Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Prut na položenou
30.8.2012 | PaPeŽ | Pruty | 4.655 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím vás přátelé. Rád bych vás poprosil o vaše názory a odpovědi na mé otázky.
Vždy, když se začnu o něco zajímat a hodně toho přečtu, tak pak mám z toho v hlavě guláš . :) Chci si koupit pruty na položenou 2 ks cena 1 kusu cca do těch 1500 Kč. Mám si koupit oba pruty stejné nebo raději jeden 3 lb a druhý 2,5/2,75 lb ? A raději 3,6 m nebo 3,9 m ? Jezdím na revíry velké cca 7–9 ha. Velice se mi líbí pruty od značky Mivardi máte někdo s nimi nějakou skušenost? Jako příklad uvádím tento : http://www.tropicliberec.cz/…-3-9m-3-00lb
rybí feromony
27.8.2012 | kolmik | Vaše názory | 11.996 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Zdravím Vás kolegové rybáři, chci se zeptatat na Váš názor a zkušenost s feromony. Všude se píše že je to super a někde už dokonce zakázaný. Má někdo nějakou zkušenost? Nebo je to jen prodejcův trik, aby si namastil kapsu? Tak pište svoje zkušenosti a přeju hodně úlovků :D
Beastmaster STC - problém sestavit/rozebrat
26.8.2012 | Cingis | Pruty | 2.461 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravim. Mám skládací beastmaster 240–270 a mám zásadní problém ho složit (díly nejdou zasunout nadoraz) anebo rozložit. Má na to někdo nějaký fígl?
PROBOŠTSKÁ JEZERA
21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.128 zobrazení | 27 odpovědí
Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.
Nepříjemní obyvatelé kolem vody
20.8.2012 | Gustik | Vaše názory | 7.694 zobrazení | 99 odpovědí
Nedávno se mi při mém chytání na nedalekém potoce stalo že jeden nejmenovaný pán na mě pustil dva psy. Taky se vám to někdy stalo ? Jak se to dá řešit ?
Jak je to s lovem dravců ???
18.8.2012 | Wiktor.c | Dravci | 7.848 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj, mám otázku ohledně lovu na mrtvou či živou rybičku. Nevím, kolik můžu mít nahozeno prutů, když chytám na rybičku a nebo jestli můžu mít nahozené rybyčky dvě.
Děkuji za odpovědi.
Zelené peklo !!!???!!!
15.8.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 3.101 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj rybáři.Prosím vás o pomoc mám na hladině rybníku zelenou vrstvu čehosi asi sinic a nevím jak s tím bojovat. Děkuji za pomoc.
SPRO PREDATOR
10.8.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 9.940 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj kolegové! Chci se zeptat na novinku od SPRA,jmenuje se to Spro Predator je to speciální program na dravce a nevím kde a kdy se to dá pořídit ještě jsem to nikde neviděl.
Pomoc při výběru vláčáku
9.8.2012 | Qaay | Přívlač | 10.938 zobrazení | 78 odpovědí
Ahoj, chtěl bych pomoc s výběrem vláčáku. Vím, že je takových diskusí už mnoho, ale nenašel jsem takovou, která by splňovala mé parametry. Budu chytat na přehradě Rozkoš (rozloha 1000 hektarů). Mám již prut na gramáž 5–20g, ale chci zkusit větší. Myslel jsem, že by mohl měřit 3m a víc, jelikož budu chytat jen na přehradě a chci házet daleko. A gramáž tak od 20g. Mám v plánu chytat na wobblery a poppy tak okolo 10–16 cm. Nemám moc velkou zkušenost poraďte prosím jak konkrétní pruty tak i třeba jiné vlastnosti. Můj cenový strop je 2500Kč. A poraďte prosím jaký naviják by k tomu šel, myslel jsem RedArc od SPRO Děkuju moc Juran
Nezväzové vody.
8.8.2012 | slunce3 | Legislativa | 10.461 zobrazení | 16 odpovědí
Ahojte mám otázku. Ako je to s vodami, kt. nie sú revírom a nikto ich nespravuje. Može sa na nich chytať alebo nie? Ďakujem.
