Vyhledávání
Už za měsíc!
17.5.2005 | Ebobo | 8.033 zobrazení | 63 odpovědí
Už za měsíc,tedy za 30 dnů,začíná zahájení lovu dravců. Budou to ty vytoužené dny pro:vláčkaře,sumcaře,rybičkáře. apod. Jak jste se připravovali?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. června 2005 v 16:54 ® Padis
-
Jinak mě už pěkně svrběj ruce a vláčák se už klepe ve skříni
reagovat - Středa 8. června 2005 v 16:35 ® Padis
-
Big Mike to už začínáš trénovat na sraz. Už za sedm a něco
reagovat - Úterý 7. června 2005 ve 22:34 ® BigMike
-
Preventivně se ožírám a pak nemám čas myslet na blížící se zahájení
reagovatVčera se výborová schůze protáhla
)
- Úterý 7. června 2005 v 19:41 ® willIam
-
8 dni a nejaky drobny a pak to vyPUKNE!!!!!!
reagovat - Úterý 7. června 2005 v 19:25 ® Padis
-
Už jen 8 dní to už musíme vydržet a pak se na ně vypravíme
reagovat - Úterý 7. června 2005 v 16:46 ® Ebobo
-
achjo…, ještě 8 dní . . .
reagovat - Úterý 7. června 2005 v 16:09 ® Tomik
-
woblery v karbickach uz poskakujou chtej se proletet. uz nemuzu dockat.
reagovat - Úterý 7. června 2005 ve 13:12 ® willIam
-
8 dni a nejaky drobny me uz z toho rupne jak to nekdo muze v klidu vydrzet!
reagovat - Pondělí 6. června 2005 ve 23:45 ® Padis
-
Ebobo zatím to jde,ale pomalu se začínám připravovat. Dnes jsem byl u vody a zkouknul jsem pár míst a dravci na nich loví což je dobře.
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 17:44 ® Ebobo
-
Padis:Jak koukám,tak už to nemůžeš vydržet!
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 16:08 ® Padis
-
Za 9.
reagovat - Pondělí 6. června 2005 v 16:01 ® Padis
-
BM a jak jí chceš vypláchnout mufova slivka by se hodila. Jinak jsme na tom skoro stejně
reagovat - Pondělí 6. června 2005 ve 13:52 ® BigMike
-
Dnes se mi o štikách i zdálo. Nevím, proč, ale mám ve snu nějaký stabilní rsvír, nějaké pískovny, dost malé, ale hodně na sebe navazují. A vždycky lupu jen štiky!!! Už si nepamatuji přesně celý sen, ale nějakou jsem tahal. Nejvyšší čas vypláchnout hlavu a začít se připravovat!
reagovat - Neděle 5. června 2005 ve 22:16 ® Padis
-
Už je skoro za pár vydržme pánové. Přece neskončíme u doktora Chocholouška
reagovat - Neděle 5. června 2005 ve 21:03 ® DEATH
-
10 dní,já se asi omdlím........... Už sním o 16.červnu,na druhou stranu ho nechci nevím...... 16. červen je sezóna,ale krůček k rozpadu kolektivu na základce,mám smíšený pocity.
