Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

HAMERSKE JEZERO necteno

11.1.2013 | xsped | Domácí revíry | 2.867 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim prosim Vás nebyl jste někdo rybařit na Hamerským jezeře?Dá se tam chytat bez svazové povolenky a muže se tam zakrmovat?

Delší prut na těžší přívlač necteno

11.1.2013 | FISHERBOY | Přívlač | 8.447 zobrazení | 82 odpovědí

Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď

Trucovna necteno

9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 6.621 zobrazení | 36 odpovědí

Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Pe­trův zdar.

ANACONDA SENSIBLE TOUCH III necteno

9.1.2013 | olda53 | Kaprařina | 3.330 zobrazení | 1 odpověď

ahoj máte někdo zkušenosti s tím to prutem nebo značkou děkuji http://www.gscarp.cz/…-13ft-3-00lb

OKOUNEK PSTRUHOVÝ necteno

8.1.2013 | casper | Dravci | 10.428 zobrazení | 26 odpovědí

OKOUNEK PSTRUHOVÝOkounek pstruhový – pro mě velmi zajímavý dravec už jedn díky svojí minimální populaci v ČR, chtěl jsem se zeptat, jestli je vůbec reálné cíleně tento druh ulovit na některém ze svazových revírů ČR. Četl jsem o něm spoustu článků, včetně informace o jeho pokusném chovu v jižních Čechách, viděl jsem ho i v akváriu rybářského svazu na veletrhu moderní rybář, chci se proto touto cestou zeptat, jestli měl někdo úspěch s cíleným lovem tohoto dravce. Díky za každou odpověď i případné rady ;)

prut Prologic necteno

7.1.2013 | vlčák | Kaprařina | 3.151 zobrazení | 1 odpověď

Kolegové máte někdo skušenost s prutem Prologic c1 carp 3ft-3lbs/2díly.Měl jsem ho v ruce(na prodejně)a docela mne zaujal.Díky za odpovědi.Petrův zdar.

Echolot Lowrance ELITE 5X DSI necteno

7.1.2013 | Marko | Sumcařina | 3.371 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Zdravim všechny…Mam zajem o koupi tohoto echolotu tak jsem se chtel zeptat zda s tim uzž měl někdo z vás zkušenost…a jestli ano tak jaky mate na nazor..

ŽIVOT KOLEM VODY necteno

7.1.2013 | Nerodia | Výstavy | 2.596 zobrazení | 2 odpovědi

Návštěvníci školy budou moci vidět:  40 druhů našich sladkovodních ryb v akváriích  preparované ryby a vodní živočichy  novou metodu preparací ryb – repliky ze sklolaminátu  haptické modely ryb pro zrakově postižené  historické i nové modely rybničních zařízení Zájemcům budou podány informace o možnostech studia a průběhu přijímacího řízení. Termíny konání výstavy: 25. ledna (8–17 hod.),

1. února (9–13 hod.), 2. února 2013 (9–12 hod.)  Více podrobností na: www.srs-vodnany.cz 

Rozměr závitu necteno

7.1.2013 | PredyP | Ostatní nádobíčko | 18.531 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď

Repase udic necteno

7.1.2013 | hamrozi | Pruty | 2.625 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim!kdo mi prosim poradí,mám starší pruty(sklo laminát)a jsou zašlé!ale výborné na chytaní kapru a tak bych je potřeboval repasovat no natřít ale čím?nebo existuje nějaky silikon natěr nebo atd.aby prostě pěkně vypadaly a zase na nějakou dobu vydržely předem dík!!!!!

Nahazovací echolot Adalkra wireless fish finder 60m necteno

6.1.2013 | Zedtu | Ostatní nádobíčko | 33.365 zobrazení | 121 odpovědí

Chci si pořídit tento echolot, a zajímaly by mě vaše názory, jestli ho někdo vlastníte a jaké s ním máte zkušenosti. Díky za odpovědi.

