Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Okuma Trio vs. SPRO Passion necteno

4.7.2013 | Peli33 | Navijáky | 2.952 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Zdravím, prosím o radu ohledně těchto dvou navijáků na lehčí přívlač. Mají je u nás v obchodě, celkem sem byl rozhodnutej pro tu okumu, ale prodavač mě včera tlačil spíš do toho SPRO. Je ale težší a provedení se mi zdá takový lacinější. Má někdo zkušenost, doporučení, kterej spíš? Díky

Shimano Baitrunner 8000 D necteno

2.7.2013 | Zemak | Navijáky | 3.076 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravim, zaujal me tento navijak, ma s nim nekdo nejake zkusenosti? Chtel bych s nim osadit Greys Prodigy SX 3lbs…

Jezírkové ryby necteno

1.7.2013 | camo10 | Ostatní ryby | 2.955 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, rádi bychom Vás pozvali na diskusní fórum http://www.jezirkamanie.cz/, kde můžete probrat vše co se týká chovu ryb v jezírku.

airbrush necteno

30.6.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 5.808 zobrazení | 12 odpovědí

airbrushMám celou sadu ke kompresoru.Je tam i stříkací pistole,ale nechce se mi toto špinit kuli nějaké prkotině.Chci začít s výrobou woblerů.Tak bych si chtěl udělat nějakou airbrush pistoli.Má někdo návrh nebo nápad jak to vytvořit? Předem děkuji.

Zapůjčení lodi - Trnávka necteno

30.6.2013 | FISHERBOY | Obchod | 2.260 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím kolegové, nevíte někdo, zda se dá zapůjčit na Trnávce loďka? Jedu tam na dovolenou…všiml jsem si pouze nějakého penzionu, kde půjčují loďky, ale 100kč/hod?? asi upadli.....

Konečná.... necteno

30.6.2013 | Bulldog.o | Přívlač | 2.301 zobrazení | 10 odpovědí

Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html

jak vy necteno

27.6.2013 | nedby | Vaše názory | 2.202 zobrazení | 19 odpovědí

Rybařím už spoustu let ale letos je to bída docházka žalostná teprve 12 ne a ne se z toho vymotat počasí povodně milenka jak jste na tom vy čau

Počasí necteno

26.6.2013 | Gustik | Vaše názory | 2.920 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, četl jsem už několik článků o tom jaké je nejlepší počasí na ryby ale stejně mě to nedá a musím se zeptat na váš názor které počasí je podle vás nejlepší ?

Přídavný trojháček necteno

26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.267 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.

Lipno - ryby necteno

24.6.2013 | Fidel | Domácí revíry | 4.122 zobrazení | 2 odpovědi

Čau všichni,jedu za týden na týdenní dovolenou na Lipno a chci se zeptat, jak je to tam s rybama letos popřípadně, jak to tam vypadalo loni. Zajímají mě spíše dravci – štiky, candáti, sumci.

Díky

Jaké to je po povodních na Hracholuskách? necteno

20.6.2013 | Pokrok | Dravci | 2.353 zobrazení | 1 odpověď

PETRU ZDAR, máte někdo info jaké to je na Hracholuskách po povodních? chci se tam podívat na dravce a zajímá mi jestli tam je už průzračná voda. Díky Martin

Prut na lehkou-střední přívlač po sté :-) necteno

19.6.2013 | Peli33 | Přívlač | 6.348 zobrazení | 53 odpovědí | upravit

Sorry, že zakládám další dotaz, ale furt mi vrtá hlavou prut. Moje představa je 2,4–2,7m a gramáž cca 5–25 či 10–30g. Cenově cca 1500–1800,– Nechtěl bych nějak experimentovat a chtěl bych koupit něco co mi nějakou dobu vydrží. U vody se pohybuju zřídka. Měl sem vytipovanou Daiwu Exceler, ale nějak se mi ho nedaří sehnat. Jěště sem objevil levnější Daiwa Sweepfire. Zajímalo by mě porovnání, pokud má někdo zkušenost, případně nějakou alternativu k prutům Daiwa. Díky

Sumci na Orlíku (Radava) necteno

17.6.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 4.098 zobrazení | 6 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema, nebo jinejma dravcema či kaprama z Radavy. Díky moc :)

Koupě povolenky u jiné organizace? necteno

16.6.2013 | Kokos | Legislativa | 4.789 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj, jsem členem (mám zaplacené členství i na tento rok) MO Jihlava, která spadá pod Moravzkoslezský svaz. A chtěl bych si koupit povolenku a jde mi o to jestli tak můžu učinit i v Brně (také Moravzkoslezský svaz). Díky

JRC Prut teleskopický Contact T-13 3,9m/3lbs necteno

13.6.2013 | AquiCesna | Pruty | 2.588 zobrazení | žádná odpověď

dobrej, chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s těmito pruty … a jeestli by to byla dobrá koupě, popřípadě jak je to s vrhací zátěží, kolik tomu můžu tak naložit přeeedm dík.

Lowrance x87, x97, x125 necteno

10.6.2013 | Fidel | Sumcařina | 3.392 zobrazení | 2 odpovědi

Čau, nevíte někdo náhodou jaký je mezi těmito echoloty rozdíl? Chci se také zeptat jestli máte někdo zkušenost s x87 při lovu sumců?

Díky

Lososi v Norsku necteno

8.6.2013 | švéd39 | Lososovité ryby | 3.535 zobrazení | 4 odpovědi

Lososy v NorskuNemáte někdo info z loňska ,jak to vypadalo s lososi na norských řekách ,Mandalselva ,příp.sousední O­tra.

Jak vychladit sud necteno

4.6.2013 | Josk1 | Tipy & triky | 13.306 zobrazení | 26 odpovědí | upravit

Dobrý podvečer, u vody bych si to zpříjemnil točeným. Jo, nabízí se ho hodit do vody. Ale máte nějaké tipy na to, jak vychladit sud u v létě? To Sázava zrovna sedmý schod není. Dobrý tak na předchlazení. Něco co by vystačilo bez elektriky nebo jen do autozapalovače. Sudy kupuju KEGy dvacetilitrové.

Povodeň nekončí necteno

4.6.2013 | sunet | Vaše názory | 8.248 zobrazení | 63 odpovědí

Vypadá to, že většina toků na našem území bude klesat a z nejhoršího jsme venku. Ne tak docela. Na 10–11. června hlásí předpověď další tlakovou níži a značné množství srážek na území ČR, hlavně na Šumavě a Krušných horách.

Máme 5–6 dnů se na srážky připravit, hlavně vltaská kaskáda by měla upustit, co se dá. A každý, kdo bydlí poblíž vody by měl ještě být ve střehu.

Nová generace háčků necteno

31.5.2013 | Dany73 | Ostatní nádobíčko | 5.652 zobrazení | 40 odpovědí

Borci, narazil jsem v rybárně na kaprové háčky vyrobené z TEFLONU. Vyslechl jsem si klasické pohádky o nejlepším z nejlepších atd. Je pravda, že tak ostré háčky jsem ještě neviděl. Už při doteku o prst se hrot ostrý jako břitva skoro zaryl pod kůži. Máte s nimi zkušenosti? Výhody – nevýhody. Budou se asi rychle tupit? Mimochodem, stojí „raketu“: 10ks za 149kaček.