Chytej.cz

Ošetřování kolečka necteno

12.5.2005 | Dědek | 2.310 zobrazení | 10 odpovědí

Staráte se nějak po příchodu od vody o muškařské kolečko?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 13. května 2005 v 8:55 @ 

starám se o své kolečka zodpovědně. Když jsem na castingu po požití ráno postrádal svého Magorra, našel jsem ho zakopnutýho pod autem. Ještě že jsem byl tak zodpovědný a zakop ho pod auto, aby na něj nepadla rosa.

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 8:53 ® toulovec
toulovec

Dědek: hele a jelikož jsi ve finanční krizi jako já, doporučuju Ti vyprdnout se na klimatizaci. vyzkoušený je koupit pixlu grafitový vazelíny, na plynovém hořáku jí trošku ohřát, aby se rozpustila, ponořit do ní předmět kterej chceš uchovat a opět nechat zchladnout. Podotýkám, že tento způsob konzervace není vhodný na potraviny!!!!!!!!!!­!!!

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 8:42 ® pupak

dedku a ted mi prisel mail z Brna, ze pristi tejden bude tridenni seminar za 5 litru v klubi J. Mahena na tema udrzba Muskarskeho naviaku. Prihlas se !!!!! Ma to bejt serial, za mesic to bude tema LESTENI KLACKU a posledni dil JAK VYHODIT SNURU

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 8:42 ® Dědek
Dědek

tak vám pěkně děkuju, zatím to dělám podobně jako pif, ale Milky mi nasadil brouka do hlavy. Jdu schánět klimatizovaný box

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 8:30 ® toulovec
toulovec

tak o svůj OKUMA MAGNITUDE se starám nějak jako Tomucha, ale o ten pupákův co mi půjčil, tak ten mi na Svitavě spadl do prachu je totálně od bahna, tak o ten se starám asi nějak jako pif.

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 7:38 ® BigMike

U nás se někdy říká kolečko, někdy kotouč. Když přijedu z ryb a vysypu náklad pstruhů., lipanů a jiné havěti pro kachny, vystříkám kolečko vodou aby na něm přes den moc nerejdily mouchy a postavím ho do ke garáži za špalek, ne kterém ty slizké potvory porcuju kočkám, kachnám, slípkám a když už má přes 20 cm, sem tam i pro rodinu. Ale přiznávám, že někdy, když se musím s kolečkem k vodě vracet pro další várku, už nemám chuť to vystříkávat vodou a nechám to tak jak to je. Někdy i se zbytekm ryb aby mouchy nakladly a měl jsem masňáky jako polena. Z pstroužků se vždy pěkně vyžerou a co hlavního – pstruzi na ně berou!!!

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 v 18:30 ® Tomucha
Tomucha

já z něj při příchodu vymotám backing a šňůru. plastovou cívku dám do myčky a kov rozmontuji a promažu olejíčkem. Až je fše dokonalé tak celý naviják o5 složím a a namotám na něj backing fčetně šńůry. Potom jej uložím do sametového vypolstrovaného sáčku a dám jej na bezpečné místo. nebo to udělám jak Pif

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 v 17:08 ® pupak

dedku – di si radsi „vrznout“ at nemas takovyhle myslenky . . .

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 v 16:41 ® Milky
Milky

ihned po ukončení lovu ho očistím a osuším. Zabalím do speciální jemné tkaniny a přibalím sáček, který na sebe váže zbylou vzdušnou vlhkost´. Doma uložím do klimatizované skříňky řízené domácím serverem, která mi všechnyhodnoty průběžně zaznamenává na internet a  hodnoty mimo rozsah doporučených ihned forwarduje na mail a SMS. Takže svým způsobem standardní zacházení. Co bys čekal jiného?

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 v 15:53 ® pif
pif

jo,mrsknu je přinejlepším do garáže,jinak je nechám venku,aby si zvykalo na povětrnostní podmínky-:)))ale neopič se po mě,tak se chvají jen hovada

reagovat