Chytej.cz

Docházka na pstruhovku necteno

9.5.2005 | Dědek | 6.991 zobrazení | 43 odpovědí

Myslíte si, že je správné omezit docházku na ps na určitý počet dnů v týdnu? Nebylo by vhodnější omezit počet ponechaných ryb za týden?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 18. května 2005 v 18:26 ® Axamith
Axamith

Já dost dobře nechápu, proč je na pstruhové vodě omezení na 3 vycházky za týden a na mimopstruhovce omezení není. Vždyť to hlavní je dáno počtem ryb na povolenku a vycházku. Samozřejmě by se určitě našel takový „rybář“, který je schopen jít 7× týdně na čerstvě vysazené duháky a pokaždé se odchytat. Omezení počtu ryb na týden by to ale usměrnilo. A co se týče doby lovu. To mi už docházejí slova. Když chytám na pstruhovce, tak končím např. ve 22.00 a přejdu o pár metrů po proudu na mimopstruhovku a pokračuji vesele dál. Jaká je v tom logika. Myslím, že by bylo vhodnější to řešit v rámci stojatých a tekoucích vod.

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 19:49 ® ywan

u nás je obmezenie, na pstruhovku môžeš ísť len 3× za týždeň, a na MP máme nonstop

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 16:47 ® pupak

Dědek – koukej mi dat taky do ignorace ja te tam mam od rana

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 16:44 ® Dědek
Dědek

Pupak : asi tě pošlu do vyhnanství

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 16:31 ® pupak

Milky – chudak dedek to si nezaslouzil ))

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 16:22 ® Milky
Milky

já bych za dědka taky dal svoje panenství!

reagovat
Pondělí 9. května 2005 ve 12:26 ® toulovec
toulovec

pif: to bylo hezky hnusný, za dědkovu čest se vydáš na souboj a mně se nezastaneš jo?

reagovat
Pondělí 9. května 2005 ve 12:00 ® pif
pif

CeP:jasně,to si piš. ale mám strach,aby nám pak nedali štemla do občanky,že tam máme na pět let zákaz pobytu

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 11:55 ® CeP
CeP

Navrhuju vam panove Strakonice – Otava a Volynka. je to neznamy pro vas oba, kazdej musite predvest svoje umeni. btw. pife doufam ze pocitate s keltem a lubanem 4 a 5.6. najezd na Strakonice…

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 11:49 ® pif
pif

pupák:vyber nějakou řeku,já vyberu čas. jo,musíme mít sekundanty. já beru fíka,má na tebe kladnej vliv

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 11:14 ® pupak

pif – prijimam rekni kdy a kde . . .

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 11:13 ® pupak

Dědek – musis si razit salino na statl a tam ti daj berana . . .

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 11:06 ® pif
pif

pupáku:vyzívám tě na souboj!!!!!!!!!­!jedna zbraň(prut),stejné neutrální bojové místo(řeka),deset druhů střel(much)!!­!!!!!!!MUSÍM POMSTÍT SAMURAJE DĚDKA,žádá si to kodex bušido PS. pokud prohraju,svedu to na počasí,jídlo nebo skvrny na slunci…

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:55 ® Dědek
Dědek

Pupak : kde si mám zažádat o vyjímku?

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:54 ® pupak

Dědek – muzes klidne 7×, jen masit muzes 3× coz v tvem pripade je taky out . . .

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:53 ® Dědek
Dědek

Pupak : no právě, když hovno chytnu, tak proč můžu jít jenom 3×????

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:49 ® pupak

dedek – tak k otazce rybarum co neco umi klidne ty tri dny staci a ty si zazadej o vyjimku . . . stejne ti to bude asi hovno platny

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:46 ® Dědek
Dědek

Pupak : přečti si znova otázku a neodbočuj

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:43 ® pupak

dedek – to staci dal uz nechci nic vedet . . .

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:41 ® Dědek
Dědek

Pupak : ani jednoho Proč?

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:40 ® pupak

dedek a jen tak mezi nami . . . Kolik mas letos pstruhu prez 50cm????

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:39 ® pupak

dedek – ty jantare ano povolenky dve CS MP a CS P a proti vam ma clovek dvojnasob nachytano i kdyby chyt jen jednu rybu

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:35 ® Dědek
Dědek

Pupak : hele tlamo, sám jsi říkal, že si kupuješ povolenky dvě A taky jsi tvrdil, že máš nacpanej mražák Jen at to všichni vědí, že nejsi andílek A já do mražáku nemám co dát, protože hovno chytnu

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:27 ® pupak

!!!!!! ty zamoro, tak ja mam jen jednu pstruhovou povolenku a to celosvazovou, jednu lednicku bez mrazaku!!!! Ja mrazak nepotrebuju jako ty ja si chytnu rybu kdykoliv na ni mam chut, to ze to umim je vec jina a od takovejch budizknicemu co nic neumej jem chodit na vysazeny duhaky a nacpat si s nima mrazak tak od tech si to libit nenecham:-)) ))

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:24 ® Dědek
Dědek

Pupak : copak ty jsi tlustá, fousatá bandaska ? Ale jinak jsi to uhád, bingo

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:22 ® pupak

Dědek – myslis me ?

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:20 ® Dědek
Dědek

Pupak : nevím, nechci jmenovat, ale taková tlustá fousatá bandaska

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:11 ® pupak

Dědek – a kdo to je znam ho????

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:07 ® Dědek
Dědek

Pupak : já znám ještě jednoho, ale ten už má tak narvanej bachor a mražák, že to vlastně taky nepřichází v úvahu. Ale ta čísla jsou hrozná

reagovat
Pondělí 9. května 2005 v 10:05 ® pif
pif

toulovec:zrovna na tom nočním lovu by o ty krásný,nesmělí a roztomilí kapříky nešlo myslel sem na sumce,candoše,úhoře a mníky.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1