Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Trnávka necteno

31.7.2012 | Grevf | Dravci | 12.803 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den. Rád byc vyrazil na pár dnů na přehradu Trnávka.Potřeboval bych vědět kde na této přehradě chytat sumce . (Teprv začínám takže nevím i s výběrem místa i potřebné hloubky k lovu sumce).Lod na zavážení bojky mám takže neni problém… Děkuji za vaše návrhy.

Revíry v Libereckém kraji necteno

31.7.2012 | Chmur | Domácí revíry | 10.519 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny zkušenější kolegy nejen z LBC kraje. Chytám první rok a tak mám dotaz. Doporučili byste nějaká konkrétní mimopstruhová loviště (i úseky řek) v Libereckém kraji – pestrost zarybnění, prostředí, šance ulovit větší rybu atd? Já zatím chytal dvakrát na Písečáku v Oldřichově – docela příjemný a hezký rybníček, ulovil jsem několik plotic (některé byly docela pěkné) a dva malý kapříky; dvakrát v Příšovicích – moc lidí, těžko se tam jako začátečník orientuji (kde si mám vybrat místo); chytl jsem plotice a cejny. Pravidelně chodím na Harcovskou nádrž, kterou mám kousek od domu. Hodně rybářů, prostředí nic moc, neuvěřitelné množství potkanů:-), úlovky dost fádní (což může být samozřejmě hlavně moje vina:-)- plotice, plotice, plotice, několik středně velkých kapříků a jeden cejn:-). Mějte se a dík za názory.

Rybaření na LOH? necteno

30.7.2012 | Kantik | Vaše názory | 15.005 zobrazení | 93 odpovědí

Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?

Boilie a kafe necteno

30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.027 zobrazení | 21 odpovědí

Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?

Menší naviják na kaprařinu necteno

28.7.2012 | Don | Kaprařina | 6.603 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím, mohli byste někdo poradit naviják vhodný na lov větších kaprů ? Nechci velkokapacitní (bigpit) naviják ale naviják typu catana 4000fb, protože nezavážím a na nahození mi postačí i menší naviják. Díky

Špička na feeder necteno

28.7.2012 | Don | Feeder | 6.606 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím. Nevlastní tady někdo feeder Spro Dyno force 360MH ? Podařilo se mi utopit light špičku a chtěl bych si dokoupit novou ale nevím jakou má špíčka gramáž v OZ, protože Spro udává jen ligt,medium,heavy ale to mi moc neřekne u výběru nové špičky. Díky za odpovědi

Jestřabice - zkušenosti ? necteno

25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.287 zobrazení | 15 odpovědí

Zdarec lidičky,

chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)

Dik

parazit kaprovec necteno

25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 6.972 zobrazení | 13 odpovědí

Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby

Oprava sumcového multiplikátoru necteno

23.7.2012 | Herink | Navijáky | 3.133 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj, potřebuji poradit ohledně opravy sumcového multiplikátoru. Při opakovaném nahazovaní multiplikátoru (s řadičem) se klička začala protáčet i zpětným chodem. Neměl někdo z vás podobný problém? Ocenil rady jak se takoví multík opravuje nebo zaslání nějaké stránky s obrázky jak rozebraný multík vypadá. Předem děkuji za odpovědi

Feeder poradíte. necteno

23.7.2012 | Martin Mošna | Feeder | 30.964 zobrazení | 357 odpovědí

chtel bych zacit chytat na feeder ale nevim jestli to má cenu nekdo rika ze je to nejlepší a nekdo zase ze je to nani ze to je jenom na cejni a tak dal ze je na tom vydet kazdé drbnuti tak jak to je?

feeder koupim necteno

23.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.182 zobrazení | 30 odpovědí

CHtel bych začit lovit na feeder.A tak vas žadam jestly nekdo neprodava nejaky starý feeder.Kdyby byly fotky tak by to bylo nej

Vláčka na Sázavě poblíž Prahy necteno

23.7.2012 | Tomeš | Dravci | 2.426 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás všechny příznivce sportovního rybolovu. Především pak přívlače. Poradí mi někdo z Vás kam vyrazit na Sázavu poblíž Prahy na vláčku?

Jak nyní berou ryby na Orlíku-Podolsko? necteno

22.7.2012 | kok77 | Domácí revíry | 6.543 zobrazení | 20 odpovědí

Prosím o jakékoliv zprávy jak to jde na Orlíku-Podolsko.Kolik je vody a jaký je stav vody.Díky za jakékoliv odpovědi.

Slovinsko necteno

22.7.2012 | allpapa | Rybaření v zahraničí | 3.592 zobrazení | 1 odpověď

Máte někdo zkušenosti s rybolovem ve Slovinsku ? Nemyslím muškaření tomu neholduji, ale rybolov na Alpských jezírcích…

Rybářská burza v okolí Brna necteno

22.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.772 zobrazení | 2 odpovědi

Nevite nekdo kdy a kde se koná rybářská burza v okolí brna či v Brně?Nemohu najít nic.Internetové stranky by byly nejlepší.Předem děkuji.

Jaký lak použít na nové vyvázání oček? necteno

21.7.2012 | rybar465 | Pruty | 4.698 zobrazení | 2 odpovědi

Poradí mi někdo,jaký lak použít na nově vyvázaná očka a případně a kontakt na prodejce?Díky.
rybar465

Svratka 7-8A necteno

21.7.2012 | Martin Mošna | Úspěchy | 3.229 zobrazení | 6 odpovědí

Má někdo nejaké zkušenosti s revirem Svratka 7_8A?Mam prblem chtit kapra chtam tam jenom Amuri a Když chtím kapra tak podmíru.Poradíte?

Je lepší prut nebo bič? necteno

20.7.2012 | Jirka996 | Ostatní nádobíčko | 3.339 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Čau, plánuju koupi levného biče či prutu( zhruba do 280 kč).K prutu ještě musím koupit naviják, takže minimálně + 200 kč.Bič stojí třeba 150 kč, stačí koupit olůvko,háček a vlasec a splávek a jedu, takže za 250 kč jsem kompletní.Chytávám jen na pytlačku, prosím poraďte.

Kobra - Bumerang Nikl ? necteno

19.7.2012 | coca | Vaše názory | 3.113 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj kolegové,

uvažuji o zakoupení kobry – bumerangu od Nikla na zakrmování – Máte ho někdo popř. Vaše zkušenosti ? !

Dík !

Typy povolenek necteno

16.7.2012 | sikulam | Legislativa | 19.875 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Ahoj, chci si pořídit povolenku a nějak se nemůžu vyznat jaký typ pořídit. Zda celorepublikovou nebo celosvazovou a nebo jen jednotlivý uzemní svaz. Nevíte kde najdu jaké revíry obsahuje celorebubliková a jaké revíry má celosvazová?

Děkuji za jakoukoliv radu ;-)