Chytej.cz

Už za měsíc! necteno

17.5.2005 | Ebobo | 8.339 zobrazení | 63 odpovědí

Už za měsíc,tedy za 30 dnů,začíná zahájení lovu dravců. Budou to ty vytoužené dny pro:vláčkaře,sum­caře,rybičkáře. apod. Jak jste se připravovali?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 25. května 2005 ve 22:52 ® Padis
Padis

gogo tak zlý to snad není

reagovat
Středa 25. května 2005 v 9:02 ® gogo

GOGO:Koukám že všichni chystáte vercajk . Já stavím udírnu a kupuji pekáč. Tak si představuji přípravu. Ha,Ha........­........!

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 18:31 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Vidíš, ale pstruh je už 16.4 čilejí než sumec 31.12, víš?A jaká je pravděpodobnost, že v dubnu podsekneš pstruha než když v prosinci podsekneš sumca, no????? Myslím, že řešením by bylo zakoupení pstuhofky.

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 18:28 ® DEATH

Jo,máš pravdu,souhlas,ale tobě se to kecá,když si do tý doby vláčíš na pstruhovce. A pak mě s tim provokuješ každej den na ICQ.

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 18:27 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Death: Neber to jako buzeraci, ale já to prostě tak cítím

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 18:13 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Death: Tlačíš tady pytlovinu. Viděl jsi tady někde ve foru, jak někdo podsekával sumce na Lužnici? Jediné zamezení tohoto bylo ukončit vláčku 31.12, jinak by těch sumců podsekli mnohem, mnohem víc. A myslíš, že dvounásobně zvýšená cena povolenky by ty sumce vrátila zpět? Csssssss, ani náhodou. Taky mě štve, že se nemůže vláčet dřív, ale jsem i rád, že to tak je.

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 17:42 ® Ebobo
Ebobo

DEATH:Souhlas,ale nikdy by nic takovýho nebylo,protože prostě ne-všichni se chovají k rybám opatrně,šetrně… existuje určitě spousta dalších faktů…

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 17:33 ® DEATH

Ať udělaj dvounásobně dražší povolenku,kdy můžeš vláčet celoročně,ale musíš hájený ryby vracet............ Já bych jí koupil zfleku.

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 17:24 ® Padis
Padis

Ebobo to je hned ještě koupím novou šnůru a jsem skoro připraven

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 17:00 ® Ebobo
Ebobo

Padis:A já si zase koupil 3 woblírky Salmo(Boxer-takovej malej červenej hajzlík:-) ,Perch-hlubokopotápivá plotička a Sting-střibrnej) od playboje 007-šup a byly 4kila pryč

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 16:56 ® Padis
Padis

Tak a dnes jsem obědnal pár woblerů u Kácela

reagovat
Pondělí 23. května 2005 v 16:38 ® Ebobo
Ebobo

HaD:Založíme petici ..

reagovat
Neděle 22. května 2005 v 18:59 ® HaD
HaD

myslíš, třeba, že bycho zahájili už tento týden? ))

reagovat
Pátek 20. května 2005 ve 20:17 ® Prichy
Prichy

Had: neslo by to odpocitavani nejak zrychlit ????

reagovat
Pátek 20. května 2005 v 15:06 ® Ebobo
Ebobo

HaD(vlastně havel ):Supr…,hlavně pro blázny jako jsem já .....

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 ve 23:52 ® HaD
HaD

Aby jste věděli, kolik dní, hodin, minut a vteřin do zahájení zbývá, tak vám brácha udělal odpočítávání (naleznete jej hned na seznamem aktuálních témat ve fóru). Doufáme, že se vám to bude líbit.

reagovat
Čtvrtek 19. května 2005 ve 14:47 ® ywan

no pripravený som v celku dobre, tak už len dúfať že budem mať aj čas dostať sa na zubatú vodu

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 21:00 ® HaD
HaD

Milky: to je fackt-včera honili candáti u chatek jak zběsilí-rybičky lítali vzduchem a já měl strýmry v autě

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 20:13 ® Hrouzek
Hrouzek

už brousim háčky u woblerů a lod s nabroušenou vábničkou )))))

reagovat
Středa 18. května 2005 v 19:10 ® willIam

se nemuzu dockat jeste sezenu lod a huraaaa na to!

reagovat
Středa 18. května 2005 v 17:34 ® Ebobo
Ebobo

Milky: Nestraš !

reagovat
Středa 18. května 2005 v 17:30 ® Milky
Milky

Ebobo: .. a neříkej, že nemám většinou pravdu Draffci se před zahájením mohou strhat, jak do toho v podvečer řežou, ráno loví, furt se něco děje, ale jak padne magické datum, odjedou snad na dovolenou .

reagovat
Středa 18. května 2005 v 16:50 ® Ebobo
Ebobo

Milky:Tvoje komentáře nikdy nepostrádají Tvůj osobitý projev…

reagovat
Středa 18. května 2005 v 16:12 ® msmaso

Zahájení je super věc,ale nezávisle od tří lidí jsem slyšel že na ohři 9 se vesele chytá už na rybičky,tak že pro ty dravce to nebude až taková změna.

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 14:53 ® Milky
Milky

Fčera mi poštovní holub přinesl pletenku na cca 80kg a tak si myslím, že budou mít vousatí mazlíčci o zábavu postaráno. Pochopitelně, že to zkolabuje na tom, že nástražní rybky se budou moc chytít maximálně do 10.6. a pak jak když utne. OD 15.6. bude kolísat voda, padat hov.. s háčkama, … směžit. V září si řeknem, že snad podzim to vylepší a na Piláku v říjnu si na dírkách řeknem, že snad ta další sezóna bude to pravééééééééé­ééééééééééééé­ééééééééééé!

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 14:33 ® PJ

Párkrát jsem trefil slevy u Black Basse na Vinohradech, takže jsem zásoben woblery. Delší dobu hledám nějakej lehčí prut za rozumné peníze, ale včera jsem měl v ruce Berkley SSGS a nešlo vydržet.

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 14:24 ® HaD
HaD

připravuju se hlavně psychicky, abych se do té doby nezhroutil )

reagovat
Středa 18. května 2005 ve 12:54 ® WildTiger

No já sem si tu nechal poradit, mám objednaný nový vláčák a naviják, až to přijde navinu vlasce a můžu vyrazit, mezi tím dokupuji woblery a ostatní nástrahy aby bylo zase co trhat až nebudou záběry

reagovat
Úterý 17. května 2005 ve 21:37 ® Čajda

Nakupuju woblery a rotačky, abych měl co trhat a chci si koupit nějaký prut na štiky,ale to určitě stihnu.

reagovat
Úterý 17. května 2005 ve 21:09 ® DEATH

Já se připravuji po stránce duševní,už mi rupou nervy,už aby bylo 16.června!

reagovat