Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

471 208 - OBORNÁ 1 A necteno

7.5.2012 | dave76 | Domácí revíry | 9.521 zobrazení | 5 odpovědí

Čaute lidi, chci se podělit o úlovcích z minulého pátka na sobotu, kdy jsem byl na revíru 471 208 – OBORNÁ 1A.

Pršelo jak z konve, ale o záběry nebyla nouze. Nepočítaje 10 vyháknutých, tak za 15h čistého času jsem nachytal krásných 29ks kapříků a pár plotic. Loni tam davali násadu, tak jich hodně bylo kolem 35cm+, ale našli se i větší kousci. Strop byl 49cm lysec.

Každopádně, všichni putovali zpátky :-)

Fakt jsem si to i přes nepřízeň počasí užil ;-)

Pstruhove vody na Olomoucku necteno

7.5.2012 | fojtas | Domácí revíry | 11.947 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravim. Muze mi nekdo rict,kde na Olomoucku je nejaka P voda kde by byli pstruzi vetsi nez 20cm??? Protoze na Bystrici hanacke, Trusovickem potoku i na Sumici je to teda bida. Prece to nemuze byt vsechno uz pryc… Je sice zalostne malo vody,ale tim spis by se v tech nekolika tunkach melo neco zdrzovat ne? Nebo poradi mi nekdo kde v okoli je to lepsi? Dik moc.

Vzdálenost necteno

6.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 16.049 zobrazení | 6 odpovědí

Chytat pod nohama nebo to hodit tak daleko co to letí ?

Názory, tipy & triky.

FEEDER VS. PLAVANÁ necteno

5.5.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 10.716 zobrazení | 16 odpovědí

tak mě tak napadá porovnat tyto dvě techniky lovu která se vám zdá úspěšnější? Mě rozhodně plavaná i když ryby nejdou vždy touhle technikou nějakou rybu vykouzlím.. Myslím, že hlavně v řekách dokáže plavaná nabídnout nástrahu přirozeněji než feeder..

zápis do povolenky necteno

4.5.2012 | efifwe | Legislativa | 20.146 zobrazení | 38 odpovědí | upravit

dobrý den chtěl bych se zeptat jak byste do povolenky MRS-pstruhové vody zapsali třeba 6 tloušťů. jestli se píše jenom jednou název ryby a kusy jestli se píšou dohromady a kila? chci si udělat povolenky a potřeboval bych to vědět

Blansko necteno

4.5.2012 | jjeed | Domácí revíry | 15.996 zobrazení | žádná odpověď | upravit

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkučenosti s lovem v okolí blanska můžete psat klidně i o řece

JV zachránce či byznysmen? necteno

3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.005 zobrazení | 49 odpovědí

JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více:

http://hobby.idnes.cz/…ybareni.aspx?…

tloušti na feeder necteno

3.5.2012 | jjeed | Feeder | 16.546 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

dobrý den Chtěl bych se vás zeptat na co všechno se dají na řece chytat tloušti na zhruba středně prouně vodě a případně jaké montáže bych měl použít.

Potkání blbce necteno

2.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 36.198 zobrazení | 71 odpovědí

Včera jsem byl na rybách (Labe) trošku poškádlit ryby, sedl jsem si a chytal asi tak 7 hodin pak přijel chlap v autě stáhl okýnko a začal na mě řvát že si na tomto místě už měsíc krmí Boilim, vedle mě bylo všude asi 5 metrů místa, tak si řikám blbec jeden ten mě nena..re takže jsem mu jenom odpověděl že už tam 7 hodin chytám tak aby šel jinam. Nevím proč si nesedl vedle mě nebo se nezeptal jestli bych se nemohl trošku posunout ale to ne začal na mě hned řvát a tak se chci zeptat zda má někdo podobné zkušenosti a jak je vyřešil a kolik je ještě na světě blbců

