Vyhledávání
Už se Vám podařilo zlomit prut?
11.5.2005 | jake | 17.765 zobrazení | 121 odpovědí
Tak jsem si dnes zase vydělal. Na pstruhovce ve snaze zachránit twistra s jigem pověšené na stromě mně na strmém břehu ujely nohy a já jsem se při tom pádu plnou vahou zapřel rukou o zem. Pod rukou mně bohužel zůstal prut (teleskop) a já jsem jenom zaslechl to strašné křupnutí – 1 cm za 1. očkem zlomené. Tak jsem chtěl zachránit 10 korun a udělal si škodu za 800 Kč. Debil. Ironií osudu bylo, že jiga s twistrem jsem stejně nezachránil.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. září 2005 v 18:57 ® Daemon
-
Taky mám hezkou vzpomínku! Stáčel jsem vlasec a u špičky se mi udělala nějaká smyčka. Myslel jsem, že to samo povolí, tak jsem v klidu navíjel a najednou prásk a bylo po špičce. To byl můj první teleskop – taková ta dětská sada za nějakých 160 Kč i s navijákem, vlascem a pár nástrahami.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 18:16 ® EDDY
-
Mě se za 8 let rybaření nic zlomit nepovedlo jen tento rok jsem zlomil hned dva pruty… a oby stejně… jeden letos ne jaře byl jsem na rybníku s mušákem… no byla to 6 a já jsem tam dal 7 snůru… bylo to v klidu házel jsem dlouhý hody a nejednou kdýž jsem se připravoval na odhoz(dvoojtym tahem) tak to udělalo rup a bylo to zlomil jsem ho asi 8 cm pod spojikou..... no tak tahle skončil můj loomis… a druhý prut jsem zlomil 2 dny před MS zase při hodu jen asi u čtvtého očka od špičky … tak tahle zatím válčím já s prutama… jen mě naštvalo že jsem si koupil proutek no tedy tři proutky na MSa hned jsem ho zlomil… ale reklamačka dopadla v klidu tak jjiž na něj lovím… znovu a u toho druhýho čekám na zimu a pak ho pošlu přímo doameriky… má totič celoživotní záruku…
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 16:08 ® ESKY
-
Ano, svůj první teleskopáček za 390 Kčs a oprava mě stála 280 Kčs a to mi údajně neúčtoval expres službu !!! Pak dvě špičky, když jsem je příliš vytáhl a ony pak nešly zasunout. Ale!!! Oddělal jsem dva navijáky MIKADO při vázce(na stejném místě!!!)Jsem utáhl brzdu a škubnul, prut vydržel, ALE rozsypalo se mi to převodové kolečko.......
reagovat - Pondělí 5. září 2005 v 15:44 ® RASTOK
-
prvý krát pri zabuchnutí dverí na aute som zlomil prívlačák v dvoch tretinách horného dielu a to už nešlo opraviť a druhý krát tak isto prívlačák, pri páde som buchol špičkou o kameň a zlomil som ho 2 cm za prvým očkom, očko som síce vymenil, ale už to nebolo ono, tak som ho dal do bazaru. vlastne ešte jednu teleskopku, ale tá bola za 350,– aj s navijakom, preto ma to moc „nevzrušilo“
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 14:07 ® Hrouzek02
-
Teleskop opravuje p. Ložka na Žiškově v Praze. je šikovný a má nebo provede náhradní díly na teleskop různé značky. Podle mě je to tak za 200Kč........(dle značky). Myslím ,že to lze i vyřešit poštou.
reagovat - Pondělí 5. září 2005 ve 13:33 ® Gudaska
-
Při vláčení na Orlíku (skály kolem Trhovek) jsem uklouzl po námraze, rozrazil naviják o šutry, o prutu a kotníku nemluvě. Feeder přibouchnutý v kufru auta, špička plavačkové děličky „trefená“ o větev stromu.
reagovat - Pondělí 16. května 2005 ve 20:08 ® playboy007
-
zlomil sem 2 teleskopy a ani jeden nebyl můj
reagovat - Neděle 15. května 2005 ve 14:13 ® DEATH
-
Já sem na pruty mooc opatrnej,takže se mi nic rupnout nepodařilo. Ale za to kámoš co má prut za cca 900 nebo 1000(teleskop) minulý rok při vláčce když měl vázku,tak s tim prutem škubal jako vůl,nevěřil mi,že by na to mohl doplatit,ale uvěřil,protože po 2 měsících praktikování tohodle nahodil a tradá špička letěla taky No a reklamace,o tý ani radši nemluvim,bojoval dlouho,vyhrál,ale měsíc byl bez prutu..
reagovat - Neděle 15. května 2005 v 11:45 ® xycht
-
denyg: klídek, nikomu sem nenadával, podívej se pořádně…
reagovat - Neděle 15. května 2005 v 10:41 ® Kazan
-
Drahá polovička se docela zasmála když viděla cenu prutu, od té doby co mě rozjel kaprové děličky autobus jí takováhle cena docela pobavila.
