Vyhledávání
Docházka na pstruhovku
9.5.2005 | Dědek | 6.992 zobrazení | 43 odpovědí
Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. května 2005 v 10:00 ® pupak
-
Dědek – neboj takovyho znam jen toulofce a ten chytne hovno i kdyby mel 50 povolenek.
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:58 ® Dědek
-
Pupak : Ještě jednu věc bych omezil. Aby si každý mohl koupit jenom jednu povolenku. Vem si, že jsou i tací, kteří mají třeba dvě povolenky, aby mohli masařit celý týden. Vem si kalkulačku a počítej – množství ponechaných ryb za den, krát tři, krát dvě, krát počet dnů. To pak jdeš do kolen !!!!
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:58 ® toulovec
-
pif: no a o tom to je, nejde ti o chytání, ale o to pelešit se u vody s kurvama a chlastat, na to nemusíš být rybář. žádný takový! jakej v tom je rozdíl, že já můžu jen třikrát na pstruhy a někdo může každej den na ty kapří prasata?
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:55 ® toulovec
-
dědek: nemyslím si, protože tři dny v týdnu jdu tady na pstruhovku v čechách, tři dny na pstruhovku u Vás na moravě, ještě mám MP východočeskou a MP moravskou, kdy to mám prosímtě všechno stíhat?????
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:54 ® pif
-
toulovec:noční lov je uplně něco jonýho,než muškařiní!!!!!!!!to nemužeš srovnávat. bereš to podle sebe,chodíš na okyše a muchu,ale pochop,že jsou i jiný způsoby lovu a jiný ryby. mp voda je svýh charakterem a obsádkou něco zcela jinýho ,než pstruhovka. a nebo dej návrh,aby se mp mohlo jen na muchu třikrát týdně,to byla „paráda“. a neštvi te mě,dyť ta noční nálada je vhodná i k k jiné činnosti,spojenou s lovem. např. blbnutí hlav holkám,dobrému moku…
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:49 ® toulovec
-
pif: já si teda taky myslím, že tři dny v týdnu by Vám na MP mohly stačit, proč by jste měli mít oproti muškařům nějakou výhodu??? nechápu proč můžete lovit v noci, k čemu je to dobrý??? na pstruhovce jak se začne šírat stejně vidíš hovno a taky končíš
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:49 ® pupak
-
pif – koupil sem si mimopstruhofku tak mam pravo do toho kecat!!!! Az si koupim parnik budu do toho kecat velrybarum. Ale ted k veci jaky pak courani kolem vody do noci kazdej den, sedet doma na prdeli mate a pomahat manzelkam a ne vocumovat mlady holky u vody . . . 3 dny v tejdnu a do vosmi!
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:45 ® pif
-
pupák:začals trojhákama na pstruhovce,pokračuješ osvětou už i na mimopstruhovce,kde to skončí?ve středozmním moři?nebo máš plán i na tichej oceán?
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:40 ® pupak
-
pif – to by se ti libilo za cenu dvoudeni povolenky celej rok macet silon ve vode nasrat!!!! Omezit chytani v tydnu a zkratit denni dobu lovu zadny od 4 do 12 hezky od 6 do 8 tak je to spravne tak to ma byt . . .
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:36 ® pif
-
pupák:hovno já su romantik a noční chytání mě nejvíc baví. kuňkání žab,koncert cvrčků a štěkání srnců,to je atmosféra!!!a v nejlepším to zabalit a jít spat. dybych to dovedl do absurdna,tak bych zakázal např. od 11 dopoledne do 16 odpoledne ale noční lov je pro mě to nejlepší. a stěma držkama mě už neštvi,nebo podle sebe soudím tebe?
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:23 ® pupak
-
pif – abyste jim netrhali drzky 24 hodin denne, 7 dni v tydnu, 31 dni v mesici a 365 dni v roce !!!!
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:22 ® pif
-
pupák:nesouhlasím. na MP vodách bych povolil chytání nonstop. nechápu,jakej smysl má přerušení lovu na čtyři hodiny v noci,nějak mě uniká smysl.
reagovat - Pondělí 9. května 2005 v 9:14 ® pupak
-
ja bych omezil dochazku i na mimopstruhovku na tri dny v tydnu
reagovat