Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Začátek necteno

15.8.2013 | tomas54 | Sumcařina | 3.754 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký je podle vás ideální věk pro lov sumců. Mě je 13let ale chtěl bych začít až tak v 15.letech.

Amur na boilies necteno

12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.240 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.

Naviják na položenou necteno

11.8.2013 | bořek | Navijáky | 3.876 zobrazení | 10 odpovědí

zdravim potřeboval bych nejaký tipy a rady na naviják. Používal bych ho na položenou. Byl bych rád za zadní brzdu. velikost tak 40 až 50. Cena by se měla pohybovat okolo 1000kč až 1500kč. Za rady děkuji předem.

povoleni k lovu ryb necteno

5.8.2013 | Apolo | chytej.cz | 2.906 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim chci se zeptat? Rybarsky listek a vse potrebne mam v Pribrami ale bydlim v plzni a pro tuhle sezonu si nebudu kupovat cele povoleni mohu zakoupit vikend na vranove jezdime tam a kdyz vidim rybare mrzi me ze nemohu vzit rybarinu a zachytat si mohu nekde koupit povolenku aspon na vikend? Dekuji Ales

Jak na Lipno necteno

5.8.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 4.837 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj kolegové rybáři. V sobotu jedu na týden na Lipno do horní Vltavice,tak se chci zeptat zda by mě někdo neporadil nedal nějaký tip. Určitě budu zkoušet lehkou vlčáku, a položenou, předem děkuji za každé rady tipy. Pepa

Prut na pstruhy necteno

5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.704 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH

Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou. necteno

5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.608 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz

Zamotaný vlasec do navijáku necteno

5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 4.947 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?

hledám kamarádku na rybolov. necteno

4.8.2013 | Monty74 | Ostatní nádobíčko | 7.594 zobrazení | 36 odpovědí

Hledám kamarádku na společný rybolov nejlépe z Mladé Boleslavi a okolí, chodím rád minimálně na noc chytat a občas mi chybí dámská společnost tak kdyby se tu našla nějaká milovnice rybaření a ráda by i na noc s cizím chlapem ( budoucím kamarádem) :-) jsem Monty74

Zákon schválnosti? necteno

2.8.2013 | Martin Mošna | Vaše názory | 2.409 zobrazení | 2 odpovědi

Nevím proč…ale už pár týdnů jsem nebyl na rybách a tak sem si včera řekl ne! Dnes ráno v 5 vztávám a vyrážím na rybník.Nahodím mého dnešního favorita a po cca 10ti minutách sem nahodil na leknín a následně sem to utrhl.Nevím jestli mě z toho štve víc nástraha nebo to že za 45min jdu na brigádu unavený…5h spánku není moc.Ale beru to tak že po práci se zajdu vykoupat :D :) Mate taky takovýto krasný zážitek? Myslím že by bylo dobré se tu podělit o takovéto věci kterým se můžeme i zasmát :)

Rybářská latina necteno

1.8.2013 | HaD | Úspěchy | 3.155 zobrazení | 13 odpovědí

Docela by mne zajímalo, co je pro vás přijatelná rybářská latina, která k našemu koníčku neodmyslitelně patří a co už je za hranicí a je to jen obyčejná lež…

Jak na pstruhy na stojáku? necteno

24.7.2013 | vovo | Lososovité ryby | 3.174 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar

Lodička - Dalešice necteno

21.7.2013 | Tomik | Přívlač | 2.559 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj Rybáři, našla by se tady nějaká dobrá duše, která by mi půjčila na den či dva lodičku na Dalešicích?

PS: Mám výbornou slivovičku..:)

Bakalářská práce - dotazník necteno

19.7.2013 | RYBAR7 | chytej.cz | 7.569 zobrazení | 80 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Moc byste mi pomohli s vyplněním dotazníku, který bude použit pro účely bakalářské práce na rybářské fakultě v ČB, děkuji moc.

Dotazník se týká sortimentu rybích výrobků.

Odkaz na dotazník:

http://www.survio.com/…2P3H0W9A7C5P

Ryby - bakalářská práce necteno

17.7.2013 | RYBAR7 | Vaše názory | 2.802 zobrazení | 8 odpovědí

Mám prosbu, jsem student rybářské fakulty v ČB a moc by mi pomohlo, když byste vyplnili můj dotazník týkající se sortimentu ryb. Dotazník Vám zabere max. 5 minut a mně pomůže jako součást bakalářské práce. Děkuji všem.

Odkaz na dotazník: http://www.survio.com/…2P3H0W9A7C5P

já blbec necteno

17.7.2013 | nedby | Neúspěchy | 3.770 zobrazení | 4 odpovědi

taky se vám to stává chytám již léta ale chybička se vloudí opět krásný záběr a já utážená brzda radši bych se neviděl,,,,,,,,,jak jste na tom vy .....jiné příhody

Chytanie na Pade necteno

12.7.2013 | fatter | Sumcařina | 2.363 zobrazení | 4 odpovědi

Ahojte, aku skusenost mate s chytanim sumcov na Pade? Konkretne ma zaujima kanal Po di Goro..

Kde půjčit sonar se záznamem necteno

10.7.2013 | Spocklw | Ostatní nádobíčko | 2.047 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj Pro účely diplomové práce (mapování Rudických jezírek) bych potřeboval někde půjčit sonar se záznamem dat (aby se s nimi dalo později pracovat a vytvořit z nich mapu). Bohužel jsem zatím našel k zapůjčení pouze verze bez možnosti záznamu. Měl by někdo tip, kde se poohlédnout (ideálně jižní Morava)? Děkuji Jiří – Spock lone wolf

retro rybařina necteno

9.7.2013 | | Vaše názory | 16.892 zobrazení | 73 odpovědí

retro rybařina,pruty,na­vijáky a ostatní náčiní,rady,fo­tografie, Uvádějte své zkušnosti,přidejte případně foto

Rujána vláčka necteno

8.7.2013 | Kopecborec | Přívlač | 4.044 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj, hledáme 3. pohodového parťáka (studenta 18+, nebo někoho kdo tak vypadá kvůli levnější rezervaci ubytování :-)) na společnou rybařinu (vláčka a zase vláčka – štika candoš okoun treska) na Rujánu!!! Vypadl nám bohužel kamarád z rodinných důvodů. Termín 11.7.-15.7. (5 dnů chytání!!!) Máme vše zařízeno- loď, spaní v kempu, doprava mým vlastním autem. Předpokládané konečné náklady cca 5tis.Kč. Nástupní místa čtvrtek Praha (4:00) – Liberec (5:00) Pro bližší info volej nebo SMS Martin 724 689 380