Vyhledávání
Sumcak.cz nova lokalita?
8.2.2017 | superweb | 3.090 zobrazení | 10 odpovědí
Podle mapky na hlavni strance i fotek na www.sumcak.cz se tento revir prestehoval a nyni tak sdili lokalitu s Dretovickou nadrzi, ktera je podle rybsvaz.cz zaroven stale soucasti reviru 411 179 (http://www.rybsvaz.cz/?…). O pripadnem zruseni reviru se clovek nedozvi ani na strankach prislusne MO Smecno. Navic podle katastru patri rybnik z 1/2 mistni organizaci CRS Smecno – http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…zObjekt.aspx?… Takze ocividne to nemohlo byt tak, ze by je nekdo preplatil na najemnem.
Nad tremi nadrzemi reviru 411179 je navic cisticka odpadnich vod, ktera obcas nestiha a pusobi zejmena na hornich dvou rybnicich katastrofy v podobe uhynu ryb, ktere pak ale padaji pres stavidlo a doplouvaji i do dretovickeho rybnika. Takze pro VIP placeny revir nicmoc lokalita a pripada mi divne, ze by tam nekdo investoval do zazemi a poustel trofejni ryby. AL treba pocitaji i s nejakou investici do cisticky..
Prijde mi to zvlastni a pokud je pravda tvrzeni z webu sumcak.cz i trochu smutne. Obcas jsem na tento revir jezdil jen tak s feederem na kapri dorostence, vyhodou bylo ze brali uz casne z jara a i dlouho do podzimu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. března 2017 v 19:05 ® superweb
-
Tak je to alespon jasne. Clenem zdejsi mistni organizace nejsem, ale vzheldem k tomu ze slo o jejich majetek tak si to asi odhlasovali a snad ty penize alespon pouziji na neco smysluplneho.
reagovat
Novemu majiteli snad jen poprat co nejmene havariji COV. - Středa 1. března 2017 v 15:17 ® Svačimír
-
Kterak ČRS prodává svazové vody do soukromých rukou:
http://crs-sus.cz/…cky-potok-1/
reagovat - Pondělí 20. února 2017 ve 20:19 ® superweb
-
Nejvetsi extrem byl ten horni rybnik primo pod cistickou https://mapy.cz/s/1pXzc Prumerna hloubka tak 0,5m, ale dalo se s plavackou chytat kapry a amury 80+ a ze stavidla sledovat par vetsich kusu. To uz ale vychcipalo par let zpatky. Dodneska nechapu, ze to nejak neslovili a neprevezli do nejakeho slusneho rybnika.
reagovat - Pondělí 20. února 2017 ve 20:14 ® superweb reakce na …
-
I kvuli te lokalite pod cistickou me prekvapuje ze tam nekdo dava trofejni ryby a chce tam podnikat..ale tak treba to maji sefle i s nejakym vylepsenim cisticky. To by mohlo alespon pomoci i vyse polozenemu rybniku pod dalnici. Tam byly krome cudel k chyceni i velmi pekni kapri a amuri, bohuzel to pry loni po havarii dost vychcipalo
reagovat - Pondělí 20. února 2017 ve 20:06 ® Svačimír
-
Také jsem překvapen. Na tomto revíru jsem párkrát chytal. Několikrát byl „vyplaven“ čističkou a rybu bych si odtud na stůl nedal. Ale zachytat si zde z jara první čudly nikdy nezklamalo.
reagovat - Pondělí 20. února 2017 ve 12:36 ® superweb reakce na …
-
hraji> podle katastru to patri CRS. Chapu, ze i CRS to muze za urcitych okolnosti pronajmout, ale prijde mi to zvlastni, obzvlast ze by to pak nevyskrtli ze seznamu reviru. Na svazu se zeptam
reagovat - Pondělí 20. února 2017 v 9:09 ® hraji reakce na …
-
superweb> skutečně se jedná o rybník ve vlastnictví svazu? Svaz totiž může hospodařit i na revírech, které ve vlastnictví nemá, a tam je potom možnost změny subjektu, který hospodaří, možná a svaz to nemůže účinně zablokovat. Takže klíčové je, zda svaz skutečně vlastní tuto vodu, pokud ne, její vyjmutí z revíru ČRS je úřední postup mimo svaz.
reagovat - Neděle 19. února 2017 ve 20:02 ® chosebaits reakce na …
-
superweb> To že by se stal nějaký rybník vlastněný MO ČRS soukromou vodou není nereálné.
Kdo zde může či nemuže vykonávat ryb.právo se zeptej na ČRS.
reagovat - Čtvrtek 16. února 2017 ve 20:12 ® superweb
-
Otazka zjednodusene zni jak je mozne(a jestli vubec) se rybnik ve vlastnictvi ryb. svazu stal soukromou vodou. Web reviru otiz uvadi jine informace nez web CRS, podle ktereo jde stale o svazovy revir. Asi se spis zeptam primo svazu
reagovat - Pondělí 13. února 2017 ve 20:50 ® chosebaits
-
Jaká je otázka???
Sumce lovím,ale rozhodně nepojedu na soukromák za tímto učelem. Sumci se dají uspěšně chytat po celé ČR a není třeba platit xxx částky. V neposlední řadě se dá za xxx peněz odcestovat na Ebro.Vřele doporučuji.
reagovat