Vyhledávání
váš názor naviják Simetre 750 Fi a silon Technium
2.5.2005 | Wolf | 3.173 zobrazení | 28 odpovědí
Simetre 750 Fi, tak co říkáte na tenhle navijáček od shima ja ho mám na Ul přívlač na pstruhovku. Zatím celkem spokojenost až na překlapěč, kterej se občas sám od sebe překlápí. Tak bych se chtěl zeptat jestli vám na něm taky něco kiksuje.
Technium (0,12mm shimano) tak tomuhle silonu jsem celkem věřil, podle značky a ceny jsem očekával lepší nad průměr, ale zatím jenom zklamání nosnost a pevnost je sice dobrá, ale děsně se to motá, jsem „šťastným“ majitelem tohodle vychvalovaného silonu a nevím jestli s ním máte podobné zkušenosti.
Díkec-Wolf
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:59 ® Wolf
-
Zálezi kolik pusti z přehrady. Romže je na tom mnohem hůř. Ale stejně si myslim že tu střevli jim pak vybijou štiky kterých tam bude spousta(k padesátce budou mít daleko), jak se pustí z přehrady víc vody tak jich tam hodně hukne. (slyšel sem, že jich tam teď někdo vybral sedm štik)
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:54 ® jiris
-
jo chteji z toho udelat MP a prestat vysazovat PO aby nezral strevle, mago. i!!!! jinak peknej potucek akorat tam v lete nebyva voda.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:52 ® Wolf
-
Tm ochranarum zatim zavreli tlamu. Chtějí hájit střevli, ale stejně si myslim, že kdyby tam nebyla přehrada tak by tam střevle stejně nebyla.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:37 ® jiris
-
to jo, jenze konec by byl az to preradi do MP reviru, to bude hruza
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:29 ® Wolf
-
Jiris: ale hloučela 1P je fakt super prej tam byl chycenej pstrouzek P pres 60. a třicitek je tam fak Hafo , Tloušti k padesáti a sem tam štička nej lipan co kámoš vytáh měl 32 z přžehrady tam splavává snad úoplně všechno ( kdyby tam byl nějakej sumik už bych se ani moc nedivil)
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:23 ® Wolf
-
Minulej rok sem tam parkrat byl(ryby temer nic jen par kudel), ale mne se spis libej Hrdibořice(blata 3) tam je fakt hezky.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 ve 20:18 ® jiris
-
jo celkem dostkrat… chodis i na plumlov?
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 18:47 ® Wolf
-
Chytals jsi na ni někdy.?
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 18:37 ® jiris
-
Wolf – alë rekne
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 18:35 ® Wolf
-
Jiris:Na pstruhovku šířka do 3 metrů Hloučela 1P (to ti asi moc neřekne) Protýká Prostějovem (na moravě kousek od Olmiku) hranice revíru výpust Plumlovské (Mostkovické) přehrady až po soutok s Valovou délka 9km rozloha 3 ha Slušně zarybněnej lipanem, potočákem (máme vlastní chovnej úsek nad přehradou heč) dvakrát nasazován i duhák.
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 16:43 ® Kazan
-
V tom případě máš o starost míň, reklamuj ho a vyměň za nový kousek
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 16:43 ® jiris
-
Wolf – kam chodis vlacet?
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 16:36 ® Wolf
-
Já myslím, že tím to nebude kámoš má to samý a funguje mu to perfektně .
reagovat - Čtvrtek 5. května 2005 v 15:30 ® Kazan
-
Já už ho nemůžu reklamovat, už ho mám 4 roky, ale jestli ho máš krátce tak rozhodně to zkus, a jestli ti to dělá to samé, šel bych do úplně jiného navijáku , protože je to podle mě špatnou konstrukcí.
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 22:21 ® Wolf
-
Kazan: a zkusíš to reklamovat? Tak z padesáti náhozů se mi to satne třeba dvakrát za sebou a pak zase dlouho nic.
