Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Tření
17.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.099 zobrazení | 4 odpovědi
Žerou podle vás ryby, když se třou?Podle praktických zkušeností si myslím, že ne.
Tricka a cepice Chytej
16.5.2004 | Chose | chytej.cz | 7.179 zobrazení | 39 odpovědí
No vite ja si myslim ze ta zelena barva je vhodna k vode,o tom neni rec. Ale me napriklad by se vic libila barva modra. Tricko i cepice. A jak by se to libilo vam?Jinak v modre barve bych to poridil oboje.
Srdeční kolaps z množství parem !
15.5.2004 | | Domácí revíry | 3.590 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Byl jsem dnes na Svitavě 1, řece, kterou se teprve učím poznávat a kulil jsem oči. Asi poprvé v životě si budu muset pořídit atlas ryb,což je pro rybáře , který loví od svých pěti let docela hanba. Na mušku jsem tahal všehno možné, jelce,boleny a o červenkách a pstruzích ani nemluvím a už jsem v tom měl docela zmatek. Co mne ale tak zarazilo? Kdybych neměl sluneční brýle, byl bych oslněn zlatavými odlesky šupin parem. Nikdy jsem žádnou nevytáhl, ale to množství co jsem viděl mne přivedlo do úplného tranzu!!! V půlmetrové hloubce se převalovaly jako na pláži a mám odvahu říci,že co metr čtvereční to jedna nad 40 cm. Teď na těchto stránkách studuji jak na ně! Díky za takový web !!!!!!!
plíseň
10.5.2004 | Prizrak | Ryby | 7.053 zobrazení | 17 odpovědí
letos jsem si všimle větší výskyt ryb s plísní, a tak mě zajímá, jestli se tyto ryby uzdraví a jestli můžou nakazit ostatní ryby.
Oblíbený revír
9.5.2004 | Dzony | Domácí revíry | 3.269 zobrazení | 3 odpovědi
Je zde někdo, kdo zná revír Lužnice 3? Je zde kouzelná rybařina a dají se zde chytit krásné kusy.(Např. v loni kapr 10,5 kg, sumec 20 kg)
Kde je dobré muškaření v okolí Brna na MP revírech?
9.5.2004 | | Ryby | 3.991 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Kde se dá dobře muškařit nebo lovit přívlačí pstruhové ryby v okolí Brna na MP revírech? Jde to i na Svratce pod Brnem? Jsem od řeky Svratky z Vysočiny a tento sport mi tady v Brně chybí.
Nová vyhláška
7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.367 zobrazení | 11 odpovědí
Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?
Revíry v okolí Brna
4.5.2004 | Dědek | Ryby | 2.722 zobrazení | 2 odpovědi
Jaké jsou Vaše oblíbené revíry v oboli Brna a proč ?
Rotačky
3.5.2004 | Prizrak | Ryby | 3.062 zobrazení | 5 odpovědí
Poslední dobu jsem začal více chytat na rotačky a jsem spokojen, ale jedna věc jim chybí na kráse a to, že se mi už po půlhodinovém chytání silon kroutí tak, že to vypadá jako by měla moje cívka trvalou. Dával jsem i obratlíky, ale výsledek nebyl povzbuzující. Je to mnou, špatným náčiním, nebo se to stává nornálně?
Muškaření
3.5.2004 | Jindra5 | Muškaření | 2.852 zobrazení | 2 odpovědi
Chytáte na nymfy-používáte nějaký identifikátor záběru při chytání na dlouhou nymfu? ( pírko ap.). Jaké druhy ryb lze chytnout na nymfu ? (vaše zkušenosti)
štika
29.4.2004 | Prizrak | Ryby | 2.734 zobrazení | 4 odpovědi
Už asi po třetí se mi stalo, že jsem šel na duháky a tlouště a kousek od břehu jsem spatřil štiku. Zkusil jsem všechny nástrahy a velikosti, rychlost a styl vedení, ale bezvýsledně. Co si o tom mýslíte? Máte nějakej způsob na vydráždění?
Nástrahy pro přívlač na malých vodách
27.4.2004 | novis | Lososovité ryby | 3.147 zobrazení | 2 odpovědi
Na co většinou chytáte pstruhy na malých potocích na přívlač?
Co úhoři-už je čas
26.4.2004 | Jindra5 | Ostatní ryby | 23.562 zobrazení | 142 odpovědí
Už jsem to zkoušel, ale nic, chce to asi počkat na květen, kdy se může chytat do pozdějc v noci
Přívlač na malých vodách
21.4.2004 | novis | Lososovité ryby | 4.866 zobrazení | 26 odpovědí
Když jsem zahajoval na pstruhovce,tak jsem nepotkal rybáře,který by neměl v košíku alespoň 2 pstruhy. Tyto ryby měly témeř vždy méně než 28 cm. Co vy na to? [ Upraveno novis dne 2004–04–21 v 13:22 ]
Pytlák jak řemen
19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.781 zobrazení | 9 odpovědí
Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?
Tak co, jaká byla?
16.4.2004 | Prizrak | Muškaření | 2.866 zobrazení | 5 odpovědí
Tak jak se vám vydařila zahájená?
16. duben
13.4.2004 | pupak | Lososovité ryby | 3.214 zobrazení | 6 odpovědí
Jdete na zahájení s přívlačí, mouchou nebo s obojím?
twistry - Power Baits
13.4.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.198 zobrazení | 4 odpovědi
Co říkáte na twistry Power Baits?(nebo jak se to píše) Celkem zajímavý twary, pohyb, různá barevná škála,velikosti, a v neposlední řadě aroma. Co vy na to?
Regulace řek
12.4.2004 | havel | Domácí revíry | 4.462 zobrazení | 8 odpovědí
Rád bych se Vás zeptal co si myslíte o regulaci vodních toků. Jaký to podle Vás má vliv na rybařinu a na přírodu?
barvy třpytek
10.4.2004 | spinningman | Lososovité ryby | 4.397 zobrazení | 19 odpovědí
jake barvy a velikost třpytek se vam osvedcily na pstruhy??zacinam chytat na pstruhovce. diky [ Upraveno spinningman dne 2004–04–12 v 10:43 ]