Vyhledávání
Rippery STORM- zkušenosti
18.5.2005 | PV | 2.678 zobrazení | 9 odpovědí
Já jsem si pořídil několik kousků těchto ripperů a shledal jsem následujiící problémy: 7 cm v provedení okoun: moc tuhý ocásek- musel jsem jim pomoci pájkou malé pstruhové: naklánějí se na bok. Jelikož mají nádherný vzhled a cena je docela vysoká (za malé kousky je asi 39Kč/ks), tak mi to připadá škoda. Jaké máte s nima zkušenosti?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. května 2005 v 8:23 ® Zcuter
-
to DENYG-to nevím je to možné,nechci se hádat-já se v těch značkách moc neviznám-já teprve začínám
reagovat - Sobota 21. května 2005 ve 23:36 ® Zlinsky_lovec
-
Zcuter: Kopyto je je od Relaxu, ne? Raději sáhnu po relaxu, doma mám několik gum od stormu a zatím neúspěšně se jich snažím zbavit
reagovat - Sobota 21. května 2005 ve 23:33 ® Zcuter
-
já používám rip. značky KOPYTO a RELAX a jsem s nimi nadmíru spokojený,nepřevrací se,ocásek funguje na 100%. Velkou nevíhodou je ale to,že když ti kousne jakákoliv štika nebo candát do ocásku tak uz ho můžeš vyhodit!!!!!asi jediná nevíhoda(u značky kopyto)
reagovat - Pátek 20. května 2005 ve 14:22 ® SALAM
-
Taky sem si těch stormů pár koupil, právě proto, že sou tak pěkný. Nikdy sem na ně nic nechytl a připadá mi, že sou moc těžký na svou velikost a ocásek taky tak nějak moc nefachá, prostě nejradši mám takový ty rybičky s tvystrovým ocáskem od tuším že relaxu.
reagovat - Pátek 20. května 2005 v 8:28 ® PV
-
Já taky používám Relaxe a jiné, ale ty Stormy jsou tak hezký na pohled!?
reagovat - Středa 18. května 2005 ve 22:36 ® MARTINJ
-
Myslim ,ze sou perfektni. obzvlaste holograf. riper prusvitny s cervenou hlavou 7 cm . Zazil sem s nim stikovy silenstvi na reviru,kde se vyskytuje hodne cervenoperic.
reagovat - Středa 18. května 2005 v 17:05 ® kostnak
-
rippery su skoro nepouzitelne, rybky s twistrovym chvostom od stromu su ucinne. aj ked sa to trocha naklana na bok, brali mi to stuky, zubace i ostrieze.
reagovat - Středa 18. května 2005 v 16:54 ® DEATH
-
Relax-mám od nich kvantum perfektních twisterů za mini cenu. fakt good
reagovat - Středa 18. května 2005 v 10:29 ® piskot
-
Kopil jsem si provedení okoun a na pohled velice povedená záležitost. Mají však špatnou vlastnost v držení tvaru z balení. Rozhejbal jsem je až peanem zeslabením v ocasní části. Je to zkrátka hezká dekorace,ale na účinosti je stejně nejlepší Relax.
reagovat