Chytej.cz

Už se Vám podařilo zlomit prut? necteno

11.5.2005 | jake | 17.765 zobrazení | 121 odpovědí

Tak jsem si dnes zase vydělal. Na pstruhovce ve snaze zachránit twistra s jigem pověšené na stromě mně na strmém břehu ujely nohy a já jsem se při tom pádu plnou vahou zapřel rukou o zem. Pod rukou mně bohužel zůstal prut (teleskop) a já jsem jenom zaslechl to strašné křupnutí – 1 cm za 1. očkem zlomené. Tak jsem chtěl zachránit 10 korun a udělal si škodu za 800 Kč. Debil. Ironií osudu bylo, že jiga s twistrem jsem stejně nezachránil.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. září 2005 v 18:57 ® Daemon

Taky mám hezkou vzpomínku! Stáčel jsem vlasec a u špičky se mi udělala nějaká smyčka. Myslel jsem, že to samo povolí, tak jsem v klidu navíjel a najednou prásk a bylo po špičce. To byl můj první teleskop – taková ta dětská sada za nějakých 160 Kč i s navijákem, vlascem a pár nástrahami.

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 18:16 ® EDDY

Mě se za 8 let rybaření nic zlomit nepovedlo jen tento rok jsem zlomil hned dva pruty… a oby stejně… jeden letos ne jaře byl jsem na rybníku s mušákem… no byla to 6 a já jsem tam dal 7 snůru… bylo to v klidu házel jsem dlouhý hody a nejednou kdýž jsem se připravoval na odhoz(dvoojtym tahem) tak to udělalo rup a bylo to zlomil jsem ho asi 8 cm pod spojikou..... no tak tahle skončil můj loomis… a druhý prut jsem zlomil 2 dny před MS zase při hodu jen asi u čtvtého očka od špičky … tak tahle zatím válčím já s prutama… jen mě naštvalo že jsem si koupil proutek no tedy tři proutky na MSa hned jsem ho zlomil… ale reklamačka dopadla v klidu tak jjiž na něj lovím… znovu a u toho druhýho čekám na zimu a pak ho pošlu přímo doameriky… má totič celoživotní záruku…

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 16:08 ® ESKY

Ano, svůj první teleskopáček za 390 Kčs a oprava mě stála 280 Kčs a to mi údajně neúčtoval expres službu !!! Pak dvě špičky, když jsem je příliš vytáhl a ony pak nešly zasunout. Ale!!! Oddělal jsem dva navijáky MIKADO při vázce(na stejném místě!!!)Jsem utáhl brzdu a škubnul, prut vydržel, ALE rozsypalo se mi to převodové kolečko.......

reagovat
Pondělí 5. září 2005 v 15:44 ® RASTOK

prvý krát pri zabuchnutí dverí na aute som zlomil prívlačák v dvoch tretinách horného dielu a to už nešlo opraviť a druhý krát tak isto prívlačák, pri páde som buchol špičkou o kameň a zlomil som ho 2 cm za prvým očkom, očko som síce vymenil, ale už to nebolo ono, tak som ho dal do bazaru. vlastne ešte jednu teleskopku, ale tá bola za 350,– aj s navijakom, preto ma to moc „nevzrušilo“

reagovat
Pondělí 5. září 2005 ve 14:07 ® Hrouzek02

Teleskop opravuje p. Ložka na Žiškově v Praze. je šikovný a má nebo provede náhradní díly na teleskop různé značky. Podle mě je to tak za 200Kč........(dle značky). Myslím ,že to lze i vyřešit poštou.

reagovat
Pondělí 5. září 2005 ve 13:33 ® Gudaska

Při vláčení na Orlíku (skály kolem Trhovek) jsem uklouzl po námraze, rozrazil naviják o šutry, o prutu a kotníku nemluvě. Feeder přibouchnutý v kufru auta, špička plavačkové děličky „trefená“ o větev stromu.

reagovat
Pondělí 16. května 2005 ve 20:08 ® playboy007

zlomil sem 2 teleskopy a ani jeden nebyl můj

reagovat
Neděle 15. května 2005 ve 14:13 ® DEATH

Já sem na pruty mooc opatrnej,takže se mi nic rupnout nepodařilo. Ale za to kámoš co má prut za cca 900 nebo 1000(teleskop) minulý rok při vláčce když měl vázku,tak s tim prutem škubal jako vůl,nevěřil mi,že by na to mohl doplatit,ale uvěřil,protože po 2 měsících praktikování tohodle nahodil a tradá špička letěla taky No a reklamace,o tý ani radši nemluvim,bojoval dlouho,vyhrál,ale měsíc byl bez prutu..

