Chytej.cz

Pálava necteno

15.5.2005 | kkarlos | 3.353 zobrazení | 14 odpovědí

O prazdninách pojedem na Pálavu a já si s sebou chci vzít prut. Poraď te mi co si mám vzít s sebou jaké ryby se tam loví a na co. předem děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 18. května 2005 v 15:52 ® pif
pif

máte všichni pravdu,ale je to o fleku. jsou tam místa(dyje 5,6,7),kde si s feederem,vláčkou a plavajdou ani neškrkneš,protože je to samej věšák,nebo mělčina po kolena sto metrů dlouhá. na takovejch flecích je nej surfovej prut s pletenkou. a jsou tam i fleky,kde se dá všemy styly v pohodě chytat,tak si vyber

reagovat
Úterý 17. května 2005 ve 23:57 ® jiris
jiris

kkarlos – jet na sedmicku, tam to ma nejvetsi cenu (feeder)…

reagovat
Úterý 17. května 2005 ve 23:44 ® kkarlos
kkarlos

Quote: On 2005–05–16 23:17, jiris napsal: kkarlos – na nadrzich neni potreba hazet daleko, da se chytat feeder, delicka, odhoz, bic atd..(spis je to trend) stejne jako nepovolene zavazeni a jine… spis si ujasni jakej druh ryby chces vubec chytat?! Jestli je to, a ze to asi bude kapr tak mas na vyber dyje 5, 6 (soukroma) a 7, nebo jit pod prehradu na 4B na reku. Ale jak uz jsem psal stejne tak se tam daj chytat i jine ryby...... tak kdyz si chci zachytat mensi kapry mam vubec moznost s feedrem???

reagovat
Úterý 17. května 2005 v 10:50 ® willIam

na rece pod prehradama je to taky super chytani nepotrebujes zadnou zvlastni vybavu hazis tam par metru akorat nebud linej a chytej az u prvni zatacky reky vyhnes se tem lidem z kempu a taky je tam lepsi prostredi…

reagovat
Úterý 17. května 2005 v 0:17 ® jiris
jiris

kkarlos – na nadrzich neni potreba hazet daleko, da se chytat feeder, delicka, odhoz, bic atd..(spis je to trend) stejne jako nepovolene zavazeni a jine… spis si ujasni jakej druh ryby chces vubec chytat?! Jestli je to, a ze to asi bude kapr tak mas na vyber dyje 5, 6 (soukroma) a 7, nebo jit pod prehradu na 4B na reku. Ale jak uz jsem psal stejne tak se tam daj chytat i jine ryby......

reagovat
Pondělí 16. května 2005 ve 23:05 ® kkarlos
kkarlos

co treba dyje pod horni nadrzi??

reagovat
Pondělí 16. května 2005 ve 23:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

karlos: Právě proto jsem říkal,že na jezeře jsou potřeba pořádný kapřáky, kvůli dalekým náhozům, ale dostal jsem za to sodu....... A zase jak rikal mirmen: Nemusíš chytat jen na přehradách,ale klidne i nekde mimo

reagovat
Pondělí 16. května 2005 ve 22:28 ® kkarlos
kkarlos

OD ZNAMIHO JSEM SLYSEL ZE NA NADRZICH JE MALO HLAOUBKY A ZE TO CHCE MIT PORADNEJ KAPRAK. MATE S TIM NEKDO NEJAKOU ZKUSENOST??

reagovat
Pondělí 16. května 2005 v 18:31 ® Milky
Milky

Jak znám Pálavu, vzal bych si, být tebou, náhradní ledvinu a náhradní játra! Nejrozšířenějším živočichem jsou tu opice a ty skáčou lidem za krk!!!!

reagovat
Pondělí 16. května 2005 v 17:20 ® willIam

jezdim na NM uz 8 let a kdyz jsem tam byl poprve chytal jsem na teleskopicky pruty do 140g a mel jsem dost zaberu kdyz se postesti tak muzes i na obyc veci nachytat pekn ryby neni to ve vecech ale v tom co hodis do ty vody abys ryby prilakal..

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 15:45 ® jiris
jiris

da se tam chytat cokoliv na cokoliv snad krome pstruhu

reagovat
Neděle 15. května 2005 ve 13:46 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

mirmen:Já jsem tím chtěl říct, že jsem tam byl a se starším teleskopem 40–100gramů jsem neměl šanci dohodit do míst těch, jak chytali ti kapraři. Vláčka mě tam přestala bavit, protože tam na mě kapraři furt křičeli, že jim to motám. Určitě se tam ale najde místo, kde se dá úspešně chytat feederem či plavačkou anebo vláčkou. Já jsem jen psal, jak na mě zapůsobil lov na NM na schodech od Dolních Věstonic. Kaprař na kaprařovi.

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 11:01 ® mirmen

Tomu, co psal denyg, moc nevěř ( denyg, neber to osobně, ale nemohu jinak – žvaníš, takhle podaná informace je zavádějící). Na Novomlýnských nádržích se velice úspěšně chytá i na feeder, na plavačku. Jsou místa, kde se dá velice úspěšně chytat i na bič, to znamená, že se ryby dají stáhnout do blízkosti břehu ( chce to ale průzkum loviště). navíc – dá se samozřejmě na Dyji. Pod Novými mlýny jsou pěkné úseky v okolí Bulhar ( i stará Dyje,obklopená lužním lesem). Dají se samozřejmě uplatnit pruty na klasickou položenou s cílem lovu kapra, amura apod. Dá se lovit ale i na plavanou, přívlač … . Pokud pojedeš v době lovu dravců, můžeš vyzkoušet i woblerky, plandavky ( ty raději jako první coby „pátrače“), twistry s cílem lovu candáta,štiky,o­kounů. Doporučil bych zadat i k sousedům, hodně kolegů jezdí na Pálavsko a okolí dlouhodobě a má aktuální , pravdivé znalosti o místě a úspěšnosti.

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 10:44 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

U Pálavy jsou myslím nádrže novomlýnská,mušovká a věstonická. Jak je známo, jsou tyto jezera plné kaprů. Byl jsem tam minulý rok. Chce to tam pořádný,dlouhý,ka­prový pruty, protože tam musíš házet hoooodně daleko. Zkoušel jsem tam i vláčet, ale nedoporučuji. Po několika náhozech za tebou budou běhat nasraní kapraři,žes jim to přehodil.

reagovat