Vyhledávání
Sumec a rousnice
6.5.2005 | BigMike | 8.967 zobrazení | 11 odpovědí
Tak se zeptám přímo – nechá se chytat sumec na rousnice s úspěšností srovnatelnou s rybkou? Jsem v létě totiž línej napichovat a dělat systémky na rybku. A že se na vousatý chytám je jasná věc!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. srpna 2005 v 9:33 ® Goyer
-
Sorry za chyby, ještě jsem nespal a jsem převálcovanej.
reagovat - Úterý 2. srpna 2005 v 9:30 ® Goyer
-
Sežeň si kyblík žížal ideálně rousnic. Pokud nevíš jak, ze zásuvfky vem fázy, píchni to cca 50–80cm pod zem a čekej až vylezou. Až je budeš mět, vem si normální normální niť a udělej si několik desítek hrud (prostě žížali omotej nití, ať drží u sebe) přibližně velikosti jako je pěst. Najdi si flek a každý den tam házej minimálně 3 hroudy smotaných roustanic do stejnéhé místa a nejlepší je do trojúhelníku a samotnou nástrahu doprostřed. Nástrahu jeden velký trojhách, taktéž napíchaný hroumadou rousnic. Minimálně týden prokrmuj. Tímto systémem teď u nás vytáhnul 9 sumců za jeden týden od 70 víš.
reagovat - Pondělí 1. srpna 2005 v 19:20 ® Milky
-
Rocco: … a gde jsou fotky a řízky?
reagovat - Pondělí 1. srpna 2005 v 18:28 ® Rocco
-
Hoj Chlapi, ja jsem chytl na rousnice 2 Sumce 190cm a 155cm,nekdy to veme uhoř nebo kapr ale to jen malo kdy. Reka Ohre u Kadaně.
reagovat - Neděle 8. května 2005 ve 22:14 ® BigMike
-
Tak jo, někde si nechám nachytat rybičky
reagovat)Přesvědčili jste mě!
- Sobota 7. května 2005 ve 13:57 ® xycht
-
hosoj: chytal sem loni a předloni na hněvkovicích a mam uplně stejnou zkušenost jako ty
reagovat - Sobota 7. května 2005 ve 12:25 ® HaD
-
úspěšnost je diametrálně jiná, navíc ti to často okoušou jiný ryby a když, tak budeš chytat vesměs mini sumečky. u vábničky je to srovnatelné, někdy lepší, někdy horší
reagovat - Sobota 7. května 2005 v 9:21 ® Tomik
-
když chtáte na rousnice tak je nějak nadlehčujete nebo je necháváte ležet ne dně??
reagovat
Někde jsem slyšel že je dobré je umístit 10 cm nade dno. - Sobota 7. května 2005 v 8:55 ® hosoj
-
Určitě si na rousnice zachytas, ale mam zkusenost, ze jenom mensi. Resp. nechytl jsem na rousnici vetsiho nez 70. Ale na druhou stranu mam se sumcema problem, kdyz chodim na uhore. To ze clovek jde na uhore a o hada nezavadi se mi stava casto, ale snad si nevzpomenu, kdy bych alespon jedno sumci mlade nevytahl. Prusvich je, ze je člověk nechce trapit,takže sekam fakt brzy, aby byl chycenej za krajicek. Kdyz to pak vezmu brzy i u uhore, snadno o nej prichazim.
reagovat - Sobota 7. května 2005 v 0:10 ® kamet
-
rekl bych ze pokud nesmis pouzit vabnicku je asi ucinejsi ta rybka vykasli se na systemky pleskni ji tam na tezko a je to par jsem jich tak dostal pravda zadne trofejni ale de aspon me o zabavu jo zapomel jsem ze je nutna flaska myslivce jako desinfekce pochopitelne
reagovat - Pátek 6. května 2005 ve 23:22 ® BigMike
-
oprava: chystám
reagovat