reagovat - Neděle 15. května 2005 v 10:27 ® Zlinsky_lovec
-
xycht:Nez nám začneš ještě více nadávat, tak bych ti chtěl říct, že ta MK je Marcelka, která má v mnohýh forech na chytej. cz ruzne pripominky proti rybarum a proti rybarine…
reagovat - Neděle 15. května 2005 v 10:11 ® xycht
-
jake, Tloust: by mě zajímalo o jaký Marcelce tu pořád plácáte doprdele
reagovat - Pátek 13. května 2005 ve 12:36 ® Zlinsky_lovec
-
jake:Tak ted uz muzeme vyrazit,ne?????Sel bych na nekterou z dřevnic anebo na janustici,jak bys to videl?
reagovat - Pátek 13. května 2005 ve 12:08 ® jake
-
Je to k neuvěření, ale zlomený prut je opraven. Můj dvorní prodavač s rybářskými potřebami mě ten vadný segment vyměnil. A co je na tom úplně nejfantastičtější, že úplně zadarmo. Chtěl jsem mu koupit aspoň flašku, ale říkal že nepije Tak jsem mu tam aspoň udělal tržbu za 250,– Kč (víc jsem u sebe neměl) .
reagovat - Čtvrtek 12. května 2005 ve 22:57 ® Zcuter
-
já zlomil prut nedávno a opravil jsem ho tím,že jsem tam vlepil (do duté části prutu) kousek umělé tyčky. Sice se tím zhoršila akce ale na kpry to bude akorát!
reagovat - Čtvrtek 12. května 2005 v 0:05 ® jake
-
A helemese – Marcelka už není – on ji asi HaD odstřelil – no taky dobře. I když některé její příspěvky byly k popukání – buehehehe – tak jsem se vždycky smál.
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 23:53 ® Tloust
-
xycht: to neřeš – když má iniciály MK, tak to bude třebas Marcelka Knedlová!
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 22:03 ® Čajda
-
Chose-asi před osmi lety jsem také zlomil nový teleskop tak,že se mi přehodil vlasec přes špičku. Byli na mě hodný a vyměnili mě ji v rámci záruky za dara.
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 21:11 ® Tomik
-
Já už zlomil plavačák a teleskop… vše šlo na záruku
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 21:06 ® xycht
-
jake: Jaká Marcelka? nějak nechápu
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 20:54 ®
-
mne sa podarilo zlomiť vláčák pri závodoch,keď som sa snažil nahoďiť kolegu v rybárskom kresle
reagovat - Středa 11. května 2005 v 18:04 ® willIam
-
ja uz jsem zlomil tri pruty jeden vlacak a dva pruty na kapra ty pruty na kapra jsem zlomil pri nahozech a vlacak na dyji o sumce…
reagovat - Středa 11. května 2005 v 17:32 ® Chose
-
Soused má na novým kapráku tak 20m šokový pletenky,nahazoval brutálně těžký krmítko,pletenka se mu zahákla před posledním očkem,nához do dálky a jak švihnul udělalo to křáááááách a špička byla v pr. eli. Tt
reagovat - Středa 11. května 2005 v 15:08 ® BigMike
-
Kdysi dávno jsem zlomil přívlačový teleskop. Můj první teleskop v životě! Nához, rána, řev. Zasekl jsem třpytku kamarádovi pod bradu a nějak se mi zlomil i prut! K popukání
reagovat)
- Středa 11. května 2005 ve 14:36 ® jake
-
A to už jsem si za 2 měsíce letošního rybaření stačil zlomit feedrovou špičku a feederový stojan – naštěstí už je obojí poléčeno. Nicméně ten vláčák už asi nepoléčím.
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 14:18 ® jake
-
to denyg: Jak vím, že se jmenuje Marcelka? – telepatie Akorát nevím, s čím teď budu na pstruhovce vláčet. Asi si budu muset půjčit baldu od mladého
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 13:50 ® Mirek
-
To tedy podařilo. A abych se v tom zdokonalil, zlomil jsem hned tři UL vláčecí proutky. Je to jedna z věcí ve který jsem fakt dobrej.
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 13:28 ® Zlinsky_lovec
-
Jinak jsem zlomil prut na díry,nechal jsem ho reklamovat a pak se mi zlomil znovu,tak jsem si tam dal nástavec na indikátor.
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 13:26 ® Zlinsky_lovec
-
jake:Nevšímej si jí. mimochodem,jak víš,že se jmenuje marcela?
reagovat - Středa 11. května 2005 ve 13:21 ® jake
-
Marcelko ty jsi ještě nepochopila, že na tvé příspěvky tu není nikdo zvědavý?
reagovat