Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Revír Vltava 7 necteno

1.3.2013 | casper | Domácí revíry | 19.546 zobrazení | 105 odpovědí

Ahoooj všem,

chtěl jsem se zeptat na Vaše názory, zkušenosti a aktuální info ohledně revíru, na kterém je vláčení povoleno po celý rok.

Jelikož jsem toho během zimy a veletrhů nakoupil spoustu, rád bych to využil dřív než 16.6. :-D

Nežádám nikoho o konkrétní místa, už jsem i četl že je to dost těžká voda, spíš mě zajímá, jaké s tímto revírem máte zkušenosti a jestli tam vůbec někdo vláčet chodí, nebo jestli je lepší vzít plavačku nebo feeder a na vláčení se vy… :-D

Díky za každý koment ;-)

Hmyzáci... necteno

27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.386 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.

Bazar,některé nabídky nechápu necteno

25.2.2013 | macek2 | Vaše názory | 6.530 zobrazení | 56 odpovědí

Velmi často se v bazaru vyskytují nabídky které pro mě postrádají smysl,třeba poslední vložený inzerát http://www.chytej.cz/bazar/12757/ obratem jsem ten samý produkt našel na netu o 100kč levnější http://www.kaprarskaspecialka.cz/…fisher-Metal ,to někteří lidé nechápou význam bazarového obchodu?je přece logické že v bazaru bude zboží nabízeno levněji,vím že je každého věc jakou požaduje cenu,rád bych si přes bazar i něco koupil ale s takovou se mi to nikdy nepovede,váš názor?

Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle necteno

25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.555 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?

http://www.parys.cz/…t-silver.php?…

Daiwa Sweepfire nebo Shimano Catana Spin ? necteno

25.2.2013 | Zemak | Přívlač | 3.481 zobrazení | 4 odpovědi

Jedna se mi o stredni privlac, prut 2.40 10–40g radeji s tvrdsi spickou na woblery a trpytky, poradte, predem diky:)

UK eshop necteno

24.2.2013 | MatesKGB | Obchod | 8.568 zobrazení | 28 odpovědí

Ahoj rybáři,

nemáte někdo zkušenosti s objednáváním zboží z Anglie a nevíte o nějakém dobrém eshopu, který zasílá zboží i do Čr? Rád bych si objednal nějaké věci a ceny jsou tam příznívé. Našel jsem třeba tenhle, ale nemá jednu z věcí co sháním a to deštník s bočnicí :-( www.tackleuk.co.uk Díky

Kopírovací frézka na dřevo necteno

21.2.2013 | JKemr | Tipy & triky | 14.505 zobrazení | 24 odpovědí

Zdravim vsechny kutily a domaci vyrobce. Chtel bych si nechat vyrobit kopirovaci frezku na drevo na vyrobu wobleru, splavku atd. Nemate nekdo radu jak na to, nejlepe nejaky technicky vykres nebo planek? Predem diky.

PRUT PENN - OVERSEAS PRO 275 20/80 SW TRAVEL SPIN necteno

20.2.2013 | Durral | Přívlač | 2.750 zobrazení | žádná odpověď

Zdravim, nemáte někdo zkušenost s tímto proutkem http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…in-1708.html … ? Chtěl bych si ho pořídit na „univerzální“ noční vláčku( větší gumy a woblery), zejména pro jeho trasportní délku ( na ryby jezdím na kole ).

Lov ryb v pstruhových revírech necteno

20.2.2013 | ltrab | Vaše názory | 6.993 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Poraďte,v soupisu pstruhových revírů Severočeského územního svazu v bližších podmínkách výkonu rybářského práva je stanoveno, po ulovení a ponechání si alespoň 1 ks ryby již nesmí být měněn způsob lovu. Platí toto ustanovaní i v případě ulovení ryb, které se do revíru nevrací.

