Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
P. zahájení vs. počasí
14.4.2012 | BikeFisher | Domácí revíry | 16.481 zobrazení | 14 odpovědí
Předpověď nezní vůbec příznivě, jaký jsou vaše plány na 16., necháte se odradit sněhem či deštěm a sním spojeným nepříznivým stavem vody?
kapři na řece
13.4.2012 | dom16 | Domácí revíry | 24.367 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
dobrý den cchtěl bych se vás jako začátečník zeptat jestli se na řece můžou chytat kapři v MRS ještě před 16.dubnem a jestli se může chytat na červi.
Prut a naviják na plavanou
12.4.2012 | Radim82 | Plavaná | 19.758 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý večer, jsem začátečník a potřeboval bych pomoci s výběrem match prutu a navijáku. Prut budu většinou držet v ruce a chytat budu na splávky. Při hledání prutu jsem narazil na Daiwa 3.90m doufám že sním má někdo dobré zkušenosti.
http://www.daiwa-fishing.cz/…e-match.html
Ale největší dilema mám s navijákem. Nevím jestli s přední nebo zadní brzdou. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď a radu.
Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o.
11.4.2012 | HaD | chytej.cz | 35.759 zobrazení | 63 odpovědí
POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)
„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=searchResults&hledani.@typ=osoba&hledani.podminka.prijmeni=Ant oni+&hledani.podminka.jmeno=V%E1clav"
Pletenka a háček s lopatkou
10.4.2012 | Zedtu | Tipy & triky | 18.246 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se uvázat na háček s lopatkou pletená šňůra? Jestli ano poraďte jaký uzel mám použít.
Placení povolenek složenkou
10.4.2012 | MB | Legislativa | 16.446 zobrazení | 3 odpovědi
Věc se má tak, že jsem byl jsem pryč a dojel jsem domů až o Velikonocích. Problém je, že se povolenky vydávají oficiálně až zas za 2 týdny a já bych tímpádem nestihl zahájení. Volal jsem tedy člověku, který je vydává a on mi odpověděl, že ve čtvrtek odjíždí pryč a ať mu zítra hodím do schránky složenku. A tady nastává hlavní problém – co všechno bych měl složenkou zaplatit? Povolenky, příspěvek… Ještě něco? Nechytám první rok, ale jsem v tomhle ohledu lehce sklerotický, prosím, poradíte mi? :-D
tábor
10.4.2012 | candatek | Tipy & triky | 23.544 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tady někdo neví o nějakém táboře rybářským na jižní moravě nebo tak něco děkuji
Rozdíl Team Dragon 7-21g vs Skeletor Pro 4-24g
10.4.2012 | xhekm00 | Pruty | 22.829 zobrazení | 84 odpovědí
Zdravím všechny kolegy a prosím o pomoc a radu. Rozhoduji se mezi 2 přívlačovými pruty. Jedná se mi o Team Dragon http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-21g-akce a Berkley Skeletor http://www.rsp-fishing.cz/…-40m-4-24g-2. Mohl by mi někdo upřesnit rozdíl v gramážích (7–21g vs 4–24g)? Respektive jak mám chápat udávané rozpětí? To, že má Skeletor „širší“ rozpětí znamená, že je „univerzálnější“? Je mi jasné, že příznivce zde mají obě značky, ale budu samozřejmě rád, pokud zde uvedete Vaše zkušenosti a názory na oba proutky a ulehčíte mi tím rozhodování. Předem díky
ořech v boilie
9.4.2012 | beda6a | Kaprařina | 28.294 zobrazení | 15 odpovědí
Chtěl bych letos zkusit ořechové boilie prosim o vaše zkušenosti a návrhy na recepty děkuji
Jaký vlasec zvolit ?
9.4.2012 | Don | Kaprařina | 14.314 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím. Momentálně bych chtěl obměnit starý vlasec za nový a nevím jakou značku vzít. Předtím jsem měl namotán vlasec za 199kč 1200m. Urite znáte ty levné vlasce co vydrží pár příchodů a už se motají. Vlasec byl taky dost průtažný. Ted bych chtěl něco lepší ale za rozumnou cenu. Líbí se mi Sufix tritanium ( http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…nium-80.html )a Gamakatsu G-line element ( http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…nt-4949.html ). Tlouštku bych zvolil nejspíš 0,28. Chytat chodím převážně na jamy v okolí naší obce ale chci aby vlasec něco vydržel. Kdyžtak budu rád za tiy vašich oblíbených vlasců. Díky
výběr nádobíčka pro syna
8.4.2012 | artík | Ostatní nádobíčko | 12.193 zobrazení | 26 odpovědí
zdravím všechny , potřebuju radu .Syn 14 let chce chytat ryby , lístek má a nyní mu chci koupit nádobíčko . Je jednoduché vzít peníze a doufat , že v prodejně poraděj ,ale moc tomu nevěřím . pán kterého maj na kroužku říkal , že stačí to nejobyčejnější .začne na rybníku ,ale bude chodit i na řeku . Chi mu udělat radost a nakoupit vše co bude potřebovat . Jsem rád , že se věnuje rybám a nefláká se nikde venku ,proto investice nebudu litovat . Díky za rady .
s predni brzdou nebo s baitem?
