Chytej.cz

Lidl (kaces stromu) necteno

11.5.2005 | bobmobil | 4.713 zobrazení | 17 odpovědí

Podivejte se na netu na Lidl. cz, obchodni retezec se preorientoval na nas. Ta nabidka vypada lakave, jenom lituji ty lidi co si tam neco koupi. Jsem zvedav kdy ty pruty budou zabodavat na zahradku k rajcatum! Sonar na 1 690,– kč, to musi makat!!!! Jenom nevim kde, jestli v koupelne?????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. května 2005 v 10:03 ® Vydrus

Koupil jsem synovci prut s navijákem v takovém obchoďáku, a i když to vybavení není žádný značkový zázrak, chytá na něj daleko víc ryb, než jeho táta.

reagovat
Neděle 15. května 2005 ve 20:00 ® Čajda

mirmen-je možný,že jsem něco podobnýho přitáhl domů,ale s tím se nedá nic dělat. Já si prostě tohle nepřipouštím. raf-kdybys věděl,kde všude se vyrábí cajk pod světovýma značkama,tak by sis v životě nic nekoupil. Ber to tak,že je to vždycky rukama,když seš bezrybka a máš pokoj.

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 18:10 ® hosoj

Jasny, tohle je fakt celkem vtipny. Toho bych se nerad zastaval. Abych rekl pravdu, tohle ani v tom obchode, kde jsem byl, nebylo. Jen jsem myslel, ze na krabicce(ty bez vybavy), pouzdru na pruty a treba ty veste neni moc co zkazit. Jinak ty pruty jsem tam vubec nevidel, tak ani nemuzu posoudit. Ale z letaku vypadaji …

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 16:59 ® Ciffik
Ciffik

k smichu . ale i tak si myslim ze s tim 147 cm dvoukomorovym pouzdrem za 299– jsem udelal dobre…

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 15:06 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ale na te „muškařské“ udici je neco divné…

reagovat
Neděle 15. května 2005 ve 14:50 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Myslíš toto,ne? Co víš,třeba šéfík toho marketu chytá kapry jen na mušák:-)) ))

reagovat
Neděle 15. května 2005 ve 14:19 ® DEATH

Mě je to co nabízejí k smíchu,ale ještě víc jsem se pobavil chybou tisku. Takže pochopíte,proč se mi ta muškařská udice na letáku moc nezdá… Foto přiložím do rubriky muškaření.

reagovat
Sobota 14. května 2005 ve 20:09 ® Raf
Raf

Chlapi, opravdu nic proti vám. Pro mě prostě ta nabídka není aktuální. Raději si připlatim na kvalitní cajk a budu mu věřit. Když na rybách neuspěju, tak budu vědět, že to neni v nastrahách atd., ale ve mě. Přesto chápu, že se najde hodně lidí, kterým se nabíka Lidlu bude hodit (a neřikam, že jste to zrovna vy). Přesto já říkám, ze svého pohledu rezolutně: NE! A to nejsem žádnej značkař.

reagovat
Sobota 14. května 2005 ve 14:42 ® hosoj

Mozna se na me bude nekdo zlobit, ale byl jsem se v Lidlu mrknout a uplne bych to neodsoudil. Chapu ze to neni to nej, ale pro lidi jako ja (student)tam jsou nektery veci celkem fajn. Jako treba ten box za 190,– Na nem neni toho moc ke zkazeni. Muskarska vesta byla taky celkem v poho. A zazracna krabicka? Meli dve, jendu s vlackou a jednu pilkrovaci. Ta s vlackou no za 200,–krabicka + neco v ni, neni uplne nejhorsi cena, ale urcite bych rekl ze ta pilkrovaci neni spatna. 4 pilkry, par twisteru a hlavne chobotničky a peri za 300,– mi prijde pecka. Kdyz jsem byl v Norsku, bylo tem rybam celkem sumak, co jim tam poustim, hlavne ze tam je kus makrely. A utrhal jsem tam toho celkem dost za vetsi penize. Takze kdyz pominu afery kolem LIDLU, tak bych to rovnou nezatracoval.