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 11:45 ® xycht

denyg: klídek, nikomu sem nenadával, podívej se pořádně…

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 10:41 ® Kazan

Drahá polovička se docela zasmála když viděla cenu prutu, od té doby co mě rozjel kaprové děličky autobus jí takováhle cena docela pobavila.

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 10:27 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

xycht:Nez nám začneš ještě více nadávat, tak bych ti chtěl říct, že ta MK je Marcelka, která má v mnohýh forech na chytej. cz ruzne pripominky proti rybarum a proti rybarine…

reagovat
Neděle 15. května 2005 v 10:11 ® xycht

jake, Tloust: by mě zajímalo o jaký Marcelce tu pořád plácáte doprdele

reagovat
Pátek 13. května 2005 ve 12:36 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake:Tak ted uz muzeme vyrazit,ne?????Sel bych na nekterou z dřevnic anebo na janustici,jak bys to videl?

reagovat
Pátek 13. května 2005 ve 12:08 ® jake
jake

Je to k neuvěření, ale zlomený prut je opraven. Můj dvorní prodavač s rybářskými potřebami mě ten vadný segment vyměnil. A co je na tom úplně nejfantastičtější, že úplně zadarmo. Chtěl jsem mu koupit aspoň flašku, ale říkal že nepije Tak jsem mu tam aspoň udělal tržbu za 250,– Kč (víc jsem u sebe neměl) .

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 ve 22:57 ® Zcuter
Zcuter

já zlomil prut nedávno a opravil jsem ho tím,že jsem tam vlepil (do duté části prutu) kousek umělé tyčky. Sice se tím zhoršila akce ale na kpry to bude akorát!

reagovat
Čtvrtek 12. května 2005 v 0:05 ® jake
jake

A helemese – Marcelka už není – on ji asi HaD odstřelil – no taky dobře. I když některé její příspěvky byly k popukání – buehehehe – tak jsem se vždycky smál.

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 23:53 ® Tloust

xycht: to neřeš – když má iniciály MK, tak to bude třebas Marcelka Knedlová!

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 22:03 ® Čajda

Chose-asi před osmi lety jsem také zlomil nový teleskop tak,že se mi přehodil vlasec přes špičku. Byli na mě hodný a vyměnili mě ji v rámci záruky za dara.

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 21:11 ® Tomik
Tomik

Já už zlomil plavačák a teleskop… vše šlo na záruku

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 21:06 ® xycht

jake: Jaká Marcelka? nějak nechápu

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 20:54 ® 

mne sa podarilo zlomiť vláčák pri závodoch,keď som sa snažil nahoďiť kolegu v rybárskom kresle

reagovat
Středa 11. května 2005 v 18:04 ® willIam

ja uz jsem zlomil tri pruty jeden vlacak a dva pruty na kapra ty pruty na kapra jsem zlomil pri nahozech a vlacak na dyji o sumce…

reagovat
Středa 11. května 2005 v 17:32 ® Chose
Chose

Soused má na novým kapráku tak 20m šokový pletenky,nahazoval brutálně těžký krmítko,pletenka se mu zahákla před posledním očkem,nához do dálky a jak švihnul udělalo to křáááááách a špička byla v pr. eli. Tt

reagovat
Středa 11. května 2005 v 15:08 ® BigMike

Kdysi dávno jsem zlomil přívlačový teleskop. Můj první teleskop v životě! Nához, rána, řev. Zasekl jsem třpytku kamarádovi pod bradu a nějak se mi zlomil i prut! K popukání:-)) )

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 14:36 ® jake
jake

A to už jsem si za 2 měsíce letošního rybaření stačil zlomit feedrovou špičku a feederový stojan – naštěstí už je obojí poléčeno. Nicméně ten vláčák už asi nepoléčím.

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 14:18 ® jake
jake

to denyg: Jak vím, že se jmenuje Marcelka? – telepatie Akorát nevím, s čím teď budu na pstruhovce vláčet. Asi si budu muset půjčit baldu od mladého

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 13:50 ® Mirek

To tedy podařilo. A abych se v tom zdokonalil, zlomil jsem hned tři UL vláčecí proutky. Je to jedna z věcí ve který jsem fakt dobrej.

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 13:28 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jinak jsem zlomil prut na díry,nechal jsem ho reklamovat a pak se mi zlomil znovu,tak jsem si tam dal nástavec na indikátor.

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 13:26 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake:Nevšímej si jí. mimochodem,jak víš,že se jmenuje marcela?

reagovat
Středa 11. května 2005 ve 13:21 ® jake
jake

Marcelko ty jsi ještě nepochopila, že na tvé příspěvky tu není nikdo zvědavý?

reagovat