Vyhledávání
Jak zalepit prsandy
11.5.2005 | zedus | 6.174 zobrazení | 9 odpovědí
Stala se mi nemilá věc, ani sem si nevšiml jak, ale udělal jsem si tři dírky v prsačkách. Jsou v jedné linii nedaleko od sebe kousek nad holinou, ale to není podstatné. Nedokážu říct co to je za materiál, tak se ho pokusím popsat. Je to něco jako tlustá šusťáková látka, na vrchní straně je vidět struhturu vláken a z vnitřní strany je to jakoby spečený a gumový. Heh, to sem vám toho řekl.
Nemáte někdo zkušenost s lepením takových prsaček? Já sem se to snažil, zalepit sadou na opravu duší a naprosto to zklamalo, zkoušel jsem to lepit zevnitř i z venku a vždycky mi zůstane lepidlo na té záslepce a na materiálu prsaček nezůstane lepidlo žádné. Jaké používáte lepidlo a jek lepíte prsačky vy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 18. května 2005 ve 22:30 ® MARTINJ
-
a jaky pouzivate lepidlo na neopreny. zacali mi na dvou mistech rosit ve švech. Mel sem stromsure(aqvasure) ale vyschlo mi a nechci za 250 kupovat novy.
reagovat - Středa 18. května 2005 ve 13:44 ®
-
Jde také použít bezbarvý silikon, krásně drží a je pružnej.
reagovat - Středa 18. května 2005 v 11:58 ® willIam
-
nevim jak se to lepidlo jmenuje ale je to lepidlo na duse prezto vzdycky dam flek a zatahnu to takovou tekutou gumou a mam klid protoze ta guma jak zaschne tak prezto neprojde nic…
reagovat - Středa 18. května 2005 v 11:31 ® BigMike
-
Jak se to lepidlo jmenuje? V pneuservise na mě koukal jak na vola. Mám je z PVC a nechtěl se k tomu mít, tak nasazen ten Chemoprén.
reagovat - Pondělí 16. května 2005 v 17:22 ® willIam
-
ja si nechavam opravovat prsacky v pneuservisu
reagovat - Pátek 13. května 2005 v 10:17 ® zedus
-
Děkuju za odpovědi, včera sem si koupil spešl lepidlo. Konečně něco, co mi na to pořádně chytlo. Drží slušně, prsty mám od lepidla ještě teď a nejde to dolů ani ředidlem. Udělal jsem to tak, že sem místo kolem dírky očistil a nanesl vrstvu lepidla i přes dírku, nechal jsem to trochu zaschnout a nalepil jsem na to záplatu vystřiženou v kapsičky prsaček a celé to nechal chvilku lisovat mezi prkýnky natřenýma indulonou aby se to nepřilepilo i na dřevo. Po asi 6 hodinách sem sundal prkýnka a ještě jednou sem očistil povrch benálem od indulony a znovu nanesl lepidlo aby byla i ta záplata hranama pod lepidlem, no doufám, že to bude kuwefsky pevný.
reagovat - Pátek 13. května 2005 v 8:01 ® Axamith
-
Nejsou prsačky jako prsačky. Nejčastěji se používají neoprénové nebo z nylonu. Na neopren jsou speciální lepidla. Ty obyčejné se dají zalepit v pneuservisu, ale doporučuji vyzkoušet na vnitřní kapse, tam nemáš co zmrvit. Já měl podobný problém s botou na neoprenových prsačkách. Zkoušel jsem cokoliv a nic nechytlo. Nakonec jsem sehnal lepidlo na extrémně namáhané spoje ( asi za 300,– ) a bylo po problému. Jestli tě to zajímá, ta to napiš do diskuze a já ti sem hodím název. Jó, není nad to mít tělíčko v suchu a teple . . .
reagovat - Čtvrtek 12. května 2005 v 15:36 ® BigMike
-
Já už to neřeším, Vemu chemoprén a udělám na tom kaňku. Po zaschnutí ještě jednu větší a drží to. A když se to časem začne lehce odloupávat, udělám to znova!
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 22:39 ® jiris
-
zalepis to normal naplastma na pneu na kolo, vyzouseno
reagovat