reagovat
Pátek 13. května 2005 ve 12:04 ® hraji
hraji

Pokud kritizuješ Lídla, to chápu, ale proč kritizuješ to vybavení, když jsi ho v reálu asi neviděl a asi ani nevyzkoušel? Umím si představit řadu lidí, kteří si koupí některé prodávané pruty a budou z nich mít radost. není každý rybář šílenec do Shim…, Tic… a podobně. A znám celou řadu starých pánů, kteří chytají na stařičké pruty množství ryb, o kterém se těm draze vybaveným jen zdá. Dobrá klasická říční rybařina je pořád ještě víc závislá na znalostech a dovednostech než na technice. Mimochodem většina těch prutů je poctivý laminát, který bude sloužit ještě za dvacet let. A když se podívám na prodávané značky Kingfisher a podobně na pultech, tak to co prodává Lídl je srovnatelné. Abychom si rozuměli, nehájím firmu Lídl, ale to neprávem odsuzované vybavení.

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 9:33 ® Raf
Raf

No, nechci těm co už nakoupili jejich koupi kritizovat, ale všechny ty nástrahy mi přišli, jak z dob kdy se teprve začali vyrábět – o nějakém vychytaném chodu vůbec nemůže být řeč. Přiznám se že, jsem o kouzelné krabičce taky chvíli uvažoval, ale jen proto, že by se ty věcičky v ním mohli hodit na prozkoumání dna. I tyto nástrahy totiž přeci jenom mají jakous takous naději na úlovek (větší než průzkumné olůvko). Pak jsem si ale v hlavě přehrál známé krédo: „nejsme dost bohatí na to abychom si mohli kupovat levné věci“ a z Lidla hrdě odkráčel. Ekologický aspekt je samozřejmě další argument proti. Jinak na to pouzdro na pruty jsem zapomněl, kdybych pouzdro neměl, tak bych do něj šel.

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 8:58 ® kostnak
kostnak

tak som si kupil tu spominanu krabicku a jeden z tych 4 woblerov normalne pracuje. ten radoby rattlin zacas pracovat, ked som mu pod hubu podlepil cca 2g pasoveho olova epoxidom. tie dva najmensie mozno nazvat len maketou woblera. neviem, ci sa vocec este nimi zacnem zaoberat. ale plandy su ok, rotacky snad tiez poslapu, lebo 2+ velkosti som este nechodive nevidel a s tou gumennou zabkou sa hraje moja mala, takze to hodnotim celkom kladne. asi hlavne preto, lebo som nemal velke ocakavania.

reagovat
Pátek 13. května 2005 v 8:23 ® Ciffik
Ciffik

no nevim. kde jinde bych sehnal dvoukomorovy vak vyska 147 cm za 299,–

reagovat
Pátek 13. května 2005 ve 4:33 ® mirmen

Čajda: cena je to slušná, ale kdoví, co sis to přinesl domů. A zda tam nebudou ( i z té pěkné krabičky) vypařovat do ovzduší nějaké chemikálie, které jsou v Evropě zakázané. LIDL prodává spoustu věcí bez označení výrobce!!! Nechává si pod svou značkou od nějakých dost pofiderních výrobců někde v Číně, bangladéši a kdovíkde vyrábět z co nejlevnějších surovin co nejlevnější zboží. Lidl má zájem o prachy, ne o zdraví, viz. www. priroda. cz/clanky. php?detail=171

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 ve 23:01 ® Čajda

Raf-nemohu s Tebou souhlasit. Já sem si tu krabičku s nástrahama koupil. Stála 199,– Kč. Jsou v tom 4gumy,4 woble­ry,4 rotačky a 8 plandavek a ani jedna věc tam není stejná. Není to samozřejmě žádná třída a neměl sem možnost to vyzkoušet,ale zase úplná sr. a to taky asi nebude a jenom ta krabička je docela super a stála by sama o sobě určitě kilo. Takže já bych to zase tak šmahem nebral.

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 v 1:11 ® Raf
Raf

Byl jsem se tam na tu nabídku podívat osobně a je to opravdu tragédie. Na letáku se ty věci se zamhouřením oka ještě daj, ale když jsem to viděl, tak mi bylo definitivně jasný, že jde o výsměch. Nejtragičtější tam asi jsou ty krabičky s nástrahama a výbavou.

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 13:26 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Už to bylo u sousedů......

reagovat