Chytej.cz

Sraz CHYTEJ II necteno

20.5.2005 | Dědek | 10.503 zobrazení | 99 odpovědí

Takže vážení kolegové, před rokem vyhlásil BM první sraz chytejáků. Letos to tedy budu já, protože se domnívám, že již nazrál čas se domluvit na dalším ročníku. Takže pro začátek navrhuji zachovat loňský termín, tz. poslední víkend v září. Na tom bychom se mohli schodnout. A teď tedy kam a na co ???????????? A rád bych pozval a uvítal i naše příznivce ze zahraničí

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 20. května 2005 ve 22:16 ® Prichy
Prichy

Bass: mas pravdu, ta skalka by bylo pro moravaky uplne stejna jako pro nas ty dve lokality u Brna. Kdyz zacnu pocitat, tak je dost mozny, ze ze 30-ti tisicovyho Sokolova pojede min. 2, mozna 3 a dost mozna i 4 lidi. Jestli pojedes ty, Dodo a Lada vydra tj. 5–7 lidi jen ze zapadu o kterych vim. Na dirkach bylo minule, no kolik 20–30 lidi??? (na srazu jsem nebyl nevim). Hade je to na tobe, ale aby jsme celej den nestravili na ceste a chytali kecali chlastali 10 minut

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 21:54 ® Tomucha
Tomucha

kucí vidíte to ??? Bečky G10 vyskládaný v řadě,sele jako velký prase se otáčí nad ohníčkem a za zádama jezero plný ryb co mlaskaj po hmyzákách já se tak těším …

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 21:49 ® jiris
jiris

Bassss – Skalka ne!!!

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 21:33 ® Bass
Bass

Milky, děkuju za zastání. Myslel jsem, že se týhle rozpravy ani nezůčastním, protože mi to připadá, jako kdyby ty lokality byly záměrně vybíraný tak, aby to ze ZČ bylo aspoň 400 km, ale vidim že i na nás tady, někdo pomyslel. Já bych to udělal na Skalce, co vy na to ?

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 21:24 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Mě je to v podstatě jedno, přijel bych kamkoliv. nejlepší by bylo asi v červenci Křetínka a v tom září Jestřabice. Pivo nepiju, sním cokoliv- jsem nenáročnej...­.........

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 20:45 ® jiris
jiris

Jsem v cervnu pro Kretinku, akorat nevim zda bychom ji s BigMajkem obesli celou a jeste k tomu nasli lovici candaty

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 20:18 ® Chose
Chose

Co udělat jeden sraz uprostřed republiky(Pilák atd…) a druhej na moravě?

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 19:22 ® Prichy
Prichy

Rad bych se taky pridal, ale mam nazor jako Milky, pro nas by to bylo pres celou republiku vim, ze by se radi podivali i chalani ze Slovenska, kdyby byli od Ziliny meli by to stejne daleko jako my

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 19:09 ® Koudy
Koudy

Je mi tak jedno kde to bude(i když bych byl nejradši pro ty Jestřabky a Křetínku) a ohledně termínu bych se přikláněl k červenci a září. Piju všechno(akorát Ježka moc nemusím) a jím všechno!

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 19:02 ® zedus
zedus

Já bych byl pro křetínku, Mám to blízko, ale klidně pojedu kamkoliv, dal bych demokraticky hlasovat a pak bych zvolil křetínku. Jo a pro selátko a G10 jsem taky.

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 18:25 ® Chose
Chose

Jo nebo bych si pujčil auto od našich a pak by mi to bylo fuck. a hlasuju pro selátko a G10

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 17:46 ® Chose
Chose

Mě se líbí na Piláku… udělal bych to tam v létě i na podzim. jinak,moje dodo dál nedojede,Tt.

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 17:38 ® Tomucha
Tomucha

Bo mě napadl Malý Jordán V táboře, soukromej rybník, hafo ryb, hospůdka, a vedle jsou chatky na bydlení… Jo a co to jídlo a pívo co tam, bude … hlasujte značky, Gambáč, Starobrno atd… Selátko hmm???

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 15:44 ® Hrouzek
Hrouzek

Né si dělám srandu, jsem pro dva, jeden v létě a pak v září..

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 15:43 ® Hrouzek
Hrouzek

Taky bych se chtěl na nákej sraz podívat, ale radši bez tatky, když tam bude i topivo )

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 15:14 ® Milky
Milky

… myslím si, že do toho vnese ještě hodně světla Pupácio. Čekám, že navrhne, aby to bylo u něj na chatě a že bychom tam mohli chytat pstroužky na živou

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 15:03 ® HaD
HaD

Milky: dírky byly náhodou dost vypjatej výkon )

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 14:59 ® Milky
Milky

Já si myslím, že zázemí je fšude +/- stejné, ale když bych ohl něco podotkonout, chtělo by to zvolit revír ve středu republiky (České republiky). Aby to měl ti, co pojedou z konců – jako třeba Bass a Láďa z Plzně napůl cesty jako třeba někdo s Opavy nebo z Mikulova. Zatím si myslím, že sraz je spíš o setkání, než o vypjatých sportovních výkonech – viz. Dírky 2004.

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 14:41 ® jiris
jiris

Chtel bych podotknout, ze v cervenci budou jestrabice spis o candatech, bassech, okounech, kaprech na feeder a to i peknych, ale pstruhu tam bude vic zase az na podzim…

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:43 ® Tomucha
Tomucha

moje idea : dobrý by to bylo na křetínce, je tam zázemí, hodně ryb, celkově je to na pohodu. Jestřabice – nevím nevím, ale proč ne. Půjde hl. o lidi že ? Co se týče jídla tak bych bral třeba selátko nebo kolínka, ale sele by bylo si lepčí… klidne se budu střídat u opíkání. Jo jinak bych to určitě!!!!!!!! udělal teď v létě a na podzim

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:43 ® Dědek
Dědek

Je mi jedno, kam pojedu, ale s ohledem na to, že budou chtít přijet asi i kluci ze Slovenska, tak bych navrhoval ty Jestřabice.

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:34 ® HaD
HaD
reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:26 ® RicoVeSkole

Čau chlapíííí prosim mohli by jste mi přiblížit víc ty místa kde se to má konat??? Netuším kde to je

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:20 ® Žandule

Toulovec: no hlavně, že tak dřeš a přitom trčíš na chytej – no počkej

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:15 ® jiris
jiris

v cervenci kretina a v zari jestrabky

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 12:52 ® HaD
HaD

toulovec: náčelník jsem, ale jsem demokrat (rozhodně ale ne sociální!!!!!!!!) a tak rozhodne hlas lidu! ))

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 12:41 ® Dědek
Dědek

Toulovec : co ty se do toho sereš, když nejedeš ? ))))))

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 12:38 ® zedus
zedus

Jsem pro dva srazy, jak píše dědek. V létě na lososovitý a na podzim někam na dravce. Lokalitu nechám na vás, hlavně ať to není někde na druhým konci republiky. :--) Jinak počítejte semnou.

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 12:37 ® toulovec
toulovec

Kurňa HaD je tady náčelník, HaD vybere místo, termín a druh píva kterej se bude točit. A běda jak do toho někdo budete camrat! Máme demokracii tak držte huby a buďte rádi. Takhle by jsme se nikdy nedohodli. Davídku neboj, já to budu hlídat.

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 12:29 ® HaD
HaD

BoBo: klidně, ale přijde mi trochu spravedlivý, aby to bylo někde spíš směrem na Moravu, páááč, minule to bylo na Piláku, ale podrobím se většinovému názoru a přijedu kamkoliv

reagovat