Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Oprava laku na prutu necteno

14.7.2012 | Olík13 | Pruty | 9.093 zobrazení | 18 odpovědí

Petrův zdar. Prosím o radu, jak postupovat při opravě laku na prutu – kaprařské děličce 3,9, na které se mi (nevím přesně jak) objevily hlubší rýhy na laku. Jde mi zejména o sofistikované doporučení typu laku, který je nejvhodnější zvolit. Děkuji za Vaše odpovědi, Olík13

Zkušenosti s batohy od fi. Hodonský ? necteno

12.7.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 4.649 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím. Vybírám si batoh od téhle firmy a padlo mi jich do oka hned několik. Angler 51L, SHARK 55L, FISHERMAN 57L a SPECIAL 57L. Odkaz na batohy zde: http://www.rucksack.cz/shop/index.php?… . Podle obrázku toho moc poznat nejde a připadá mi to všechno skoro stejné. Byl bych rád, kdyby sem napsal nějaký vlastník jednoho z těchto batohů nebo někdo, kdo se vyzná. Děkuji

Kde lovit sumce... necteno

12.7.2012 | coch | Dravci | 5.185 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Jestli je tu někdo z Veselí nad Moravou, tak by mi mohl poradit, kam mám jít na sumce na Morave… nebo na velké kapry.

Pls, dík moc předem.

lov sumce necteno

12.7.2012 | korek | Dravci | 3.418 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Prosím, popište mi postup lovu sumce na bójku ze břehu. Jsem začátečník a nevím si rady. Každá rada dobrá, prosím…

výběr echolotu - poradí někdo ? necteno

9.7.2012 | LoKi11 | Sumcařina | 4.823 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdravím Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu pro lov sumců na vábničku. Tak nějak jsem už brouzdal po netu a našel si tyto dva – Lowrance Mark-5× PRO a Lowrance Mark-5× DSI ale nevím jestli se na tento typ lovu hodí. S echoloty nemám zatím žádnou zkušenost a proto bych se chtěl poradit. Částka kterou bych chtěl investovat je kolem 8 000 kč. Můžete napsat i nějaký dražší vhodný typ a třeba se rozhodnu pro něj. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, co poradí, budu mooc rád. Jestli budou potřeba ještě nějaké doplňující informace pro výběr echolotu okamžitě je dopíšu. Předem děkuji za odpovědi

Soukromé rybářské revíry v okolí Prahy necteno

9.7.2012 | Mišalka | Domácí revíry | 3.535 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Dobrý den, jezdili jsme na ryby do Mirošovic u Prahy a chtěli by jsme vyzkoušet také něco nového na jednodenní chytání a i s možností stavaní nebo campu. Poradte kde se Vám líbí nebo líbilo :))

příprava na první lovení necteno

5.7.2012 | artík | Kaprařina | 6.356 zobrazení | 33 odpovědí

Ahoj všem , tak si chystám pruty ( chytat budu na Boilies ) . Mám namotanej vlasec a nyní potřebuju několik rad . Jak skládáte pruty do brašny ? Necháváte návazce ,nebo je děláte až u vody ? Další co bych rád věděl je jakej uzel používáte při navázaní obratlíku ?Jeden prut jsem si připravil s návazcem ,ale hrozně špatně se mi skládá .Další co mi vadí je to , že se mi naviják sám otáčí a tím se mi odmotává vlasec . Děkuju za každou radu .

Výstava o korýších necteno

5.7.2012 | Nerodia | Výstavy | 2.271 zobrazení | 1 odpověď

V městském muzeu Čelákovice se uskuteční v červenci výstava o korýších. Budou vystaveny exponáty, které pocházejí z řady významných institucí a soukromých sbírek , a možná již nikdy nebudou vystaveny v tomto složení . Z institucí musím jmenovat tyto: Ostravská univerzita -Katedra biologie a ekologie, zapůjčil prof.RNDr.Z Ďu­riš.CSc Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích,Fa­kulta rybářství a ochrany vod,Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Vodňany-zapůjčil ing Kouba Střední rybářská škola Vodňany -zapůjčil ing.Dubský- ředitel školy Jaroslav Bašta z Brna, jedná se o ojedinělou soukromou sbírku korýšů a mnoho dalších exponátů. Výstava je od 3.7 do 29.7.2012 Otvírací doba:9.00–12.00,13.30–17.00hod,mimo pondělí, to je muzeum zavřené. Výstava je v ulici Na Hrádku 464 (Tvrz). Jste všichni srdečně zváni…

Rozdíl mezi Beastmaster AX a CX ? necteno

5.7.2012 | Don | Pruty | 2.585 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím. Víte někdo jaký je rozdíl v kvalitě Vláčecích prutů Beastmaster AX 240MH a Beastmaster CX 240MH. Někde jsem ještě viděl BX. Já právě objednal tento v 240 MH http://www.rybarske-nej.cz/…spin-240-270 a nevím jestli to byla dobrý volba tady z techto Beastmasteru. Díky za odpovědi

Jak naložit se sýrem ?!? necteno

5.7.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 3.783 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím,mám otázku ohledně toho že bych rád chytal na sýr,ale nevím na jaký.Jestli na obyčejný aidam.A jestly se nějak upravuje a ještě nevím co mi na něj tak může zabrat (Na rybníce). DĚKUJI.