Zkušenosti s navijákem Gunki FV (pezon a mitchel) ????????? necteno

27.4.2012 | fojtas | Navijáky | 16.679 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj, prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto navijákem, doporučil byste ho někdo na přívlač – UL a L? Díky

http://www.rybolov.cz/…zda/gunki-fv

SVRATKA 4 ryby necteno

27.4.2012 | alexdelpiero | Domácí revíry | 40.632 zobrazení | 50 odpovědí

Skvělej revír s krásnejma rybama :) A všichni si stěžují a brečí jak je to těžká voda nechápu… :)

Jaka by měla byt min. hloubka v rybnice? necteno

27.4.2012 | rryybbaa | Vaše názory | 18.993 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Dobry den, chtěl bych se zeptat, jaka by měla byt minimalni hloubka v rybnice. Prosim alespon orientačne.

dotaz začátečníka necteno

26.4.2012 | dave76 | Feeder | 18.052 zobrazení | 26 odpovědí

Ahoj lidi, nekamenujte mě za tento dotaz, vím, že feeder technika vyžaduje své náčiní, ale byl jsem obdarován níže uvedenou sestavou a rád bych se zeptal, zda-li je možné s těmito proutky chytat i na feeder ?

navijáky – 2× SPRO freeliner lcs 560 děličky – 2× SPRO Royalty Carp 360 / 3,25 lbs

Díky moc !

Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J necteno

25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 2.999 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!

Pomoc zacatecnikovi :-) necteno

23.4.2012 | fojtas | Přívlač | 16.992 zobrazení | 19 odpovědí

Ahoj. Mam prosbu, jestli by nebyl nejaky rybar ochotny jit se mnou – nebo ja bych se pripojil k nemu – na P vodu v okoli Olomouce a naucit me neco do zacatku. Dekuji

COLMIC Carpa Ax 303 3,6m 2,75lbs necteno

22.4.2012 | frost | Pruty | 16.950 zobrazení | 3 odpovědi

Zakoupil jsem tenhle prut,tak by mě zajímalo,jestli ho někdo máte a jak jste s ním spokojení?Vím,že je asi pozdě se ptát,když už ho mám:-))ale stejně.

Vnadící směsi necteno

19.4.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 32.045 zobrazení | 24 odpovědí

Můj názor na vnadící směsy.. Testoval jsem komerční směsi různých značek Lorpio, Milo, atd atd… můj závěr u menších ryb cejnů, plotic může mít směs vliv na počet záběrů u velkých účinek už je slabší… Stejně dobře jak s Lorpiem, Milem si zachytám s obyč. šrotem kterej doladím posilovačem, aromatem.. A cena desetinásobně nižší jak u komerce. Váš názor?

Čelovky,svítidla a jiné typy osvětlení při rybolovu necteno

19.4.2012 | džigit | Ostatní nádobíčko | 26.531 zobrazení | 101 odpovědí

Vzhledem k tomu,že spousta z nás chytá za tmy a potřebuje vidět a taky musí mít označeno místo lovu při chytání na „24 hodinovém“ úseku,zajímalo by mně,jak to řešíte. Prostě fórum o svícení,osvě­tlení apod.

Vysílačky PMR - SilverCrest - Lidl necteno

18.4.2012 | CeP | Ostatní nádobíčko | 26.054 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj. Máte někdo zkušenosti s PMR vysílačkami SilverCrest, tuším že typ Twin Talker 4810 z Lidlu za 799Kč? Měli je v předminulý ten a někde ještě jsou. Má to cenu kupovat je na spojení z lodi na břeh, občas mezi dvěma za sebou jedoucími auty, či na turistické výpravy apod?

Půjčovna rybářských potřeb? necteno

17.4.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 23.040 zobrazení | 38 odpovědí

Zajímalo by mne, zda využíváte, či by jste rádi využívali, služeb rybářských půjčoven. Co by jste si rádi vypůjčili? Lodě, echoloty, kajaky, zavážecí lodičky, nebo spíše bivaky, lehátko… Anebo třeba prut s navijákem?