Kostné červy necteno

17.2.2013 | lunimus | Tipy & triky | 4.135 zobrazení | 4 odpovědi

Kostné červyPriatelia mám otázku ohľadom kostniakov.
Existuje spôsob, ako spoľahlivo určiť ich vek? resp. kritické obdobie pred kuklením?
Mám pocit, že som niekde zachytil, že majú za hlavičkou taký čierny (tmavý) fliačik, len si neviem spomenúť, či to je pár dní/hodín pred kuklením, alebo pred kuklením mizne.
Ak viete niekto popísať všetky prechodové štádiá, zrejme to pomôže nie len mne, ale všeobecne :)
Ďakujem :)

Soběslav necteno

16.2.2013 | Zemak | Domácí revíry | 2.435 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim, je tu nekdo z okoli Sobeslavi kdo by obcas vyrazil na ryby?Tenhle rok chci zkusit najit nekde parmy jestli tam jeste nejake zbyly, kdyz se nekdo prida budu jen rad:)

Pstruhová sezóna 2013 necteno

16.2.2013 | kamos007 | Lososovité ryby | 4.328 zobrazení | 28 odpovědí

Zdravím,

jelikož patřím k těm nedočkavcům, tak jsem již začal zbrojit na novou sezónu, a zaujalo mě plno novinek jako nové vzory třpytek, velký sortiment nymf, smáčků,… A to i s docela netradičními barvami,… Jaké jsou podle vás ty top nástrahy a barvy, nevím jak jinde, ale mě ač chodím pořád na stejné vody tak každý rok mi to bere lépe na něco jiného.

Čelovky - jaké používáte? necteno

15.2.2013 | WeddingBell | Ostatní nádobíčko | 55.966 zobrazení | 115 odpovědí

Čelovky – jaké používáte?Tak jsem se dnes nějak rozvzpomínal na noční rybolov na Orlíku a jak se tam zas v létě těším. A to mi přiomělo jednu důležitou věc – že jsem nedávno rozflákal svoji starou čelovku a že bych se mohl pozvolbna podívat po jiné. Tak bych se chtěl zeptat – s jakými vy tady máte nejlepší zkušenosti, jaké používát, ať mě třeba inspirujete…

Ubytování na břehu Orlíku? necteno

14.2.2013 | Biotom | Ubytování | 5.925 zobrazení | 9 odpovědí

Hledám nějakou chalupu k pronájmu na břehu Orlíku. Chtěl bych jet rybařit s půlroční dcerou a přítelkyní, na týden. Nějaké typy? Nebo přímo kontakty? Předem díky

Dírky na Mrhalu - zimní rybolov necteno

14.2.2013 | casper | Domácí revíry | 2.917 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všem,

chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo čerstvé zkušenosti s tímto revírem u Českých Budějovic?

Samozřejmě mě nejvíc zajímá, jestli je tam dobrá rybačka, protože se mi nechce vyhazovat 280 za povolenku a jet 30 km k tomu :-D

Díky všem, kde se zapojí ;-)

www.mrhal.cz

krátký UL do 2500kč necteno

9.2.2013 | Walley | Pruty | 5.877 zobrazení | 24 odpovědí

zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku. Pstruzi,tlousti,o­kouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce

http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)

http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2

navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..

jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)

Články v slovenčine necteno

9.2.2013 | lunimus | Vaše názory | 6.265 zobrazení | 62 odpovědí

Priatelia. Mám na Vás jednu otázku a zaujíma ma Váš všeobecný názor. Keď sa tu objaví príspevok, alebo článok v slovenčine. Je to pre Vás prijateľné? Čítate ho vôbec? Rozumiete mu? Alebo je podľa Vás nutné, resp. vhodné riešiť jeho preklad do češtiny?

Muškaření a úbytek ryb na dolním Labi necteno

6.2.2013 | sfox | chytej.cz | 2.940 zobrazení | 1 odpověď

Kolegové ,kolegyně ,napište prosím svůj názor na toto téma . Nechci nic řešit ,jen mne zajímají Vaše postřehy.

Téma fotosoutěže necteno

4.2.2013 | HaD | chytej.cz | 7.416 zobrazení | 72 odpovědí

Téma fotosoutěžeNějaké nápady na téma dalších fotosoutěží? Návrhy a nápady jsou vítány! Nebojte se cokoliv navrhnout. Budeme rádi.

Křeslo F5r, kde ho seženu nejlevněji? necteno

2.2.2013 | Bolenos | Vaše názory | 4.630 zobrazení | 12 odpovědí

Křeslo F5r kde nejlevněji?Zdravim panove, mam recenzi, ze tohle kreslo patri mezi kvalitni, ale chci ho sehnat co nejlevneji, a kdyby to slo, tak i vas nazor na tohle. dekuji