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:53 ® Kazan
-
Nevím jestli je to ta samá závada, ale mě se u Stradica 3000GTM občas stane že se mi překlopí při náhozu, vykoumal jsem, že se to stane když se dá do pohybu řadič současně při nahození. (Vlastní váhou se odklopený řadič při zakloněném prutu občas pootočí)
reagovat - Středa 4. května 2005 ve 21:04 ® Wolf
-
Radosh dík. Jak často na pstruhovce měníš vlasec(to technium mělo vydržet až 3 roky ) a jakej průměr tam používáš?(já 0,14 , ale i o tom už mi říkali že je to zbytečně tenký)
reagovat - Středa 4. května 2005 v 18:09 ® Radosh
-
Wolf: jasně vyzkoušej si silon namotat sám doma přez kýbl a podle navijáku tlakem utahuj rukou . Ty mašiny na prodejnách jsou kničemu .
reagovat - Středa 4. května 2005 v 17:19 ® Wolf
-
Takže myslýš že ty 0 a 00 ten vlasec zas tak moc poznamenat nemohly?Chytám na malé P vodě, šířka kolem tří metrů, a nic většího téměř nepoužívám. (možná to byl prostě špatnej návin od výrobce)
reagovat - Středa 4. května 2005 v 17:07 ® Radosh
-
Wolf: Zdá se mi že 00 a 0 karabinku nepotřebujou malá hmotnost na silon a lepší chodí . Zskus to prubnout .
reagovat - Středa 4. května 2005 v 16:53 ® Wolf
-
Zhoršovali chod ?
reagovat - Středa 4. května 2005 v 16:40 ® Radosh
-
Wolf:na velikosti 00 a 0 karabinku nepoužívám protože se mi pří malé hmotnosti neosvědčila .
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 22:40 ® Wolf
-
Radosh, karabinku s obratlíkem používám taky, já tomu říkám prostě karabinka. Takže na 0, 00 ji nepoužíváš.
Jaký karabinky používáš, já admirali 20 a ty od byronu se zarážkou proti vyvlíknutí v 18, ale ty jsou dost tuhý na otvírání a zavírání a často jsou zalakovaný.
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 21:20 ® Radosh
-
wolf:tak to si silon motej vždy sám doma nebo na rybách a třeba já používám karabinku+obratlík od až u 1,2. ale také ne u mikrotwistru.
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 21:06 ® Wolf
-
Silon mi namotali na prodejně ( ale byla to chyba kterou už neudělám, příště jenom přes kíbl s vodou) Na ten simetr by se snad 150m 0,14 vlízt mělo ale stejně sem dost ubral. Ale ten silon dostává asi celkem na prdel od rotaček , ale snažím se používat karabinky.(možná mu taky vadí občasný přetažení přes kámen či větvě), ale minulej rok sem měl beast mastera a tak se to nemotalo ( do Technia sem šel hlavně kvůli malé té průtažnosti, poněvadž mám pomalejší proutek.)
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 20:51 ® Radosh
-
Wolf: ahoj , motáš si silon sám nebo na prodejně ? Já technium používám uplně na všechno a dokonce i na kapry na dlouhou vyvážku . Možná je to plnou cívkou ?
reagovat - Úterý 3. května 2005 v 6:40 ® Wolf
-
Občas se to chytne do očka a nebo se udělá přééékrasnej pavouček na cívce a musím za stálého klení na prodavače a značku převazovat. Snažím používat karabiny ale stejně musim aspoň jednou za vychazku odřezávat toho pavouka a párkrát vymotávat z očka.
Mužu se zeptat na jakou rybolovnou techniku ho používáš ty. ( já ul přívlač)
reagovat - Pondělí 2. května 2005 ve 22:14 ® Radosh
-
čau Wolfe : tento silon používám hodě dlouho a hodně mne sedí jsem sním opravdu spokojen . Zajímá mne kde se ti ten silon motá ?
reagovat