Vyhledávání
made in Japan?
27.4.2005 | knedlik | 3.104 zobrazení | 18 odpovědí
Zaujimalo by ma, ake mate skusennosti s kvalitou navijakou Shimano vyrobene v Japonsku kontra vyrobene inde v Azii?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 21:04 ® playboy007
-
mimochodem co PENN spin ss nebo jak to je? máte s ním zkušenost? mě se strašně líbí ale je to palba!
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 21:01 ® playboy007
-
já když sem ho v gamarusu vzal do ruky a zatočil si s ním, tak sem sednul na zadek. H E D V Á B N Ý C H O D, to je to sousloví!! super brzda je u shimana samozřejmost, mám starou naxave s předkem a ta TEPE! proto mě překvapuje, že Technium, který je o třídu vejš je po půl roce našrot, ach jo!
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:56 ® playboy007
-
tak sou v gammarusu na palici! ptal sem se a bylo mi řečeno že nemá! a co teda, jak šlape?
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:56 ® zedus
-
Na recenze je moc vrzo, mám ho od ledna a zatím prodělal pár vycházek na feedr, ale jeví se mi dobře, hezky ukládá vlasec a brzda je špicová.
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:53 ® playboy007
-
zedus: a zkušenosti? sakra lidi proč nepíšte RECENZE???
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:53 ® zedus
-
Moje chyba, já sem myslel taky náhradní, mám obě cívky kovový.
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:50 ® playboy007
-
sorry, myslel sem náhradní!
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:22 ® zedus
-
playboy: Já mám super gt-fa a ten má kovovou cívku.
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:16 ® playboy007
-
kolegové, to je fakt v háji! měl sem technium jako něco extra a teď se dovídám, že za půl roku je v hajzlu?! naviják za 3 litry nemá náhradní cívku kovovou (super gt)!? fuck off shimano!!! fuck off!!!
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 v 19:27 ® zedus
-
O kvalitě navijáků Japan vs Asie moc nevím, ale napíšu moji zkušenost z praxe. Dělám ve firmě, která se zabývá výrobou komponet na tiskárny a kopírky pro zákazníky celého světa. Občas se dostanu do naší hlavní pobočky v Holandsku a můžu říct, že náš provoz je podstatně více sledovaný ohledně kvality, než holandský. Vím jak se starají velké firmy o kvalitu výrobků. Takže chci říct, že kvalitní výrobce by si měl ohlídat svoje výrobky i kdyby se dělaly třeba v nějaké křovácké vesnici. Jestli tomu tak ve skutečnosti není, tak je to výrobce napikaču.
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 v 19:00 ® efendi
-
Je to jako s auty, Dacia byla taky Renault a všichni známe ten rozdíl. Málo která firma si v rozvojové zemi ohlídá kvalitu. To je jenom fáma na přilákání zákazníků ke známé značce.
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 v 17:19 ® Ramstein
-
Technium jsou dobré jen pruty na kapry co vím od kolegu s Carp teamu. Max spokojenost
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 v 17:06 ® knedlik
-
mozno vime prd ,ale ten technium je v riti za 6 mesiacov docela urcite!
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 v 16:28 ® DEATH
-
For all-Dle mýho názoru,nejde o to,jestli se to vyrábí tady,nebo támhle,té firmě záleží na tom,aby musela co nejmíń platit svým zaměstancům a kvalitu výrobku si ohlídá,pokud jde o lepší značky … Jo a o tom kde je to vyrobený nemá nikdo kromě těch co to montovali páru. Matka taky vyráběla v česku určitý typ výrobků a musel se dělat na to glejd Made in Germany takže prd víte.
reagovat - Středa 27. dubna 2005 ve 22:38 ® Ramstein
-
Kdysi jsem měl Stradica FG na vláčku a měl made in Japan. Stál ale 5000kč
reagovatAle chodil 3 roky bez žádné vůle. Dnes jsem zkoušel tu řadu co teď inzerují všude Exage atd-3 druhy pro chudé
. Made in Malaisia ,ale jdou jako úplně obyčejné navijáky co stojí o 1000kč mín. Asi opravdu platí pravidlo že dobré Shimano je od 5000kč nahoru. A dát za naviják cca 3000kč kterej nemá ani křížové navijení?????Csss by mě nálepka Shimano políbit. Teď tak koukám,že opravdu Shimano má Aero Wrap až pomalu od 5000kč !!!
- Středa 27. dubna 2005 ve 21:56 ® knedlik
-
pocul som od jedneho rybara ze shimano tachnium 2500 rozhasil za 6 mesiacov tak ze musel do servisu a to je kus za asi 5500 sk,ale nieje to Japonec.
reagovat - Středa 27. dubna 2005 ve 21:43 @
-
Japonci dělají tuším od Aera nahoru a rozdíl tam opravdu je.
reagovat - Středa 27. dubna 2005 ve 21:34 ® BigMike
-
Navijáky nevím, ale leta jsem jezdil Shimano 105 na kole. OK. Už ale ne, přesedlal jsem na vysněné Campagnolo
reagovat) – Made in Italy.