Vyhledávání
Twister na pstruhy
30.4.2005 | Zlinsky_lovec | 5.999 zobrazení | 14 odpovědí
Používáte twistery při lovu pstruhů? Anebo raději sáhnete po rotačce nebom woblerovi?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. května 2005 ve 23:00 ® BoBo-Falknow
-
Je to mlici z duhaka, ale nevylucuji ani variantu B
reagovat - Středa 4. května 2005 v 6:44 ® Forest
-
Určitě a nebo se Bolkov z té radosti udělal. Bez urážky. Mlíčí z duháka je docela běžný úkaz, zvlášť na jaře.
reagovat - Úterý 3. května 2005 ve 21:02 ® Mlady_Rybar
-
To bílé na řitní ploutvi pstruha a na kameni je mlíčí?
reagovat - Pondělí 2. května 2005 v 7:05 ® Forest
-
Mě se nejvíce osvědčil černý 1" twister a pak perleťový-mírný zákal vody. Prychytávám s ním hluboké díry a nebo peřejnaté úseky házením napříč. Na malé potoky(1–2 m) používám jigy vázané na twistrové hlavičky.
reagovat - Neděle 1. května 2005 v 15:37 ® BoBo-Falknow
-
Jednoho na twistra jsem blejsknul
reagovat - Neděle 1. května 2005 v 0:56 ® Bosanac
-
Jedine mikrotwister, jigg hlavicka max. 1g , zastipnout protihrot. Vaznout nebudes .
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 ve 21:24 ® Zlinsky_lovec
-
Bobo:A víc?Díkes mooooockrát. jake:Furt se tě snažím zastihnout,že by jsme si šli zavláčet pstruhy. Napiš,kdy máš čas!!!!Díkyes
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 v 19:19 ® BoBo-Falknow
-
denyg: Snad bude stačit tenhle obrázek, pokud ne, řekni a já Ti je nafotím
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 v 15:53 ® kostnak
-
vacsinou ked idem hore potokom, tak pred seba hadzem wobblery, obcas rotacku. pri navrate smerom dole pouzivam twistwr. najradsej fiafovy, ale aj biely, alebo priesvitny s flitrami. podstatne menej premenenych zaberov na gumu, ale vacsinou uz potom ten hacik sedi v podnebi a nestane sa, ze by sa strepal pocas zdolavania.
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 v 15:36 ® jake
-
zatím se nejvíc osvědčila tmavě zelená
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 ve 14:21 ® Zlinsky_lovec
-
Jake:Jaká barva twisteru u tebe vyhrává? Bobo:Jakej tvar pland nejradeji pouzivas?
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 ve 14:18 ® BoBo-Falknow
-
Jak kde… Na potoku, nebo říčce sáhnu raději po plandě, případně rotačce. No a na stojáku (P revír) vyhrává bílá guma na „strýmrovým“ háčku, s přívěsem 5–10g (podle situace)
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 ve 13:58 ® jake
-
Používám jenom twistry. Ani nevím, že by na pstruhy nějaké woblery existovaly. Na rotačku jsem ještě nikdy nechytil ani šupinu, páč ji urvu na vázce vždycky dřív, než se mi na ní něco pověsí . Ty twistry mi připadají v poměru cena:výkon nejideálnější – ale je to jen můj greenhornský názor.
reagovat - Sobota 30. dubna 2005 ve 12:54 ® Tomik
-
občas ho tam šoupnu ale woblery vítězí. twister mě párkrát zachránil od neuspěchu
reagovat