Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Zubáče na streamer. necteno

29.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 3.209 zobrazení | 2 odpovědi

Má niekto skúsenosti s lovom zubáčov na streamer na stojatej vode údolnej nádrže bud muškárkou alebo so sbirom?

Chytej, čti a piš necteno

29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 3.962 zobrazení | 17 odpovědí

Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!

1. Co nového bys od chytej. cz očekával?
  2. Co pro chytej. cz můžeš udělat?

gumova rybka necteno

27.8.2004 | fish | Přívlač | 2.806 zobrazení | 10 odpovědí

s jakou jit

Vaše zkušenosti s třpytkama Larsen necteno

27.8.2004 | PV | Ostatní nádobíčko | 2.702 zobrazení | 2 odpovědi

Asi před rokem jsem si za dosti značný peníz koupil 2ks těchto „zázraků“. Bohužel se mi zatím nepodařilo na tuto „třpytku nové generace“ nic ulovit. Jaké jsou vaše zkušenosti s Larsenama? Pro přiblížení, jedná se o plandavku s woblerovou lopatkou:

plandavky ´barvy necteno

27.8.2004 | fish | Přívlač | 2.404 zobrazení | 3 odpovědi

jaka je nejlepsi barva kde sni jitt

wwwoooblllerrr necteno

26.8.2004 | fish | Přívlač | 2.330 zobrazení | 5 odpovědí

kerej wobler je nejlepsi na stiky

stika necteno

26.8.2004 | fish | Přívlač | 4.955 zobrazení | 30 odpovědí

ktera navnada je nejlepsi na stiky ?????????????­????????????????,

Pozvedl Dah tento server???? necteno

25.8.2004 | toulovec | chytej.cz | 32.908 zobrazení | 144 odpovědí

13. srpna to byl rok, kdy tento server změnil majitele. Myslím si, že za ten rok se tady toho mnoho zlepšilo a že si chytej. cz vyšlápl správným směrem. Sice je tu prostředí zatím poněkud „komornější“ než by si jistě mnozí z nás přáli, ale to se časem zlepší a myslím že v této situaci to není na škodu. Jaký máte názor na provoz chytej. cz pod taktovkou nového dirigenta????

big woblery necteno

24.8.2004 | Prizrak | Přívlač | 2.702 zobrazení | 3 odpovědi

Skoušel jste někdo někdy chytat na ty velký woblery (25–30cm) štiky?

Smáčci necteno

22.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.178 zobrazení | 10 odpovědí

Je to pravda!Na Zemplínskej Šírave chytal vedľa mňa chlapík na gumené rybky s plochým rozdvojeným chvostíkom,s českým názvom „smáček“. Na každý hod ťahal ostrieža,ja vedľa neho som cielene skúšal všetky možné nástrahy,jedine na riper som jedného vytiahol. Aké skúsenosti máte s touto nástrahou?

Dá se lovit Bolen na třpytku? necteno

21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.225 zobrazení | 5 odpovědí

Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?

Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf

Říčka v Rakousku necteno

19.8.2004 | HaD | Rybaření v zahraničí | 3.472 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěli by jste si zachytat na takovéhle říčce? Vždy, když jedu kolem, tak jsem z toho úplně vedle. Spousta ryb 50–70 (80) cm a skáčou i po vhozeném kamínku či klacíku. Chytali jste někdy v Rakousku nebo na obdobném revíru?

Východ slunce necteno

19.8.2004 | HaD | Ryby | 2.821 zobrazení | 11 odpovědí

Všimli jste si někdy, když vychází slunce, jak to jde rychle. Letos jsem ráno trošku fotil a takhle stihlo sluníčko vylézt, než jsem vyměnil film (cca 0,5 minuty):

Polarizační brýle necteno

19.8.2004 | HaD | Ostatní nádobíčko | 6.590 zobrazení | 16 odpovědí

Používáte polarizační brýle? Jaké a jaké s nimi máte zkušenosti. Pro neznalé ukazuji efekt (foceno s a bez polarizačního filtru). Bez polarizačního filtru:
S polarizačním filtrem:

Indikátory záběru necteno

19.8.2004 | Uzel | Ostatní nádobíčko | 3.455 zobrazení | 11 odpovědí

Víte někdo něco o indikátorech záběru? Chci koupit indikátor záběru české výroby (kvůli reklamaci). Jaký vybrat? . poraďte

jakej naviják na přívlač do 2500kč necteno

18.8.2004 | Wolf | Navijáky | 3.927 zobrazení | 12 odpovědí

Zdar všichni kdo toto čtete. sháním novej naviják na přívlač k pruu shimano spinining best master 240 mh(délka 240cm,ace 15–40g) Cílová skupina ryb štiky candáti na nádržích

nejspíš bych sám zvolil naviják od shimana SH GTE 3000 počet ložisek 3 a jedno středový brzda zadní +bojová kapacita cívky 140 m/0,30 mm převody 5,1 : 1 cena2490kč ale někde jsem na něj četl špatný hodnocení tak bych se chtěl zeptat jaké máte skušenosti s tímto navijákem,a nebo jaký by jste doporučili? Díky Wolf

Udica do člna necteno

14.8.2004 | doktor | Pruty | 2.829 zobrazení | 15 odpovědí

Akú by ste odporúčali dĺžku udice na chytanie sumcov z člna pomocou vábničky? 275, 300cm? Ďakujem

Vláčák necteno

13.8.2004 | Dědek | Pruty | 2.920 zobrazení | 1 odpověď

Potřebuju poradit, už jsem to nakous v oddílu Diskuse, ale zabral jenom Jiris. Chci si koupit novej vláčák na pstruhy a rozhoduju se mezi Berkley Lightining Rod 3–7g a stavěným prutem s blankem Fenwick. Berklej je asi o 2500 Kč levnější, ale neměl jsem ho v ruce. Fenwicka jo a je fantastickej. Jaké máte zkušenost?

Šnúra necteno

12.8.2004 | doktor | Ostatní nádobíčko | 3.024 zobrazení | 5 odpovědí

Má niekto skúsenosť so šnúrou Waller Kalle Power Line 0,80 – 112kg? Odporúča alebo niečo iné? Je lepšia sploštená alebo kruhového priemeru? Ďakujem

Sbirolino,bombeta a pod. necteno

8.8.2004 | rybopet | Ostatní nádobíčko | 10.156 zobrazení | 27 odpovědí

Používate tieto moderné novinky na prívlač?