Chytej.cz

made in Japan? necteno

27.4.2005 | knedlik | 3.104 zobrazení | 18 odpovědí

Zaujimalo by ma, ake mate skusennosti s kvalitou navijakou Shimano vyrobene v Japonsku kontra vyrobene inde v Azii?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 21:04 ® playboy007

mimochodem co PENN spin ss nebo jak to je? máte s ním zkušenost? mě se strašně líbí ale je to palba!

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 21:01 ® playboy007

já když sem ho v gamarusu vzal do ruky a zatočil si s ním, tak sem sednul na zadek. H E D V Á B N Ý C H O D, to je to sousloví!! super brzda je u shimana samozřejmost, mám starou naxave s předkem a ta TEPE! proto mě překvapuje, že Technium, který je o třídu vejš je po půl roce našrot, ach jo!

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:56 ® playboy007

tak sou v gammarusu na palici! ptal sem se a bylo mi řečeno že nemá! a co teda, jak šlape?

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:56 ® zedus
zedus

Na recenze je moc vrzo, mám ho od ledna a zatím prodělal pár vycházek na feedr, ale jeví se mi dobře, hezky ukládá vlasec a brzda je špicová.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:53 ® playboy007

zedus: a zkušenosti? sakra lidi proč nepíšte RECENZE???

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:53 ® zedus
zedus

Moje chyba, já sem myslel taky náhradní, mám obě cívky kovový.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:50 ® playboy007

sorry, myslel sem náhradní!

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:22 ® zedus
zedus

playboy: Já mám super gt-fa a ten má kovovou cívku.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 20:16 ® playboy007

kolegové, to je fakt v háji! měl sem technium jako něco extra a teď se dovídám, že za půl roku je v hajzlu?! naviják za 3 litry nemá náhradní cívku kovovou (super gt)!? fuck off shimano!!! fuck off!!!

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 v 19:27 ® zedus
zedus

O kvalitě navijáků Japan vs Asie moc nevím, ale napíšu moji zkušenost z praxe. Dělám ve firmě, která se zabývá výrobou komponet na tiskárny a kopírky pro zákazníky celého světa. Občas se dostanu do naší hlavní pobočky v Holandsku a můžu říct, že náš provoz je podstatně více sledovaný ohledně kvality, než holandský. Vím jak se starají velké firmy o kvalitu výrobků. Takže chci říct, že kvalitní výrobce by si měl ohlídat svoje výrobky i kdyby se dělaly třeba v nějaké křovácké vesnici. Jestli tomu tak ve skutečnosti není, tak je to výrobce napikaču.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 v 19:00 ® efendi
efendi

Je to jako s auty, Dacia byla taky Renault a všichni známe ten rozdíl. Málo která firma si v rozvojové zemi ohlídá kvalitu. To je jenom fáma na přilákání zákazníků ke známé značce.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 v 17:19 ® Ramstein

Technium jsou dobré jen pruty na kapry co vím od kolegu s Carp teamu. Max spokojenost

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 v 17:06 ® knedlik
knedlik

mozno vime prd ,ale ten technium je v riti za 6 mesiacov docela urcite!

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2005 v 16:28 ® DEATH

For all-Dle mýho názoru,nejde o to,jestli se to vyrábí tady,nebo támhle,té firmě záleží na tom,aby musela co nejmíń platit svým zaměstancům a kvalitu výrobku si ohlídá,pokud jde o lepší značky … Jo a o tom kde je to vyrobený nemá nikdo kromě těch co to montovali páru. Matka taky vyráběla v česku určitý typ výrobků a musel se dělat na to glejd Made in Germany takže prd víte.

reagovat
Středa 27. dubna 2005 ve 22:38 ® Ramstein

Kdysi jsem měl Stradica FG na vláčku a měl made in Japan. Stál ale 5000kč:-(( Ale chodil 3 roky bez žádné vůle. Dnes jsem zkoušel tu řadu co teď inzerují všude Exage atd-3 druhy pro chudé:-) . Made in Malaisia ,ale jdou jako úplně obyčejné navijáky co stojí o 1000kč mín. Asi opravdu platí pravidlo že dobré Shimano je od 5000kč nahoru. A dát za naviják cca 3000kč kterej nemá ani křížové navijení?????Csss by mě nálepka Shimano políbit. Teď tak koukám,že opravdu Shimano má Aero Wrap až pomalu od 5000kč !!!

reagovat
Středa 27. dubna 2005 ve 21:56 ® knedlik
knedlik

pocul som od jedneho rybara ze shimano tachnium 2500 rozhasil za 6 mesiacov tak ze musel do servisu a to je kus za asi 5500 sk,ale nieje to Japonec.

reagovat
Středa 27. dubna 2005 ve 21:43 @ 

Japonci dělají tuším od Aera nahoru a rozdíl tam opravdu je.

reagovat
Středa 27. dubna 2005 ve 21:34 ® BigMike

Navijáky nevím, ale leta jsem jezdil Shimano 105 na kole. OK. Už ale ne, přesedlal jsem na vysněné Campagnolo:-)) ) – Made in Italy.

reagovat