Sumec nad metr a půl - "nezabíjet, převézt na jiný revír."
8.8.2012 | fila | Dravci | 33.697 zobrazení | 234 odpovědí
Převoz trofejních ryb,tam kde je nezabijou.:)Konkrétně sumec.Už mě deptá,jak někde uděj dvoumetrovky(Řehačka,ZáplavyDyje,Vranov),jako samozřejmost a za pár let už tyhle ryby budou jenom na Ebru,Pádu,nebo …Viz sumec 2009,Jizera 1,dva metry osumdesát…udírna..Jsem možná naivní,ale třeba je tady cvok,kterej už to dělá a pouští sumce tam kde maj šanci přežít..
Rakovník a okolí
7.8.2012 | darkland | Domácí revíry | 6.702 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím , chci se zeptat , ví někdo jaká je momentálně situace na svazových codách kolem Rakovníka ? Po delší době jsme se přistěhoval a potřebuji zjistit jak to ted vypada u vody ? např . turynský rybník , berounka kolem nezabudic atd . Díky
Výběr přívlačového prutu.
7.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 11.448 zobrazení | 88 odpovědí
Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.
Shimano Feeder BeastMaster Medium
6.8.2012 | coca | Feeder | 8.998 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec,
budu rád když se semnou podělíte o Vaše zkušenosti s prutem feeder Shimano BeastMaster Medium ? ? ?
Dík !
Klub přátel češtiny.
6.8.2012 | JHolc | Neúspěchy | 9.754 zobrazení | 64 odpovědí
Pánové, vím, že chytej.cz je rybářský server a naším společným zájmem je tedy rybaření. Ale to co tu poslední dobou vidím za paskvily mě pěkně štve. Neřeším detaily, nikdo není dokonalý, ale všechno má své meze. Co si o tom myslíte vy? Myslím, že by nebylo od věci přidávat i některé „perly“ které se v diskuzích vyskytují. :-)
Střední škola
6.8.2012 | RuSaKsRo | Vaše názory | 9.508 zobrazení | 11 odpovědí
Za dva roky půjdu na střední, jsem už rozhodnuz že na vejšku pudu v oboru vodohospodářství ale nevím jestli mam před tím jít na giml nebo na střední vodohospodářskou. Prosím všechny, kteří o tom něco ať napíší. Předem děkuji za odpovědi.
Vnadění s prutem
6.8.2012 | Martin Mošna | Vaše názory | 8.028 zobrazení | 31 odpovědí
Je možné vnadit prutem na svazovce, když mohu chytat pouze na 1 prut? Myslím tím chytat na jeden prut a zaroveň si vnadit druhým.
Kritéria pro výběr revíru
3.8.2012 | MTHRFCKR | Vaše názory | 5.805 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?
MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012
1.8.2012 | Martin Chmelík | Závody | 6.353 zobrazení | žádná odpověď
2. ročník závodu o putovní pohár veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ CUP 2012 se uskuteční dne 13. 10. 2012 od 8.00 hod. na JEZERU RADNICE.
Příjemné prostředí JEZERA RADNICE, prezentace světových značek, skvěle zarybněná voda, příjemná, přátelská atmosféra a vynikající gastronomie z kuchyně CHYTEJ.cz!
To jsou důvody, proč si do svého diáře poznamenat datum 13. 10. 2012. Přijďte své rybářské umění změřit s profesionály, kteří Vám zároveň poradí a poskytnou mnoho užitečných informací. Více informací na www.modernirybar.cz.
Toto fórum by mělo sloužit k tomu, abychom se dozvěděli, jaký rybářský „vercajk“ uvítáte na testování a v duelech.
Penn Slammer x Penn Sargus
1.8.2012 | Don | Navijáky | 9.153 zobrazení | 18 odpovědí
Má někdo zkušenosti s těmito navijáky? Chtěl bych naviják na lov kaprů, větších štik, případně i sumců ale nevím, který by obstál lépe. Díky za rady