Chytej.cz

Východní čechy necteno

6.5.2005 | bobmobil | 5.526 zobrazení | 6 odpovědí

Jsem začínající rybář a chtěl bych poradit, kam se mám vydat na ryby? Kam jezdíte vy a na co? Dik, dik.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 8. května 2005 v 16:32 ® mirmen

Přehrada Les Království, Vlčkovice, Velký Vřešťov, Labe pod Dvorem Králové, Jaroměř ( Metuje a Úpa), Předměřice nad Labem ( Správčický písník .. ), Rozkoš u České Skalice ...... .

reagovat
Neděle 8. května 2005 v 0:59 ® Chose
Chose

Bobmobil-no tak jezdi na přehradu do třemešný,tam by to měla být brnkačka,a máš to pár km. Jináč já jsem z Nové Paky…

reagovat
Pátek 6. května 2005 v 17:06 ® Tomik
Tomik

Tak to zkus v zoo. V tom jednom pavilonu jsou docel velký kapri

reagovat
Pátek 6. května 2005 v 11:35 ® SALAM

Pokud jsi začátečník, tak bych doporučil najít si nějaký revír ve svém nejbližším okolí, protože si myslím, jezdit někam na blind může být dost odrazující pokud se výprava nepodaří, mohlo by Ti vrtat hlavou např: takovou dálku se tam táhnu a pak si vůbec nezachytám a podobně. Jsem taky začátečník, tak mluvím ze svých zkušeností. Jinak jsem z HK a tady je rybářskejch revírů hafo.

reagovat
Pátek 6. května 2005 v 8:43 ® bobmobil

Jsem ze Dvora Králové, ale myslím, že není problém se někam rozjet. Ta voda je dobrý nápad .

reagovat
Pátek 6. května 2005 v 8:27 ® efendi
efendi

Zkus ject k vodě. Jedno jestli k řece, rybníku či přehradě, ale ryby se chytají většinou tam. Vážně: Východní čechy jsou velké, záleží jak daleko jsi ochoten jezdit, zda máš přibližovadlo nebo musíš vlakem, ČSAD a pod. Je to dost široká otázka.

reagovat