Vyhledávání
Kajak Halibut - rady, zkušenosti, tunning
7.2.2017 | Švejk | 27.161 zobrazení | 157 odpovědí
Letos si chci koupit kajak Halibut a rád bych již v předstihu, získal pár rad a zkušeností od Vás, kteří již tento člun vlastníte. V čem jsou slabiny a jak je vylepšit, čím si usnadnit a zpříjemnit pohyb na vodě, lov a vše ostatní o co se budete chtít podělit. Díky za Vaše náměty Švejk
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. února 2017 ve 21:00 ® Švejk reakce na …
-
Draky> Kladky jsou už objednaný, pro karabinu zajdu do Hudy sportu, na Háčko zabavím dětem plavací desku
reagovata bude to vyřešený. jj dík Jen ještě ten kajak, ale to budu řešit asi na veletrhu v Brně.
- Středa 8. února 2017 ve 20:36 ® Draky reakce na …
-
Švejk> Osobně mám háčko naříznuté z boků a lano jednoduše do něj zaseknu. Pak už jen nacvaknout na karabinu, jako je na videu
Jinak bude to chtít dokoupit kladky ke kotevnímu systému (kajak má sám o sobě jen kovová oka), lépe se pak používá.
reagovatPřichytil jsem to takovou šroubovací karabinou jako je na fotce.
- Středa 8. února 2017 v 16:13 ® Švejk reakce na …
-
sethy> Zdarec, nic šroubovat nechci, klasicky použiju hřebík
reagovatSuper instruktáž, potřeboval jsem vyřešit tu fixaci lana do karabiny aby to nejezdilo. Vyřešeno tím dvojitým provlekem. Jednoduché, praktické. dík
- Středa 8. února 2017 ve 13:21 ® sethy reakce na …
-
Švejk> Ne, do nafukovacího kajaku to nenašrubuješ
reagovat
Kup lano, kvalitní karabinu, udělej si velkou H-bojku a hotovo. - Středa 8. února 2017 ve 13:21 ® sethy reakce na …
- Švejk> zdar mrkni do FB diskuze, tam jsme to vše popisovali. Nebo ti to o víkendu nafotím. Dřív se dom nedostanu. Tu máš video, mám to stejně: reagovat
- Středa 8. února 2017 v 11:30 ® Švejk
-
Myslíte, že tohle k něčemu bude? Jsou tam 2× rolna, lano a část na které jde lano zafixovat v potřebné pozici. Jen nevím, jestli to půjde nainstalovat na kajak… viz. obrázek
reagovat - Úterý 7. února 2017 ve 21:28 ® Švejk
-
Mám první dotaz: Jak řešíte kotvení? Myslím tím, jak po vyhození kotvy zajišťujete kotevní lano k lodi, aby vám všude nepřekáželo. Vím, že se to přivazuje k obvodovému lanu na lodi, kterým se dá korigovat i natočení lodi, ale představa jak si to zauzluju k sobě a po chvíli budu chtít změnit místo kde je jiná hloubka, tak to zase rozmotávat… Případně několik metrů lana pod nohama, jak se v tom motám… Máte vyzkoušený nějaký postup, případně typ uzlu. dík za info
reagovat