rád. Letošní zimni sraz byl super a letní nebo podzimní bude určitě taky pěkbně vychytanej
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 20:50 ® Dědek
-
Takže k té lokalitě. Asi bude dost důležité, jestli jde o svazovou nebo soukromou vodu. S ohledem na menší komplikace jsem jednoznačně pro soukromou, asi nikdo nebude mít náladu shánět povolenky pro určitě neznámé množství lidí. Stačí, když jeden vynechá a chudák dobrovolník přijde o tři stovky. Jestli to bude u plzně nebo u Brna je mi úplně jedno, na takovou slávu pojedu kamkoli
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 20:06 ® HaD
-
OK, nejlepší bude anketa. napište sem všichni své návrhy s drobným popisem vody (co je tam za ryby, jak se tam dá chytat a a tak) a já pak udělám anketu a podle ní se rozhodneme. každopádně jeden sraz by měl asi být v čechách a druhý na Moravě, aby to bylo spravedlivé pro všechny. Návrhy zatím dávejte jen na letní, podzimní naplánujeme později
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 13:23 ® DEATH
-
Ten říká to a ten zas tohle. jediný,na čem ste se shodli je žrádlo a chlast Nevim,mně je to celkem volný,jen aby tam jel někdo z jihu ,kdo by mě tam mohl hodit,fotr by mně řekl Nasrat! Moudrej z vás nejsem,ale nešlo by to HaDe udělat pomocí klikací ankety? Že by každej kliknul na revír,kterej chce a pak se menšina podřídí většině? Mohl by tam být na výběr jak revír,tak měsíc ve kterým by se to konalo,ale muselo by to být ošetřený,aby každej mohl hlasovat jen jednou. Co ty a ostatní na to ?? Je to jen nápad. tak mě prosím nabijte
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 13:23 ® DEATH
-
Oprava,nebijte!
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 12:52 ® Tomik
-
jel bych na křetínku..... G 10– souhlasím.
reagovat - Neděle 22. května 2005 ve 12:15 ® Rico
-
Jsem pro skalku nebo Jesenici, nýbrž už vím kde to je
reagovatjo a čuník nesmí chybět
- Neděle 22. května 2005 v 11:18 ® Bass
-
Koukám že revír je každýmu ukradenej, hlavně že bude čuník, nejlépe ty pečený kolena ještě k tomu, jako zákusek a G 10 na zalití. ................. pro tohle je ochoten jet kdokoliv, kamkoliv
reagovat - Neděle 22. května 2005 v 10:56 ® jake
-
Noooooooooo, bejt to Křetínka nebo Jestřabice, to bych se možná i hecnul, kdybych dostal doma KVOP
reagovat - Neděle 22. května 2005 v 10:26 ® Lovec
-
Na žádným srazu jsem ještě nebyl , takže když to nebude až u Plzně, tak bych se přijel podívat i s drahou polovičkou (taky smáčí červy) . Ohledně jídla jsem pro čuníka , a napití bych si přivez svoje vínko (dal bych i ochutnat, nejsem žiďák)
reagovat - Neděle 22. května 2005 v 9:30 ® pif
-
já su pro křetinku. sice to mám dost daleko,ale stoprocentně se zučastním
reagovat - Sobota 21. května 2005 ve 21:25 ® Bass
-
A nebo pěkná voda je taky Jesenice. I se Skalkou je obě najdete u Chebu, protože koukám, že někteří neví kde to vůbec hledat
reagovat - Sobota 21. května 2005 v 17:35 ® Shimi
-
Me je to jedno hlavne aby tam mel cestu nekdo s Prahy nebo pokud budu na chate z HK jinak se tam nedostanu
reagovat - Sobota 21. května 2005 v 16:44 ® Tomucha
-
CeP – no nevím, domluvím to s vodní pannou. snad yo
reagovat - Sobota 21. května 2005 ve 13:47 ® CeP
-
Tomucha: a najdou se v tom jezere i nejaky rybky pro feederisty a plavackare??
reagovat - Sobota 21. května 2005 ve 12:20 ® Rico
-
Tu skalku to myslíte Skalku u Doks???
reagovat - Sobota 21. května 2005 ve 12:10 ® Rico
-
Ja bych se dostal tak mozna do Kout nybrz a ponevadz s autem to zatim vypada blede… a jet vlakem az do brna to je nad moje sily…
reagovat - Pátek 20. května 2005 ve 22:54 ® jiris
-
Vidim to tak, ze nejrozumnejsi bude hlasovani ))
reagovat - Pátek 20. května 2005 ve 22:51 ® Prichy
-
jiris: Bass to asi tak nemyslel, jen ze to fakt do toho Brna je moooooc daleko
reagovat - Pátek 20. května 2005 ve 22:42 ® jiris
-
Jestli ma skalda co nabidnout tak proc ne? Jak je to se zazemim? S obsadkou?? S povolenkou?
reagovat