Vyhledávání
Sraz CHYTEJ II
20.5.2005 | Dědek | 10.498 zobrazení | 99 odpovědí
Takže vážení kolegové, před rokem vyhlásil BM první sraz chytejáků. Letos to tedy budu já, protože se domnívám, že již nazrál čas se domluvit na dalším ročníku. Takže pro začátek navrhuji zachovat loňský termín, tz. poslední víkend v září. Na tom bychom se mohli schodnout. A teď tedy kam a na co ???????????? A rád bych pozval a uvítal i naše příznivce ze zahraničí
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. března 2006 ve 23:45 ® HaD
-
do fotogalerie bylo přidáno album s 82 fotkama ze srazu
reagovatwww.chytej.cz
- Úterý 24. května 2005 ve 12:09 ® Dědek
-
HaD : udělej klikací dotaz, jestli Kouty nebo Ostrov. Omez to na 14 dní a podle toho se rozhodnem.
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 10:51 ® toulovec
-
moc dobře jste to zařídili kluci, psát to do dvou otázek – teď to budem hledat v obou jako prdlí – rozhodněte se konečně na místě, ať anketu můžem nechat umřít
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 9:31 ® pif
-
dědek:podle chuti
reagovat - Úterý 24. května 2005 v 9:17 ® Dědek
-
Pif : jak se tam chytá? Moucha, vláčka, plafča … ????
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 22:02 ® CeP
-
puvodne jsem tedy chtel zustat ohledne urceni lokality striktne nestranny. ale pod tihou pifovych argumentu. snad. Quote: je to náš člověk,taky pije-:))))))))))))))))
ale nee. necham to na rade starsich. a jdu dat hlas do ankety…
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 21:03 ® pif
-
pokud by ste chtěli informace o ostrovu u macochy,vše zodpovím. jak říkal hrali,určitě by se dalo všechno domluvit. osádka velký ryby kromě pstruhů,pstruzy jsou klasika násaďáci,do 40 čísel. majitele znám dost dobře,je to náš člověk,taky pije-:))))))))))))))))
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 19:33 ® Zlinsky_lovec
-
Death: Už ho sem nebo do ankety dával pupjz, tak hledej
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 19:31 ® DEATH
-
Nemáte odkaz na Kouty?abych věděl o co go??
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 18:23 ® Padis
-
Termím už jsem předběžne nahlásil abych měl volno hurá
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 14:20 ® hraji
-
odkaz na internetu asi nenajdete, majiteli jde spíš o ryby než o kšeft. Lovil jsme tam jednou, víc informací získáte od pifa, který se s majitelem důvěrně zná a určitě by dohodnul velmi příjemné podmínky.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 14:18 ® hraji
-
Ostrov u Macochy je velmi komorní rybník s obsádkou kapra, lína, štiky a pstruha duhového a samosebou bílé ryby, jsou tam snad i sumci, je to soukromá voda kousek od propasti Macocha v Moravském krasu, dá se u něj stanovat, dostupnost autem je vynikající, občerstvení na místě, prasátko lze snad domluvit
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:50 ® pupak
-
ZN – u me se pije jen mlycko zadnej valasskej pemicilin !!!!!!
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:47 ® HaD
-
hraji: to je ta přehrada Ostrov u dálnice?
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:46 @
-
CeP: cedule by zřejmě nebyly třeba, Král Kocáby pupák to má jistě ošetřené.-)
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:44 @
-
pupák: Mám valašský pas, takže bez obav. A bez vlastních zásob neudělám ani krok, natož do ciziny.-)
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:23 ® Dědek
-
Nemáte někdo odkaz na ten Ostrov?????
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 13:07 ® hraji
-
Ostrov u Macochy. Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy, Ostrov u Macochy
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 12:59 ® CeP
-
pupak: ja uz se taky rozhodnul ze pojedu urco kamkoli. jarv uz mne zasvetil jak to na srazech probiha, takze jiz nemam namitek. jak spravne pripominas. budeme se venovat hlavne zabave!
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 12:47 ® pupak
-
Cep – ja na sraz pokud bude na vode vhodnejsi pro bobkare a ne pro muskare klidne prijedu a chytat vubec nemusim bo se tam aspon hezky vozeru a nazeru
reagovat)) a usetrene penize za povolenku investuji do mlycka.
- Pondělí 23. května 2005 ve 12:34 ® CeP
-
>pupak: hehe. ze oni podle tebe tocili basniky??
>ZN: chajda dobrej napad. a na veskery pristupovy cesty natluceme cedule " Tady je Pupákovo " aby na kocabu nikdo cizi nelez. cheche…
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 12:13 ® pupak
-
ZN – klido pido, ale nezaponen ze budes cestovat z Valasskeho kralovstvi do EU a navic se bumba pivecko
reagovat - Pondělí 23. května 2005 ve 12:04 @
-
pupák: jak jsem řek, čím víc mlýček, tím víc slok. Na straz bych klidně přijel k tobě na chajdu.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 11:33 ® Bass
-
Nezbejvá než souhlasit s hubeňourem
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 11:22 ® Milky
-
Pupácio, tobě to jde!!!!
já tak vypotím jen:
S pupákem na věkýýýýýý, zalezem do dekýýýýý!rozpačité, že?
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 11:04 ® pupak
-
Na sraz jedine na Grunty, nalestime tripody, koupime si rychly spunty, sedet budem u vody.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 10:41 ® CeP
-
naprosto souhlasim s toulavcem. mooc hezky to rozebral a popsal. mel by to byt soukromy revir. vzdalenost by asi opravdu nemela byt prekazkou tomu kdo chce. atd… jen nekolik postrehu. prave jsem trochu prozkoumal Pilak a Kouty; tedy obsadka:
- predevsim PO, PD, siven, candat
povolene zpusoby lovu:
- moucha, privlac
chybi mi tu ostatni rybky a moznost feederu, plavky, tak mne napada zda pujde o setkani Chytej. cz, nebo jen muskarske a vlackarske sekce? nerikam ze bych si to taky nezkusil, ale jednak na to nejsem vybaven a druhak nevim jestli mne to bude dva dny bavit. myslim tim zkouseni pokud se najde dobrodruh ktery mi sveri do ruky sve opecovavane nadobicko rikam to velmi nerad ale asi bych ucast zvazoval, a to ze bych urcite prijet chtel a kamkoliv!
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 9:01 ® pif
-
pokud se jedná o soukromou vodu,tak by to mohl být ostrov u macochy. je to novej soukromej revír,cena 250 kč,možnost stanování přímo u vody,ryby kaprovité i lososovité,velikost asi 1,5 ha,přímo u vody kiosek s chlastem a žrádlem,krásný prostředí moravskýho krasu.
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 8:43 ® pupak
-
Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Kouty Technopilak ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Pondělí 23. května 2005 v 8:40 ® Milky
-
To co už jsem napsal ve své podstatě zoplakoval Tolafson. Není to o rybách ale o lidech. Stačí k tomu nějaká slušná voda a hlavně zázemí, kde nenjsme nikomu na obtíž, ani středem peněženky. Je to sraz a ne závody! S Toulafsonem ve všem souhlasím, jen ne s tím, že bych jel rád klidně na Slovensko. Ale Pilák YO! Hlasovat asi nebudu.
reagovat