reagovat - Pátek 3. června 2005 ve 23:05 ® BigMike
-
Hoši, já jsem zatím v klidu a to je dobré znamení!!! Jak se přemotivuju, je to pak zlé, nespím, budím se, kontroluju vlasce, pruty, tlak v pneumatikách u auta, denně jsem 4× na hot flekách, pobíhám po březích, sleduji každou vlnku na řece, kde možná něco zalovilo, kde asi leží štika, kam vyjedou candáti, kde v potopených stromech číhají okouni, v pařezech leží sumečci a . A pak z toho blbnu. Letos nic!!! Výroba woblerů stagnuje, konečná úprava už úplně, pruty jsem ještě ve sklepě nehledal, fireline 0.10 nenamotána, nakoupené gumy po všech čertech. Těším se spíš na školení řečníků příští týden v Beskydech. Přemýšlím, jestli je více řečnic než řečníků, jestli jsou mladé, hezké, jestli bude někdo ujetej nebo normální jak já
reagovat)) Vyměníme řeči, básničky, možná i mejlové adresy, čísla mobílků a … Pojedu dom a začnu přemýšlet, kde ve čtvrtek udeřím. Ve středu objedu na kole revír, zkouknu stav vody, zjistím počasí na čtvrtek, někde vyhrabu pruty, něco na karabinku a ve čtvrtek ráno, na tejném fleku budu přešlapovat ve frontě na rybu
)))
- Pátek 3. června 2005 ve 2:26 ® willIam
-
12 dni..... me snad pujde vlacak napred! apocka na me u vody!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:53 ® Padis
-
Big Mike to není špatný nápad
reagovat - Čtvrtek 2. června 2005 ve 22:39 ® BigMike
-
Na hot místech už mám položené dráty. Jen připojit na starý polní telefon, zatočit a snad zahájím s pěknou rybou
reagovat)))))
- Čtvrtek 2. června 2005 v 19:34 ® DEATH
-
13 dní. hm,vezmu Cormorana útokem… Nemůžu najít woblera,na kterýho šlo to co bylo v okolí. nevim,musim se mrknou,protože Strike Pro to není,tak možná to bude Spro. nevim. snad ho najdu.
reagovat - Čtvrtek 2. června 2005 v 18:45 ® SALAM
-
Já sem tak prdlej, že už sním i o tom, že až bude tenhle vejkend, tak si napustím venku lavor a budu testovat nástrahy. Jinak těch 14 dní asi nepřežiju, čím víc se to blíží, tím víc se nemožu dočkat, na 16 už mám zajištěný volno v práci, tak doufám, že nebudu bezrybka.
reagovat - Středa 1. června 2005 v 17:55 ® Padis
-
tak už se to blíží pánové jsem už řádně nahžaven a pomalu připraven do akce
reagovat - Středa 1. června 2005 v 10:26 ® Holajz2
-
za 14 dní..........
reagovat - Úterý 31. května 2005 v 17:24 ® Ebobo
-
all:Nevěšte hlavy..,za 15 dnů to vypukne!
reagovat - Pondělí 30. května 2005 v 17:08 ® Padis
-
Ebobo však už se mě zdají sny jak zdolávám štiky a candáty
reagovat - Pondělí 30. května 2005 v 16:42 ® Ebobo
-
Padis:Já už netrpělivě každý den listuju v kalendáři,kolik ješte zbývá těch šílenejch dnů(pokud nejsem na netu).
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 22:57 ® xycht
-
Ještě sem se nepřipravoval, ale už začínam. nevydržim to a příští tyden jedu bojkovat na soukromou vodu. kde zahájim zatim nevim ale bude zaútočim na sumíky
reagovat - Neděle 29. května 2005 ve 22:11 ® Padis
-
Pánové už se to krátí a mě čím dál víc svrbý ruce
reagovat - Čtvrtek 26. května 2005 v 16:28 ® BigMike
-
Být pánem svého času, taky bych už vláčel na pstruhovce a riskoval, že mi Pupák rozbije hubu
reagovatTakhle jsem rád, že to stihnu vše doma dodělat z největšího do 15.6. a druhý den mohu vyrazit. Někdy ještě den dva předem objedu vytipované fleky jak to vypadá. Abych nebyl překvapen stavem vody a okolím.
- Čtvrtek 26. května 2005 v 1:13 ® Andy
-
Správný vláčkař zahajuje sezónu již v dubnu na pstruhové vodě a končí na mimopstruhové vodě 31.12. Přpravy většinou nemám žádné, potřeby dokupuji průběžně, takže pouze vezmu prut s taškou a jedu.
reagovat