Chytej.cz

značka zebco necteno

19.5.2005 | Zcuter | 2.937 zobrazení | 6 odpovědí

chlapi co si myslíte o této značce?????šmejd nebo nnenahraditelná????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 22. května 2005 ve 20:22 ® gadasnik

Zebkáče už mám léta,tuším ten nej zhruba deset let,do dneška šlape jako hodinky,občas promazaný. Dnes ho používám na sumíky,bez problémů. Typ nevím,nechce se mi do garáže. mám 4ks nav. od zebka a bez problémů. Proutek mám taky,zhodou okolností první týden v květnu jsem zlomil nešikovností špičku/dvojdě­lička/,z oprav­ny mi přišla funglovka za 500 k,absolutní spokojenost a na naše vody plně dostačující.

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:41 ® HaD
HaD

měl jsem prut a mám jeden multík. prut jsme měl rád, než jsem o vlastní vinou zničil, multík nic moc, ale zatím drží. už ho používám jen jako pomocnej

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 13:38 ® jenda

mam od zebca 2 navijaky (topic RC 730 tusim) pouzivane od lonskeho zari dotedka a zavada zadna. uz mi zmokly aji namrzly. poradny slunko prozatim neotestovano.

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 11:15 ® hraji
hraji

Je to jako u každé značky rybářských výrobků, něco se jim povedlo, něco se povedlo méně, něco se nepovedlo. Záleží od jednotlivého kusu a výrobku. Je třeba vyzkoušet. Obecně jejich levnější navijáky mají dost problémy s kvalitou. Pruty jsou bez problémů.

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 10:23 ® willIam

souhlasi s jirisem mam od nich jeden proutek na L. vacku a nemuzu si stezovat! a pak jsem mel od nich navijak a ten sel do P"""le…

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 ve 23:26 ® jiris
jiris

jak co a na co, navijak sem se netrefil (reklamace) a prut slouzi k plne spokojenosti uz leta (nenahraditelny

reagovat