Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Klub příznivců značky Shimano
18.4.2013 | feederar | Ostatní nádobíčko | 6.481 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Daiwa i Quantum už svůj fanklub mají, Shimano zatím chybělo. Posílejte fotky prutů, navijáků, pište svoje zkušenosti atd. :-)
Pstruhove zahajeni 2013
16.4.2013 | Zemak | Přívlač | 2.261 zobrazení | 8 odpovědí
Tak jak jste uspeli?Ja krasnej potocak 32cm a jeden mi to netrefil…Uzasnej den na rybach :)
Jak na Dropshot?
12.4.2013 | VirginDS | Přívlač | 15.328 zobrazení | 79 odpovědí | upravit
Blíží se dravčí sezóna a chtěl bych letos zkusit DS. Zajímají mě veškeré postřehy. Jaký prut, vlasec, jaká olova, háčky, nástrahy, montáže, způsob vedení, zkrátka vše. Články jsem četl – http://www.chytej.cz/vyhledavani/?…, zajímá mě spíš praxe.
Pc hry
11.4.2013 | -zruseno | Vaše názory | 8.960 zobrazení | 66 odpovědí
Když už je tu fórum
o filmu a muzice, určitě by bylo fajn tu mít i fórum o pc hrách. Nejen
o těch rybářských, ale i o všech ostatních. Tak pište co rádi
paříte. :)
Krmiva Hulín
10.4.2013 | RuSaKsRo | Vaše názory | 15.633 zobrazení | 42 odpovědí
Koupil jsem nějaké boile a krmení od firmy Krmiva hulín. Ted´mám ještě školu takže k vodě se moc nedostanu a když se už nějak dostanu tak jen na 2–3 hodiny. Krmení jsem vyzkoušel jednou a docela se mi líbylo, ale boile na tak krátké vycházky nepoužívám. Mohl by mi někdo kdo s touto firmou má zkušenosti říct jak jejich boile funguje a nějaké dalši věci, které zjistil? Díky za odpovědi.
Dotaz na zkušnosti s Giant fluent feeder 12ft M
9.4.2013 | Hemlo | Pruty | 1.870 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo mohl vymluvit nebo potvrdit výběr tohoto prutu kterej je dodáván s navijákem. Nevyznám se tolik mezi značkami a tak by mě zajímaly názory na http://www.milobrno.cz/…03-fd-zdarma. Děkuju za každej komentář.
Nej nej ,,pražský" pstruhový revír...?
8.4.2013 | Bosý a nahý | Domácí revíry | 7.023 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj, přátelé, obzvláště zdravím ,,pražské" pstruhaře.
V okolí Prahy je to s pstruhovými revíry – potoky dost bída, alespoń mně se to tak jeví. A co Vám ostatním? Téma se nabízí díky datumu úplně samo – jaký ,,pražský" pstruhový revír považujete za nejlepší a proč?
Přeji všem hodně úspěchů a krásných zážitků od vody!
chvaty na ryby
8.4.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.498 zobrazení | 27 odpovědí
Priatelia zachytil som viac otázok typu, ako chytiť „túto“ rybu tak, aby sa ani nepohla.
Všetky tieto rady k jednotlivým rybím druhom sú kde kade roztrúsené po jednotlivých fórach a myslím, že mnohým z nás by pomohlo vytvorenie nejakej „databázy“ na jednom mieste.
Príspevky očakávam v tvare: „ryba ⇒ chytiť z hora tesne za
žiabrovým oblúkom a jemne stlačiť“
Diskusii sa samozrejme brániť nebudem. Každý môže mať predsa odskúšané
iné chvaty ako účinné a iné zaručené recepty mu zas nefungujú :)
Ďakujem
Cormoran Black Bull LRC Twister 240 cm 2 - 14 g
6.4.2013 | PetrNZ1990 | Pruty | 3.758 zobrazení | žádná odpověď
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat zda nemáte někdo zkušenost
s tímto prutem nebo obecně s prutem značky Cormoran určený k jemné
vláčce. Díky
Bivak od K-Karp
5.4.2013 | vlnac | Ostatní nádobíčko | 4.792 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím Vás chtěl bych se zeptat na zkušenosti
s tímto bivakem.Stabilita ,zpracování ,comfort a skutečná velikost.
Hodlám něco pořídit a tento se my zamlouvá..
imitace červa
4.4.2013 | Poldík | Vaše názory | 6.557 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak funguje imitace bílých červů.Nikdy jsem to nezkoušel,ale teď v chladné vodě možná lepší jak živý nevím.
navijáky a pruty
2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.464 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?
Echolot na přívlač z belly boatu/lodě
2.4.2013 | sethy | Ostatní nádobíčko | 9.761 zobrazení | 50 odpovědí
Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu. Absolutně se v tom nevyznám. Na co si dát pozor, na jaké parametry se zaměřit, případně jaký konkrétní model vybrat? GPS nepotřebuju, čím bude menší, tím líp. Používán bude především na řekách.
Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13g
1.4.2013 | nolan | Přívlač | 3.129 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím,
máte prosím vás niekto skúsenosti s týmto prutom, chcel by som ho okrem
jigov na menšie woblery a rotačky do č.2. Ďakujem. http://www.rybarikpp.sk/…7/privlacove-
Drzak prutu na nafukovacich clunech
1.4.2013 | pete2 | Tipy & triky | 3.330 zobrazení | 4 odpovědi
Zravim Vas, nemate nekdo zkusenosti s drzaky prutu na nafukovacich clunech typu M-Boat atp., ci nejaky domaci navod na vyrobu?
Diky za Vase nazory a rady. pete2
Pruty Shimano Catana
31.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.992 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, potřebuji poradit jsou tyhle pruty kvalitní Shimano Catana BX Specimen 3,6m 3,25lb L? A potřebuji hlavně pruty se kterýma budu házet hodně daleko jsou k tomu vhodné? Potřebuji házet víc jak 120m
matchový prut
30.3.2013 | PETR-rybar | Pruty | 6.804 zobrazení | 13 odpovědí
Jsem vášnivý plavačkář a na splávek chytám prakticky všechny ryby, tak jsem se rozhodl pořídit nějaký matchový prut. Ale s výběrem si nevím moc rady. Hlavně jakou délku. Našel jsem na netu pěkný prut od Shimana za příznivou cenu (http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…fa-1051.html). Tato značka mě nikdy nezklamala, tak bych u ní chtěl zůstat. Budu rád za vaše rady a názory.
Aky navijak na strednu privlac
30.3.2013 | westigator | Navijáky | 7.324 zobrazení | 31 odpovědí | upravit
Prosim poradte aky navijak na strednu privlac. velkost priblizne 25 na prut Dragon Guide select Viper 2,75 3–18g. Moj vyber navijakov: Redarc, Hypalite, Exceler x,z, Kludne aj iny model. Dakujem
Shimano Diaflash
29.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 2.739 zobrazení | žádná odpověď
Dobrý den, potřeboval bych poradit s těmahle prutama Shimano Diaflash 3.66m, 3 lb máte s něma někdo zkušenosti? Jsou to dobré pruty? Potřebuji je hlavně na dlouhý hody jestli se k tomu hodí. Děkuji
mitchell challenge pro boat
27.3.2013 | Firefighter | Pruty | 2.397 zobrazení | žádná odpověď
Ahoj, najde se tady vlastník tohoto prutu? Nejlépe ve 2,7m dlouhé verzi? Jen by mě zajímala tloušťka nebo obvod rukojeti, případně i zkušenosti.