Chytej.cz

Živá rybička jako nástraha

18.5.2005 | Vydrus | 10.328 zobrazení | 76 odpovědí

Blíží se sezóna dravců, přípravy se pomalu rozjíždí. Budeme ale smět chytat na živou rybičku? Řád to nezakazuje, ale v pořadu Jak na ryby mluvili o tom, že to ještě rozhodnuté není. Nevíte někdo víc z důvěrných zdrojů? Díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 19. května 2005 v 15:16 ® Pan_lovec

Panove tak mi to nedalo a musim trosku rozebrat ten dopis nebo spis odpoved z „ministerstva“ co se tady objevila.

1. Neexistuje zadne minnisterstvo ochrany prirody a navic ministerstvo zivotniho prostredi ma sidlo na adrese Vršovická 65 Praha 10
  2. Dale odbor rybarstvi myslivosti a vcelarstvi se nachazi na ministerstvu ZEMEDELSTVI
  3. razitko „ministerstva ochrany prirody ceske republiky“ je dost divne protoze tam odskakuji najeke pismenka coz nasvedcuje tomu ze si s tim nekde pohral v kresleni. To stejne plati o razitku reditele odboru informaci(???) rybarstvi.

4:Hledal sem jak na ministerstvu zemedelstvi tka na ministerstvu zivotniho prostredi ale zadny pan ing. Jiří Úterýček tam nepracuje a nebo se o nem nezminuji o cemz pochybuji vzhledem k tomu ze „by mel“ podavat informace.

Zkuste se na to podivat taky trosku podrobneji a urcite najdete dalsi nesrovnalosti

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 v 15:05 ® pupak

V zakone 246/1992 je vyslovne zakotvena ochrana obratlovcu proti tyrani . . . to ze to nikdo do roku 2004 neresil ale neznamena ze to je povoleno de facto to bylo zakazano od roku 1992 a nikdo si toho nevsim a nespojil to.

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 ve 14:58 ® jenda

podle me to letos neni vyslovne v radu povoleno a proto asi bude platit zneni zakona na ochranu zvirat proti tyrani. bavil jsem se o tom s kolegou z prace (pravnikem) a rikal, ze to vypada, ze letos lov na zivou rybku asi nebude :/ cert vi s cim prijdou filutaci z MZe.

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 ve 14:56 ® Zcuter
Zcuter

Pánové není lepší než se dohadovat,že je to tak a tak zajít za orgánem,který vám pvolenku vydal???ten by to měl vědět na 100%(teda toto ja alespoň můj názor). také si myslím,že ryb.řád je hodně blbě napsaný!!

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 ve 14:51 ® Pan_lovec

zakazat

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 ve 14:50 ® Pan_lovec

Panove nechci se do toho nejak plest ale podle mne takto prece nemuze vypadat nejake rozhodnuti nebo odpoved z ministerstva. Mne osobne se to zda divne a to hodne spis mi pripada ze je to akce nejakeho zaryteho ochrance prirody ktery uplne zbytecne kali vodu. navic podle mne kdyz je tam napsano podle zakona xxx/1992 tak to znamena ze ten zakon je z roku 1992 takze si myslim ze neni mozne vylozit zakon z roku 92 uplne jinak nez byl vykladan celych 13 let predtim pokud se mylim tak me opravte. Ale vypada to jako blbost podle zakoan z roku 1992 od 20. kvetna 2005 lov na zivou rybku

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 v 8:56 ® bojka
bojka

esox: Dneska prej vydal Český sumcařský svaz dodatek k 1.červnu 2005 že se nesmí lovit kapry na koule zvané BOILI, a že pro toto rozhodnutí neni odvolání. Esox > nevíš co je na tom pravda ?

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 23:55 ® Padis
Padis

Esox to je zajímavé hihi vtip dobrý

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 23:50 ® dudu

ředitel dezinformací

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 23:35 ® Kyslik
Kyslik

esox co to meleš ! Kdes vyděl český kaprařský svaz. Se stebe dorvu. Člověk dojde s odpolední a tolik srandy

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 22:23 ® esox

Co rikate na nejnovejsi zpravy z ministerstva? Chachaaaa a rybickari maj po prdeli

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 20:24 ® nurse02
nurse02

Podle ryb. radu to zakázané není. Nevidím tedy důvod proč na rybku nechytat.

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 20:08 ® Padis
Padis

Je to beze změn chytat se může si myslím

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 20:03 ® HaD
HaD

podle mne k zadne zmene oproti lonksu nedoslo, tak neni duvod to resit

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 20:00 ® willIam

co je psano to je dano dokud nedostanu na papiru je to takle tak na ne seru a budu chytat na zivou!

reagovat
Středa 18. května 2005 v 19:02 ® Pan_lovec

No me by v prvni rade zajimalo kde bych se dozvedel v pulce sezony ze se na tu zivou rybku chytat nesmi..

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1