Vyhledávání
pŕívlačový prut
21.11.2016 | Kristýna | 3.297 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Přítel si zlomil přívlačový prut a chtěla bych mu na vánoce pořídit nový. Bohužel se v tom vůbec nevyznám, tak bych vás chtěla poprosit o nějaký tip na přívlačový prut. Na internetu jich je strašná spousta a vůbec si nevím rady. Chtěla bych za něj dát tak kolem těch 1500,–. Děkuji za každý tip i radu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 17. července 2017 v 11:05 ® patast reakce na …
-
dneska přítel je a zítra není
reagovat - Úterý 20. června 2017 v 16:15 ® Crown
-
Ahoj bolo by dobré keby si uviedla údaje zo zlomeného púta, resp. foto tých údajov (dĺžka, prípadne značka a hlavne gramáž) aby sme vedeli za aký prút by to mala byť náhrada. Ono prútov je strašne veľa druhov podľa použitia a ťažko sa Ti dá pomôcť kým nebude aspoň nejaký záchytný bod. Údaj o tom že by to mal byť prívlačový prút nestačí …
reagovat - Středa 7. června 2017 v 9:32 @ Tonda Gaser
-
Ja jsem koupil po dlouhem vybirani tento prut https://www.gtc.sk/…225cm-3-15g/ a jsem zatim po mesici nadsen ,ale uvidime po roce
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2016 v 15:27 ® jepice-zruseno
-
Nebo možná napiš také, který prut byl ten zlomený a jestli máš pocit, že s ním byl spokojený.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2016 ve 14:15 ® kubas reakce na …
-
Draky> Jsem musel
.
Jinak radíš pěkně ale, to se musí nechat
reagovat.
- Pondělí 21. listopadu 2016 ve 13:59 ® Draky reakce na …
-
kubas> Blboune
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2016 ve 13:37 ® kubas reakce na …
-
Draky> Slečna má přítele, to jsi přehlídl nebo co
reagovat?
- Pondělí 21. listopadu 2016 v 11:06 ® Draky
-
Bohužel takto obecně se prut na přívlač vybrat nedá. Pošli nám alespoň fotku nástrah, které přítel používá a jaké vody navštěvuje.
reagovat