Chytej.cz

Už za měsíc! necteno

17.5.2005 | Ebobo | 8.033 zobrazení | 63 odpovědí

Už za měsíc,tedy za 30 dnů,začíná zahájení lovu dravců. Budou to ty vytoužené dny pro:vláčkaře,sum­caře,rybičkáře. apod. Jak jste se připravovali?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Středa 8. června 2005 v 16:54 ® Padis
Padis

Jinak mě už pěkně svrběj ruce a vláčák se už klepe ve skříni

reagovat
Středa 8. června 2005 v 16:35 ® Padis
Padis

Big Mike to už začínáš trénovat na sraz. Už za sedm a něco

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 22:34 ® BigMike

Preventivně se ožírám a pak nemám čas myslet na blížící se zahájení:-)) Včera se výborová schůze protáhla:-)) )

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 19:41 ® willIam

8 dni a nejaky drobny a pak to vyPUKNE!!!!!!

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 19:25 ® Padis
Padis

Už jen 8 dní to už musíme vydržet a pak se na ně vypravíme

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 16:46 ® Ebobo
Ebobo

achjo…, ještě 8 dní . . .

reagovat
Úterý 7. června 2005 v 16:09 ® Tomik
Tomik

woblery v karbickach uz poskakujou chtej se proletet. uz nemuzu dockat.

reagovat
Úterý 7. června 2005 ve 13:12 ® willIam

8 dni a nejaky drobny me uz z toho rupne jak to nekdo muze v klidu vydrzet!

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 23:45 ® Padis
Padis

Ebobo zatím to jde,ale pomalu se začínám připravovat. Dnes jsem byl u vody a zkouknul jsem pár míst a dravci na nich loví což je dobře.

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 17:44 ® Ebobo
Ebobo

Padis:Jak koukám,tak už to nemůžeš vydržet!

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 16:08 ® Padis
Padis

Za 9.

reagovat
Pondělí 6. června 2005 v 16:01 ® Padis
Padis

BM a jak jí chceš vypláchnout mufova slivka by se hodila. Jinak jsme na tom skoro stejně

reagovat
Pondělí 6. června 2005 ve 13:52 ® BigMike

Dnes se mi o štikách i zdálo. Nevím, proč, ale mám ve snu nějaký stabilní rsvír, nějaké pískovny, dost malé, ale hodně na sebe navazují. A vždycky lupu jen štiky!!! Už si nepamatuji přesně celý sen, ale nějakou jsem tahal. Nejvyšší čas vypláchnout hlavu a začít se připravovat!

reagovat
Neděle 5. června 2005 ve 22:16 ® Padis
Padis

Už je skoro za pár vydržme pánové. Přece neskončíme u doktora Chocholouška

reagovat
Neděle 5. června 2005 ve 21:03 ® DEATH

10 dní,já se asi omdlím........... Už sním o 16.červnu,na druhou stranu ho nechci nevím...... 16. červen je sezóna,ale krůček k rozpadu kolektivu na základce,mám smíšený pocity.

reagovat
Pátek 3. června 2005 ve 23:05 ® BigMike

Hoši, já jsem zatím v klidu a to je dobré znamení!!! Jak se přemotivuju, je to pak zlé, nespím, budím se, kontroluju vlasce, pruty, tlak v pneumatikách u auta, denně jsem 4× na hot flekách, pobíhám po březích, sleduji každou vlnku na řece, kde možná něco zalovilo, kde asi leží štika, kam vyjedou candáti, kde v potopených stromech číhají okouni, v pařezech leží sumečci a . A pak z toho blbnu. Letos nic!!! Výroba woblerů stagnuje, konečná úprava už úplně, pruty jsem ještě ve sklepě nehledal, fireline 0.10 nenamotána, nakoupené gumy po všech čertech. Těším se spíš na školení řečníků příští týden v Beskydech. Přemýšlím, jestli je více řečnic než řečníků, jestli jsou mladé, hezké, jestli bude někdo ujetej nebo normální jak já:-)) )) Vyměníme řeči, básničky, možná i mejlové adresy, čísla mobílků a … Pojedu dom a začnu přemýšlet, kde ve čtvrtek udeřím. Ve středu objedu na kole revír, zkouknu stav vody, zjistím počasí na čtvrtek, někde vyhrabu pruty, něco na karabinku a ve čtvrtek ráno, na tejném fleku budu přešlapovat ve frontě na rybu:-)) )))

reagovat
Pátek 3. června 2005 ve 2:26 ® willIam

12 dni..... me snad pujde vlacak napred! apocka na me u vody!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:53 ® Padis
Padis

Big Mike to není špatný nápad

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:39 ® BigMike

Na hot místech už mám položené dráty. Jen připojit na starý polní telefon, zatočit a snad zahájím s pěknou rybou:-)) )))))

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 19:34 ® DEATH

13 dní. hm,vezmu Cormorana útokem… Nemůžu najít woblera,na kterýho šlo to co bylo v okolí. nevim,musim se mrknou,protože Strike Pro to není,tak možná to bude Spro. nevim. snad ho najdu.

reagovat
Čtvrtek 2. června 2005 v 18:45 ® SALAM

Já sem tak prdlej, že už sním i o tom, že až bude tenhle vejkend, tak si napustím venku lavor a budu testovat nástrahy. Jinak těch 14 dní asi nepřežiju, čím víc se to blíží, tím víc se nemožu dočkat, na 16 už mám zajištěný volno v práci, tak doufám, že nebudu bezrybka.

reagovat
Středa 1. června 2005 v 17:55 ® Padis
Padis

tak už se to blíží pánové jsem už řádně nahžaven a pomalu připraven do akce

reagovat
Středa 1. června 2005 v 10:26 ® Holajz2

za 14 dní..........

reagovat
Úterý 31. května 2005 v 17:24 ® Ebobo
Ebobo

all:Nevěšte hlavy..,za 15 dnů to vypukne!

reagovat
Pondělí 30. května 2005 v 17:08 ® Padis
Padis

Ebobo však už se mě zdají sny jak zdolávám štiky a candáty

reagovat
Pondělí 30. května 2005 v 16:42 ® Ebobo
Ebobo

Padis:Já už netrpělivě každý den listuju v kalendáři,kolik ješte zbývá těch šílenejch dnů(pokud nejsem na netu).

reagovat
Neděle 29. května 2005 ve 22:57 ® xycht

Ještě sem se nepřipravoval, ale už začínam. nevydržim to a příští tyden jedu bojkovat na soukromou vodu. kde zahájim zatim nevim ale bude zaútočim na sumíky

reagovat
Neděle 29. května 2005 ve 22:11 ® Padis
Padis

Pánové už se to krátí a mě čím dál víc svrbý ruce

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 16:28 ® BigMike

Být pánem svého času, taky bych už vláčel na pstruhovce a riskoval, že mi Pupák rozbije hubu:-) Takhle jsem rád, že to stihnu vše doma dodělat z největšího do 15.6. a druhý den mohu vyrazit. Někdy ještě den dva předem objedu vytipované fleky jak to vypadá. Abych nebyl překvapen stavem vody a okolím.

reagovat
Čtvrtek 26. května 2005 v 1:13 ® Andy

Správný vláčkař zahajuje sezónu již v dubnu na pstruhové vodě a končí na mimopstruhové vodě 31.12. Přpravy většinou nemám žádné, potřeby dokupuji průběžně, takže pouze vezmu prut s taškou a jedu.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1