8.4.2012 | johnny knoxwil | Navijáky | 11.727 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
rozhoduju se jestli koupit nove navyjaky na kaprarinu jen s predni brzdou nebo i s baitrunerem?doted sem mel s baitem a celkem mi to vyhovuje ale tech par malo nazoru co sem pozbiral je spis jen pro predni brzdu.ale zas si moc neumim predstavit ze prijde jizda ja budu sekat budu drzet civku a do toho utahovat brzdu kdyz s baitem jen staci otocit klickou a z volnobehu mi prepne na druhou jiz serizenou brzdu o kterou se nemusim starat.takhle po kazdem nahozu budu muset povolovat a po zaseku zas utahovat a serizovat.jak jste na tom vy?
barva vlasce
8.4.2012 | johnny knoxwil | Vaše názory | 21.750 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
zdravim docela by me zajimalo jakej mate nazor na barvu vlasce pri kaprarine?pripadne jakou barvu volite vy?na eshopech je toho v nabidce spousty.u cerneho vlasce pisou ze je specialne pro kaprarinu pak to same napisou u vlasce co meni odstin podle barvy dna a nakonec se clovek dostane k uplne cervenemu..coz je asi vyhoda rano a pri soumraku ze ho clovek pekne vidi ale zajimalo by me jestli na to nereaguje i ryba?protoze pokud pisou u jednoho ze je neviditelnej diky tomu ze se prizpusobi barve pod vodou pak vlasec jasne cervenej musi bejt naopak hodne napadnej i pro rybu?
Jaký z těchto dvou prutů ?
8.4.2012 | Don | Pruty | 10.860 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím. Rozmýšlím se mezi těmito dvěma pruty Mivardi reactor feeder 3,6 a Mikado Trython feeder 3,6. Mám omezené finance a tyhle se mi zdají být v této cenové kategorii jedny z nejlepších. Chytal bych převážně na stojatých vodách a možná mírně tekoucích. Díky
Stojan prutů Deamons
7.4.2012 | coca | Ostatní nádobíčko | 11.270 zobrazení | žádná odpověď
Dobrý večer,
máte někdo prosím zkušenost ze stojanem prutů od firmy DEAMONS ? ? ? (tripod double)
Děkuji
Jaký naviják do cca 1200,-Kč
7.4.2012 | Don | Navijáky | 10.939 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím. Chtěl bych poradit s výběrem navijáku na MH feeder a střední přívlač. Cena by se měla pohybovat kolem 1 200,–Kč. Kupovat bych chtěl pouze jeden naviják na obě tyto rybolovné techniky a přehazoval bych si jenom cívky. Díky za odpovědi
Jakou velikost navijáku Shimano Catana ?
6.4.2012 | Don | Navijáky | 19.557 zobrazení | 50 odpovědí
Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky
Klubová voda Hejlov (malý)
4.4.2012 | coca | Domácí revíry | 21.611 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj Kolegové,
máte někdo prosím zkušenost s chytáním na klubové vodě Malý Hejlov u Pelhřimova ? Díky za každé info…
Volba člunu
4.4.2012 | Honza1.2.3@seznam.cz | Ostatní nádobíčko | 45.107 zobrazení | 31 odpovědí
Prosim o radu s volbou člunu, chystám se kupovat člun. Budu ho používat hlavně k lovu sumců, silnější motor jak 5 koní nemám v plánu používat. Chci celoplošnou podlahu cena okolo 20000Kč stop 25000kč. Děkuji za každý návrh =))
Rybolov v Rusku
4.4.2012 | obi | Rybaření v zahraničí | 38.402 zobrazení | 19 odpovědí
Rusko není moc země zaslíbená , ale věřím že někteří z vás tam již byli , možná i rybařili a tak bych byl vděčný kdyby jste se svěřili se svými úlovky a nebo jen zkušenosti z této zajímavé lokality.Samozřejmě budu rád za každý příspěvek o tomto tématu například obrázky ryb z Ruska které jste našli na netu a nějaké informace.Jak už se ví , tak Rusko je země velkých možností.