Nákup plechové loďky necteno

5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.376 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady

Trofejní úlovky v roce 2012 necteno

4.1.2013 | Venik2 | Vaše názory | 6.685 zobrazení | 62 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je možné že admin povolí uložení do trofejních úlovků, tolik fotek s lživými popisy? to si tam každej může dát 30cm sivena a nazvat ho 49cm. viz letošní největší úlovek sivena (ů)

Prut pouze k lovu s vábničkou necteno

3.1.2013 | rompeprop | Pruty | 3.616 zobrazení | 3 odpovědi

Zdraví a chci požádat o vaše doporučení a zkušenosti ohledně proutků se kterýma chytáte nebo jste je měly možnost ozkoušet.Do teďka jsem používal sanger uni cat 2,70m ,které normálně používám na bojkování a není to jaksi ono.celkem se mi zamlouvjí WFT NEVER CRACK- BIG FISH nebo CAT FISH oba 2,1m.Druhý označený se mi zamlouvá o něco víc díky LTC očkům ,ale ta zátěž prutu 250–1000g je celkem ostrá.Prodejci,ale tvrdí že díky laminátovejm špicím jsou na vábku super.Předem díky za vaše názory.

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví... necteno

3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.197 zobrazení | 11 odpovědí

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví…Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již 4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic oficiálního a monstrózního…

Jedná se o:

• závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
  • 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
  • hodnocení v CM (centimetrech)
  • bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)

Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…

Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…

Držák prutů. necteno

3.1.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 10.579 zobrazení | 132 odpovědí

Blíží se jaro a já bych zase rád jezdil na kole na ryby.Ale přibylo dělených prutů a já nevím kam je umístit.Neporadíte?

Muškařský prut na "okolí Brna" necteno

2.1.2013 | slapyd | Ostatní nádobíčko | 4.458 zobrazení | 30 odpovědí

Ahoj, rad bych zacal muskarit, potreboval bych, ale radu jaký prut do začátku pořídit na revíry, které jcou v Moravském Rybarském svazu ( tedy ne jen jizni morava, ale i Vysocina atd :) Nevím jake jsou tu typy rek a jaký vhodný prut na ně? Mám představu o 2,7m a AFTA 4–5, ale nevím jestli to nebude moc na zdejší vody. Rád bych chytal klasiku na menších a případně středních řekách (pokud tu takové jsou). Prosím teda o radu jestli je to správná volba popř. jestli ji nějak upravit, popř. klidně i konkrétní návrh na revír nebo výbavu potěší. Děkuji

Naviják na H feeder necteno

31.12.2012 | Bulb | Feeder | 12.172 zobrazení | 114 odpovědí

Všechny zdravím

Chtěl bych se vás zeptat, jaký naviják zvolit pro osazení prutu z kategorie heavy feeder(do 100g). Cenový strop pokud možno do 1900 kč. Brzdný systém buď přední nebo bojová brzda. Mým favoritem je zatím Shimano Exage 4000 RCDH.

Děkuji za příspěvky a všem přeji do nadcházejícího roku vše nejlepší a mnoho nazapomenutelných zážitků u vody. Vašek

Cormoran necteno

30.12.2012 | Firefighter | Navijáky | 2.973 zobrazení | 21 odpovědí

Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto navijákem?? Bližší informace jsem bohužel nikde nenašel.A na tu moji rybařinu si myslím,že by mi posloužil dobře. Zaráží mě ale,že jsem ho nenašel ani v katalogu Cormoranu ani nikde na stránkách,ale pouze na aukru. Díky za zkušenosti a prosím k věci. O odpovědi typu cormoran je na h…,jedině shimano atd. nemám zájem. Každopádně díky

http://aukro.cz/…0266432.html?…

Herní NTB, konzole či PC necteno

30.12.2012 | Robur | Vánoce | 12.172 zobrazení | 161 odpovědí

po složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D