Vyhledávání
Rybářské prodejny v Č. Budějovicích
4.5.2005 | efendi | 3.577 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s ryb. prodejnami v Č. Budějovicích, tedy s Gamarusem, Aquazonou a Rybářskými potřebami Tůma? Každý z kamarádů rybářů má svého favorita a ostatních říká, že prodávají brak.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. května 2005 ve 23:02 ® kamet
-
no jo je to bazar ale kdyz vyrazis azjistis ze ti neco schazi ajsi v plne polni tak zaplat panbu
reagovat - Sobota 7. května 2005 ve 12:50 ® HaD
-
Milky: majitel Ráje je fajnovej chlápek, dobře sme si v Brně pokecali
reagovat - Sobota 7. května 2005 v 9:57 ® efendi
-
Nemyslel jsem zajít tam pro krmítko, to si koupím třeba u vietcongů, ale celkový dojem je strašný. To asi uznáváš.
reagovat - Sobota 7. května 2005 v 0:00 ® kamet
-
ja nikoho nenutil tam nakupovat ja kdyz potrebuju 10 krmitek ktere tam koupim o 7kc levneji nez jinde cena za kus tak mi to muze prodat treba usama pokud ti jde o noblesu muzu poradit specialku tomi tam budes mit prostredi jake se ti libi ale to krmitko za 50 ale proti gustu…
reagovat - Pátek 6. května 2005 ve 13:23 ® efendi
-
Byl jsem se dnes podívat v prodejně v Suchém Vrbném. Větší blešárnu jsem ještě neviděl. Prodejna spojená s vetešnictvím mne moc nebere. A ještě zde bylo několik cikánů a vybírali zde nějaké použité hrnce. Fuj, byl jsem zde naposledy i kdyby byli levnější. Mám rád kulturní prodej s prodavačem který poradí a bez řvoucích cikánů.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 23:30 ® Milky
-
jarv: Mě to v Hradební přišlo právě dost komické. Kámoš mě poslal pro prut v akci – Albastar dělička 3,6m 2,5lb za 638Kč. A omylem jsme vlezl do krámu na druhé straně a tam bych mu děličky nadělil tak za 2.990 Asi máš pravdu, dlouho jsem tam nebyl. A Ráj má jednu prodejnu taky f Pchísku, to jen na okraj
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 23:16 ® kamet
-
zkuste prodejnu v suchem vrbnem bývale kino mir velmi zajimave ceny
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 21:40 ® jarv
-
Pokud jde o Budějovice, souhlasím s Milkym. Snad jen s výhradou – u Gamáče vím co za svý prachy dostanu, u Tůmy to není o sockách a luxusu – ale musím se prohrabat v obou prodejnách a najít co chci a potřebuju.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 21:36 ® jarv
-
DEATH, CeP: u Cormoše musím potvrdit, že říká vše na rovinu a to tam jen projíždím. Dost věcí tam má za zajímavé ceny – koukám jen na feeder a vláčku, bývá to mnohdy výhodnější než na celém jihozápadě, který pravidelně projíždím ( od K. Varů, Plzeň, Klatovy, Strakonice, Budějovice, J. hradec po Lipno). V „Ráji“ toho hodně namluví, je příjemnej, ale z vlastní zkušenosti vím, že na ně není spolehnutí! Ostatní tři prodejny v Písku nemá cenu komentovat.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:43 ® DEATH
-
Cep- Ono je velký rozdíl,jestli si jen někdo kdo projel okolo,nebo někdo zdejší,koho zná už dýl. Ale musí se nechat,nesnažil se mě okrást,ani se mnou vyjebat,od začátku se mnou jednal slušně a rovnou mi na rovinu řekl,co za co stojí a že třeba tohle za víc je horší,než něco levnějšího o tři stovky,nebo naopak. Prostě rovnou poví,co se vyplatí. Já sem spokojenej,kape mi z toho „přátelství“ dost výhod. A „Ráji“ fakt nemůžu přijít na chuť. Ale jde jen o to,na co si zvykneš a co se ti zalíbí,každý si o tom musí udělat svůj vlatní obrázek.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 17:48 ® Ebobo
-
efendi:V Budějkách je: Gammarus „drahej jak sviň“ Aquazona:nemám rád tuto firmu Tůma:Jednoznačný vítěz!
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 13:56 ® efendi
-
Mám stejné zkušenosti, v každé prodejně je něco. Myslím, že ochota prodavačů je dobrá, nově otevřena prodejna na Novohradské vedle OSP, Tato byla zrušena zač. dobna a otevřena v půli dubna s jiným majitelem. Tam nemusíte chodit, mají zde asi tolik zboží, kolik ho má každý doma /možná někdo i víc/ a prodává tam nějaká teta, která zná akorát řízek z kapra o vánocích. Na dotaz – máte feedrevé krmítka mi řekla, že neví co je to pídrový krmídla.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 1:18 ® Milky
-
Rybářský ráj u Malše – ochotní, ale nepřekročí rubikon stanovený a dost nastřelených cen! Opravdu hodně drahý xšeft.
Gammarus – velký výběr věcí na vázání. Pruty a navijáky Shimano – taky dost drahota, cena za značku. Dá se platit kartou!
Tůma – má dva obchody. Jeden luxusní a druhej jako pro socky. Velký výběr, dá se najít co potřebuješ. Aquazona – jakoznačka. Je třeba si správně vybrat, koneckonců jako všude
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 0:09 ® xycht
-
Rybářský ráj u Malše – ochotný prodavači, pokecaj. pohodička. naprostá spokojenost
Gammarus – ochotný prodavači, nikdy sem neměl problém, naprostá spokojenost
Tůma – tam už je to trošku horší, trošku mi vadil ten starší dotěrnej prodavač. ale dřív když prodávala paní Tůmová tak jsem tam chodil rád, byla vždy ochotná
Aquazona – taky jsem nikdy neměl problém, navíc jsou pruty SPRo moje oblíbený
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 22:09 ® CeP
-
no ja nevim mrtvolko. u cormoranu sem byl dvakrat a nic moc. v raji mne vyhoveli pokazdy a naposledy jsem porovnaval i ceny; zase dopadl raj lepe. a ty cervy co mivaji. hned bych je sezral sam…
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 22:08 ® BigMike
-
Nevím proč, ale Aquazona mi k ssrdci nepřirostla. Kdykoliv něco sháním, nemají to. Radši rovnou do velkoobchodu a nakoupit za balík. Sem tam mrknu k Tůmovi, ale ztaké nic moc. Tuhle v DAMu u Tůmové jsem pokoupil OK a kam nejvíce mrkám, tak do Gamma, ale spíš tak nějakou levnou Rapalku. Ono gumy si zajedu nakoupit radši do Tábora – Kajman, Svobodný. V
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:35 ® DEATH
-
No to ti neporadím,ale kdybys jel okolo Písku a potřeboval něco nakoupit,tak vím,jakej obchod je nej..... Ale kdysi sem byl v Budějkách v nějakým rybářským obchodě blíž k náměstí,ale dle mýho názoru to bylo doost předražený.
reagovat