Vyhledávání
Kam ten svět spěje?
26.4.2005 | sethy | 2.274 zobrazení | 10 odpovědí
O víkendu sem si byl jen tak zachytat, když najednou přijala do Z8KAZU vjezdu dvě auta a znich vystoupili místí vrchní členové rybářského svazu.Řekl sem si budiž, jdou sem něco zjišťovat , tak ať sem klidne vjedou. Ale jakej byl můj uzas kdyz si vsichni 4 vytáhly vlaceci pruty a jako by se nechumelilo zacali si vlacet. A to si taky vzpominam jak tu loni v lete vyhodili kamose ze sem dou delat nejaky testy na candaty (na tomto miste jich je fakt pozehnane) jakej byl jehu uzas kdyz jel za hodku zpet a ten chlapek tam porad byl a ne ze by delal testy ale chytal si vesele mili candatky:-)A tak se ptám. Kam speje tento svet kdyz uz ani ti co by meli jit prikladem porusuji doby hajeni… ps. jestli budete psat, tak se nedivte ze neodepisuju ale ted se na net chvilu nedostanu. BTW. celkem lituju ze sem sebou nemel fotak:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 28. dubna 2005 ve 14:09 ® SALAM
-
Tak to je prasárna, to sem nežral, někdy mě chytá, když mě něco vytočí amok a teď mě chyt, jo a pokud někdo říká, že to dělá kůli kontrolnímu odlovu nebo umělému výtěru, tak to je rovnou na přezdržku, protože si z tebe dělá prdel. GRRRRM, CADZM
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 v 10:39 ® sethy
-
Tak nevim jestli by pri umelym vyteru ty ryby zabijeli hned na miste (to videl ten kamos co ho s tama kdysi vyhodily)
reagovat - Čtvrtek 28. dubna 2005 v 8:38 ® kostnak
-
urcite sa nechcem zastavat niekoho bez znalosti konkretneho pripadu, ale u nas sa toto deje v niektorych organizaciach. oficialne par ludi vlaci zubacov koli umelemu vyteru. s udelenou vynimkou. nemohlo sa jednat o takyto pripad?
reagovat - Středa 27. dubna 2005 v 16:40 ® sethy
-
Co bych vytresil policii. stejne to patri vse do jednoho pytle. a jak je znam dozvedeli by se ze su to ja a to bych pak vydel na brigadach. Staci mi jak se tam po nas vozi ted. s tim sam nic nenadela!!!
reagovat - Středa 27. dubna 2005 v 8:01 ® msmaso
-
Je to pořád jak za bolševika-kdo má funkci myslí si že je pánbůh a může všechno!!!!!!
reagovat - Úterý 26. dubna 2005 ve 23:15 ® BigMike
-
Zavolej příště 158!!!!!!!!
reagovat - Úterý 26. dubna 2005 ve 21:03 ® Ciffik
-
nechci se nikoho zastavat ale myslis ze je to tak vsude?
reagovat - Úterý 26. dubna 2005 v 19:45 ® Tomik
-
Tak to je docela husty, ale kdyby jsi sebou měl foták nebo kameru tak by z toho mohli mit docela solidni pruser......
reagovat - Úterý 26. dubna 2005 v 19:12 ® sethy
-
Jasny. Ale tak kdyz sem to videl mel jsem 100 chuti jim neco rict, ale prece jen byli 4 a ja sam
reagovat - Úterý 26. dubna 2005 v 19:03 ® efendi
-
To je chování „pouhých bosů okresního formátu“. Stačí se podívat na vládu, parlament a senát a je jasné, že -všichni jsou si rovni, jen někteří jsou rovnější.-
reagovat