Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Labe necteno

1.2.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Vaše názory | 2.115 zobrazení | 4 odpovědi

dobrý den chci se zeptat co se nejčastěji chytá na labi a na co ( v létě ) děkuji za odpovědi

Krmení timár necteno

1.2.2013 | kalois | Feeder | 4.921 zobrazení | 5 odpovědí

Krmení timárAhojte prosím o zkušenosti s krmením timár,letos ho chci chytat.Tak pokud máte nějaké receptíky dejte vědět:-))Já jak získám zkušenosti dám vědět

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,.... necteno

30.1.2013 | kamos007 | Tipy & triky | 3.725 zobrazení | 16 odpovědí

Použití krmení pro rybičky pro výrobu těst,…Zdravím, napadlo mě že bych letos zkusil vyrobit těsto na ryby, do kterého bych přidal krmení pro rybičky. Máte někdo s tím nějaké zkušenosti nebo nějaké postřehy děkuji.

místo rybolovu necteno

29.1.2013 | vaskl | Kaprařina | 2.490 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Měl bych zájem o rybolov na Orlíku.Přivítal bych typ na nějaké šikovné místo,kde bych měl auto pod dohledem,méně pohyblivý.Nemám zájem o velké kempy.Stačilo by mě bivakování/pro­dloužený víkend/.
Díky za typ.

Quantum (navijáky, pruty) necteno

28.1.2013 | _Beny | Vaše názory | 13.084 zobrazení | 45 odpovědí

Klub příznivců značky QuantumTéma zaměřující se především na přívlač od značky Quantum.

Piště své zkušenosti a informace, vkládejte fotky svých „zbraní“. Můžete se také zmínit, kde a za kolik jste si co pořídili, nebo se právě pořídit chystáte a chcete si o tom pokecat.

Zkušenosti s navijákem Quarz pro spin 4010 necteno

28.1.2013 | Hony | Navijáky | 2.015 zobrazení | 2 odpovědi

Skušenosti s navijákem Quarz pro spin 4010Zajímalo by mne, jaké máte sušenosti s tímto navijákem a jestli se může použít na sumcovláčku.

Spojení pletenky s fluorocarbonem necteno

27.1.2013 | Dany73 | Přívlač | 10.417 zobrazení | 63 odpovědí

Kolegové vláčkaři, jaký uzel (smyčku) byste doporučili na spoj pletenky s fluorocarbonem 0,60 na návazec bez použití obratlíku? Díky za všechny tipy!

Má někdo zkušenosti s navjákem: Daiwa Crossfire 2000A. necteno

25.1.2013 | votruba | Navijáky | 5.827 zobrazení | 36 odpovědí

Prosím všechny kteří znají nebo mají tento naviják aby se přidají do diskuze. Předem díky za vaše rady.

Poradíte kam na dírky Praha a okolí? necteno

25.1.2013 | casper | Rybaření na dírkách | 4.435 zobrazení | 19 odpovědí

Poradíte kam na dírky Praha a okolí?Ahoj všem, jelikož revírů, kde se dá dírkovat je strašná spousta a já bych si rád někam zajel zachytat nějaký pstruhy a siveny, ale bohužel nejsem schopný najít co nejbližší revír s adekvátní cenou a dobrým zarybněním. Poradíte? Bydlím na Praze 8 v Čimicích, kousek od Zdib. Předem děkuji za každou reakci ;)

Kempy s možností stanování Hracholusky necteno

24.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.373 zobrazení | 17 odpovědí

Kempy s možností stanování HracholuskyPetrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).

Předem díky za tipy.

For Fishing 2013 necteno

23.1.2013 | tumor | Výstavy | 12.344 zobrazení | 163 odpovědí | upravit

Za par dnu tu mame prazsky rybarsky veletrh For Fishing 2013. Jak se na nej tesite? Vim ze se nebude dat srovnat s Modernim rybarem.Bude proste velkolepejsi. Chystate se navstivit veletrh ? Ja rozhodne

Stav ryb na Lipně? necteno

20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.250 zobrazení | 5 odpovědí

Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky

Rujána necteno

19.1.2013 | FInnnp | Rybaření v zahraničí | 4.105 zobrazení | 1 odpověď

Rád bych sehnal nějaké informace o rybolovu na Německém ostrově Rujáná.Konkrétně se mě jedná o zátoku Velký Jasmunder.

SPORTEX něco víc než pruty necteno

19.1.2013 | mastrof | Vaše názory | 22.072 zobrazení | 177 odpovědí

je sportex v dnešní době opravdu o tolik lepší než ostatní pruty? at už kvalitou či přístupem k zákazníkům? opravdu dominuje na poli feedru , vláčky a sumcařiny? či dokonce v jiných odvětvích rybařiny? vaše názory a tipy na jiné značky vítány.

Oblíbená značka háčků necteno

17.1.2013 | vlčák | Ostatní nádobíčko | 3.463 zobrazení | 24 odpovědí

Vaše oblíbené háčky a jak často je v sestavě měníte(opotře­bení)?Používá­te na háčky brousek?

Plandavka Blue Fox Moresilda necteno

15.1.2013 | sethy | Přívlač | 3.455 zobrazení | 23 odpovědí

Plandavka Blue Fox MoresildaNevíte kde sehnat plandavky Blue fox Moresilda v 10g (na barvě nesejde) http://www.normark.cz/…ky/Moresilda

Sumci na Jihlavsku necteno

15.1.2013 | Firefighter | Sumcařina | 2.452 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, máte někdo zkušenosti se sumíkama na Jihlavsku?? Mám na mysli revíry Jihlava 12,13,14 a stojatá voda 13A?? V zarybňovacím plánu nic o tom nepíšou. Chtěl bych to letos vyzkoušet,ale nevím,kam na ně vyrazit. Zvažoval jsem hlavně lokalitu Jihlavy 14 za Motorpalem,nebo Hybrálec 2. Chytl tam někdy někdo nějákého??? Zvažoval jsem podvodní splávek nebo nějákou bojku. Díky za info

Dalekohled necteno

14.1.2013 | revoke | Ostatní nádobíčko | 8.016 zobrazení | 26 odpovědí

DalekohledKolegové rybáři, chci si koupit nějaký dalekohled, který mi má primárně sloužit pro sledování vodní hladiny a okolního břehového porostu. Z toho vyplývají požadavky, které by měl mít: měl by být lehký (chodím k vodě pěšky), malý, s dobrou optikou a slušným přiblížením. Může jít klidně i o monokulár (tzn. pro jedno oko). Cena tak do 2000,– Poradíte prosím?

vojna necteno

12.1.2013 | vlčák | Vaše názory | 11.713 zobrazení | 99 odpovědí

Kolegové co vojna,dala vám něco pro rybařinu?Třeba pořádek(samozřejmě ten vojenskej,třeba-co je mokré to je čisté)?A co vám vojna vzala(samozřejmě dva roky v pr…nebo dva roky bez prutů)?Máte něco co vám spojuje vojnu s rybařinou? Petrův zdar.

SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g necteno

12.1.2013 | JKemr | Pruty | 5.862 zobrazení | 44 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.