Chytej.cz

Vodní nádrž Les Království necteno

26.10.2016 | RuSaKsRo | 2.942 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím všechny slušné rybáře, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s kaprařinou na vodní nádrži Les Království, či zda to má vůbec cenu. Předem děkuji za rozumné odpovědi :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 11. listopadu 2016 v 19:53 ® Bahňák

Ahoj, byl jsem tam koncem srpna, bylo málo vody určitě nejmíň metr pod stav. Kapři brali jeden za druhým ale největší byl tuším 45 cm. Taky jsem chytil slušnou plotici. Co se týká okounů těch tam bylo malejch spousta až se místama voda vařila když lovili. Zkoušel jsem to i na rybičku na dno ale bez úspěchu.

reagovat
Středa 26. října 2016 v 5:29 ® malamut
malamut

Většina větších kaprů, co tam kdysi byla, plave v soukromákách, už i okolo padesáti je velký úspěch, násaďáci jsou, bývaly štiky, dnes už taky moc ne, líni a okouni vymizeli, i když okouni dlaňový velikosti se chytit daj, mraky ploťek a semtam cejn, ale těch je málo. Občas se lapí jesen, uvláčel jsem i tlouštíka. Svý lepší časy má přehrada už za sebou, po vyčištění už neplave bordel na vodě, přes něj se občas nedalo ani nahodit. Když je hodně vody, je dost míst nechytatelných, když málo, je to až po Šenkýřku jen potok. Ale ubylo bivakujících part, jen netuším, jestli je to díky vyrabovaný vodě nebo díky zákazům, jak je známo, s těmi si moderní kaprař hlavu neláme. Jo a opicajti ze DKnL dostali motorovej člun, tak tam tak jednou týdně jezdí vysírat a když je hezky, tak se zašít.

reagovat