Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Nanofil
27.1.2012 | Soho | Ostatní nádobíčko | 67.520 zobrazení | 226 odpovědí
Ahoj Máte někdo nějakou
zkušenost s nanofilem Berkley? Docela mě to láká,ale recenze a názory se
hodně různí. Zdravím. S.
Aljaška
24.1.2012 | sajmon | Rybaření v zahraničí | 18.186 zobrazení | 5 odpovědí
Odjíždím v červnu na půl roku pracovně na Aljašku. Samozřejmě že mi to nedá a budu vyrážet na místní populace ryb, především lososi. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s lovem lososů a především jestli si mám tahat pruty z domu, a nebo jestli se dá v Anchorage pořídit rybářské vybavení? Díky
s kým do Španělska?
24.1.2012 | sidla | Sumcařina | 27.367 zobrazení | 85 odpovědí
zdravím, hledal jsem stovky stránek tady v diskuzi, ale pořád se nemůžu ničemu dopátrat.
hodně lidí jezdí na Ebro nebo Pád na vlastní pěst, se známýma, nebo s někým kdo už tam byl, nebo tam jezdí často,ale co ti, kteří známé nemají? taky na internetu je mnoho čet poskytovatelů těchto služeb,ale né každý je v této zálibě fér,jako už jsem se dočetl i na jiných stránkách.jako každý rybář mě láká si zajed/zaletět do Španěl, za pěknou přírodou a hlavně rybami, ideálně strávená dovolená.
hodně lidí mi dohodí tady známého romea, s tím už jsem si psal a zdá se být fér, ale máte někdo zkušenosti i s jinýma? jaké byly služby, ubytování, cesta, zážitky, a tak podobně ? když tu přímo někoho vychválíte, nebude to myslím brané jako reklama, strašně rád bych někoho tady z okolí, jižní Morava nejlépe, nebo mi napište do osobky.
předem děkuji moc!!!
Jaký feeder na parmy?
24.1.2012 | burdak | Feeder | 23.838 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj,chtěl bych doplnit výbavu o feeder kategorie heavy,kdy cílovou rybou má být především parma a cílová voda hlavně Vltava pod jezy v okolí Českých Budějovic. Zatím se rozhoduji mezi Daiwa Aqualite feeder heawy 150g/3,6m a Cormoran Feeder TS 150g/3,6m . Máte s nimi zkušenost? Příjdou Vám vhodné? Je mezi nimi poznatelný rozdíl. Popřípdě jaký jiný by jste doporučili. Díky
Rybník Kunžak a Komorník
23.1.2012 | morcák | Domácí revíry | 25.876 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den, nevíte jestli se dá chytat na rybnících Kunžak či Komorník popřípadně zkušenosti děkuji.
krmení na řekach
23.1.2012 | pítrson | Tipy & triky | 21.124 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj jak spravne krmit při lovu na boili.Chytam převařne na řece.Dík za rady rad se přiučim
Vejce
23.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 43.642 zobrazení | 34 odpovědí
Chtěl bych se zepta jestli nění nejaký průměrný počet vajec který by se dal na 1 kg boilies směsi. Budu dělat boilie a nechci tam dat malo vajec nebo naopak nějakej ten střed.
Ptačí zob
22.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 43.528 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se zeptat co by měl obsahovat ptačí zob ( pokud by si chtel clovek koupit jedotlive smesy ve zverimexu a smichat je ) ? Takže takový podomácku vyrobený ptačí zob který by fungoval.Mam na mysli neco jako zob pro vykrm zavodnich holubu.Predem dik za odpoved
Woblery MEGABASS
22.1.2012 | drobcek | Přívlač | 23.633 zobrazení | 2 odpovědi
Daiwa začína dovážať na naše trhy woblery Megabass. Pozrel som si ich na jednej predajne a vyzerajú zaujímavo aj keď nie sú najlacnejšie. Máte s nimi nejaké skúsenosti. Zaujal ma hlavne wobler s označením FX9.
Kam jet za super rybařením?
21.1.2012 | Martina123 | Domácí revíry | 25.923 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Mohla bych poprosit o doporučení na pěknou rybářskou dovolenou v ČR? Chci otcovi koupit pobyt u nějakého revíru, kde by si opravdu výborně zachytal,nejlépe i trofejní kousky.Mělo by tam být ale i ubytování s možností občerstvení.Mohli byste mi napsat pár tipů?předem moc díky, Martina
Dá se použít šnek na kaprařinu ?
21.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 27.142 zobrazení | 60 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nešli použít na prach rozdrcené lastury šneků ( už prázdné) jako přídavek do boilies může to znít jako blbost ale pokud potřebuje kapr bílkoviny tak si mislím že by se tím možná dali nahradit některá seriově vyráběná moučka.
Koupě signalizátoru Prologic Polyphonic-WUSB-VTSW
21.1.2012 | eregent | Ostatní nádobíčko | 22.857 zobrazení | 2 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s těmito signalizátory,popřípadě čeho se vyvarovat při jejich koupi?Děkuji za všechny poznatky a všem Petru Zdar.eregent
Nástrahy na feeder
21.1.2012 | PETR-rybar | Feeder | 25.797 zobrazení | 32 odpovědí
Toto fórum je založeno, abychom si tady mohli vyměňovat své skušenosti, popřípadě rady, kteté nástrahy a návnady se vám osvědčily a na který druh ryby a místo lovu.
E- knihy o rybach apod.?
20.1.2012 | Klon | Ostatní ryby | 25.156 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj lidičky jelikož jsem byl hodný a dostal jsem přistroj pro čtení knih v E – podobě neboli E- book,tak bych se chtěl zeptat jestli jsou vůbec knihy o rybaření takto dělané?? Nic jsem zatím nenašel.
Závodní směs
17.1.2012 | zrybenec | Závody | 40.844 zobrazení | 15 odpovědí
Nemíchá si někdo krmítkovou směs s rychlým nástupem účinosti doma pouze ze šrotů a mouček aj ( ne uz z kupovanych krmeni )? Jestli ano napište. Předem díky.
Salmo thrill
17.1.2012 | henny | Přívlač | 40.431 zobrazení | 5 odpovědí
Na boleny velikost 7cm nebo 9cm a jaká barva se vám nejvíce osvědčila HBL, BMB, OB, RBL a ještě fotky úlovků na Thrilla
Výroba boilies
17.1.2012 | pítrson | Tipy & triky | 55.283 zobrazení | 110 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit s domácí výrobou boilies – jak začít a tak. Dík za rady, nějak začít musím.
lov lososu v norsku,švédsku
15.1.2012 | makes | Lososovité ryby | 31.190 zobrazení | 25 odpovědí | upravit
Dobrý den. Mám dotaz ohledně rybolovu lososu. Máte nějaké zkušenosti se Švédskem nebo Norskem? Začátkem léta bych se tam rád vydal s kamarády. Za každou informaci budu vděčný. Diky.
Daiwa -Infinity Q Jiggerspin 2.7m 30/60g vaše zkušenosti s tímt
14.1.2012 | Losfedos | Pruty | 3.023 zobrazení | 5 odpovědí
vlastníte li tento prut,jestli je to dobrá volba na dlouhodobého partaka na vláčku.,kvalita,poměr ,vykon ,
pozdní odevzdání povolenky
13.1.2012 | kukuč | Neúspěchy | 49.667 zobrazení | 269 odpovědí | upravit
Letošní rok sem zapomněl odevzdat povolenku tak se jen chci zeptat co mě čeká za trest.