Zkušenost s háčky G Carp od firmy Gamakatsu necteno

3.7.2012 | RuSaKsRo | Kaprařina | 2.172 zobrazení | žádná odpověď

Koupil jsem si háčky od firmy Gamakatsu model G carp A1 long claw velikost 2 ale zdají se mi slabé. Kdybyste snimi měli nějaké zkušenosti tak napište. Děkuji.

Korda-SUBline vs MACK2-C MAX necteno

1.7.2012 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 2.362 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím kolegové, máte někdo zkušenosti s některým z těchto vlasců?? Korda-SUBline, MACK2-C MAX

kam na ryby s rodinou necteno

30.6.2012 | artík | Domácí revíry | 8.891 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj , chci vás poprosit o radu kam s rodinou na týden k vodě ? Chtěl bych vzít rodinu na ryby pod stan ať maj holky zážitek . Poradí někdo kam ? Nejlépe SEVERNÍ ČECHY – řeka nebo rybník není problém . Dále vás poprosím o radu co vše sebou na cca 5dní u vody ( bude to první akce ) , nepůjde ani tak o to nachytat hodně ryb ,ale užít si týden v přírodě . Díky za rady .

Holiny Arctic Termo necteno

29.6.2012 | cabros | Ostatní nádobíčko | 6.049 zobrazení | 5 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s těmito holinami http://www.los-cormoran.cz/…ermo-875-eva ? Jsou opravdu tak lehké jak je uvedeno?

Rybářské kurzy, školy... necteno

28.6.2012 | MB | Vaše názory | 6.493 zobrazení | 14 odpovědí

Rád bych začal s diskuzí na téma rybářských škol, kurzů, zájezdů atd., protože jsem si všiml, že jich je (alespoň u nás na Moravě) zoufalý nedostatek a ještě jsou velmi málo propagované, takže se o nich takřka neví. Je mi jasné, že to nebude přínosem pro zkušené matadory, kteří již chytat umí a takové akce nenavštěvují, ale myslím, že může hodně pomoci rybářům, kteří sami pochází z „laických“ rodin a na dobrý kroužek taky štěstí neměli. Takže, pokud víte o něčem takovém nebo jste sami ochotni poskytnout rady začínajícím nebo i nám nepříliš úspěšným, byť už déle chytajícím, pište sem ;-)

Výroba plandavek necteno

27.6.2012 | JKemr | Přívlač | 10.737 zobrazení | 43 odpovědí

Ahoj, určitě je mezi Vámi spousta kutilů, proto využívám diskuzi a prosím o rady a typy při domácí výrobě plandavek. Jde mi o to, jaký použít materiál, jakl vytvarovat a správně prohnout plech atd. Předem díky za všechny příspěvky

Soukromý revír Rybí zahrádka necteno

26.6.2012 | Mr. Vydra | Závody | 6.640 zobrazení | 2 odpovědi

Chci se jen zeptat zda už někdo byl na soukromém revíru rybí zahrádka a zda neví nějaké pravdidla rybolovu nebo alespon možnosti zavážet, prostě jak to tam chodí. díky

VN Kořensko necteno

26.6.2012 | morcák | Domácí revíry | 4.073 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj všem chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s kaprařinou na VN Kořensku.. jedu tam letos poprvé.Děkuju :)

Oprava broďáků necteno

25.6.2012 | RH | Muškaření | 14.759 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj všichni, mám takový malý problém. Začali mi močit neoprenové ponožky u broďáků. Rychlou opravu jsem provedl lepidlem na neoprén,ale mám neblahý pocit,že to dlouho nevydrží. Kalhoty jsou v bezva stavu a nechci je proto hned vyřadit. Proto žádám o radu : Ví někdo o někom kdo dokáže vyměnit neoprénové ponožky u broďáků ?

dík za radu,odkaz,kon­takt,atd. . . RH

Lužnice - Tábor necteno

25.6.2012 | Jirka85555 | Domácí revíry | 3.040 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. A jestli chytáte v okolí Čelkovic nebo když tak kde Dík za odpovědi. Jirka