Chytej.cz

Jizera 6 MO Mnichovo Hradiště necteno

12.5.2005 | Rico | 3.433 zobrazení | 4 odpovědi

Jedu do Hubálova na dovču a teče tam Jizera tak sem se chtěl zeptat jestli někdo z vás nemá s tím to revírem zkušenosti, nebo o něm něco neví. Druhy ryb atd… Děkuji za každou informaci.....

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. května 2005 ve 14:01 ® Candátoman

Zdar kolego,mám to do Hubálova asi 10km. Je tam jez Jizeře. Je to trošku „díra“, končí tam silnice a dále nepokračuje . Nikdy jsem tam bohužel nechytal, ale určitě se tam chystám. Bydlím tu jen tři roky, tak nemám zatím moc zkušeností. Na řece tu jsou hlavně tloušti, cejni, plotice, kapři,štiky, hrouzci,okouni, alespoň co já mám zkušenost. Další informace najdeš na www stránkách RS Mnichovo Hradiště: www. telpro. cz Až přijedeš, tak se ozvi a zajdem na rybačku, když to půjde. Zdar Strejda*

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 16:12 ® Vydrus

Pocházím z toho kraje. Když jsem tam chodil na ryby, neměl jsem si nač stěžovat. Nevím, jak teď , ale bývalo to tam super. Dá se tam chytit snad úplně každá ryba u nás se vyskytující. Tak Petrův zdar!

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 15:20 ® AldaK

Pod jezem v Hubalove kdysi byvalo celkem dost lipanu,ale v soucastnosti bych rekl a nejenom ja,ze to tam stoji za prd. Nad jezem kamos obcas vytahne kapra. Necekej tam zadne zazraky!!!

reagovat
Pátek 13. května 2005 ve 13:11 ® RicoVeSkole

Doopravdy zde nemá nikdi zkušenosu s tímto revírem??

reagovat